• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

evet canım çok şükür azalıyo
sen yemişsin maaşallah bişey kalmamış:nazar::nazar::nazar:
darısı bize
benim şafak 103 olduuu
hihoyyythihoyyythihoyyyt

EVET CANIMIN İÇİ AZ KALDI AMA GÜNLER ŞAFAKLAR ERİDİKÇE GEÇMEK BİLMİYOR BEN BURAYA GELDİĞİMDE 6.5 AYIM VARDIKIZLARA NASIL BİTİCEK BU GÜNLER DİYODUM RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUNKİ AZALDI:nazar::nazar::nazar:
SİZLERİNKİDE AZALMIŞ PEK FAZLA BİŞEY YOK SAĞ SAŞİM GİTTİLER RABBİM SAĞ SALİM GELMELİRİNİ NASİP ETSİN
<BEN KOCAMI ÇOK ÖZLEDİM ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ>:asigim:

yok yaa ne korkcamsengözlerimebaksanab
ıslatsınlar eğleniyolar işte kendi aralarında
offf ya zaman geçiyo da sadece onunla telefonda konuşurken çabuk geçiyo:asigim:
hain zaman

Evet Canım ALLaha şükür hepimizin ŞafakLarı azaLıo ...Benim buraya iLk geLdiğimde şafağım 400 Lerdeydi ....utancımdan şafakımı biLe yazamazdım...Çünkü herkes azıcık sayıyordu ....(:

kızlar yaa bana bi fikir verin
ona bişeyler göndercem ama ne yapıyım bilemiyorum
hiç hesapta yoktu istemiyorum falan diyodu
şimdi de bana bişeyler göndercektin ya onları yolla diyo
ama ben vazgeçmiştim aklımda da bi defter var başka bişey yok
noluur fikir verin

hımmm...vALLa canım resimLerinizden bi aLbüm yapıp onu yoLLayabiLirsin...sonra Dediğin gibi defter yoLLayabiLirsin...vaLLa benimde akLıma pek fazLa bişey geLmio.......( :

hımmm...vALLa canım resimLerinizden bi aLbüm yapıp onu yoLLayabiLirsin...sonra Dediğin gibi defter yoLLayabiLirsin...vaLLa benimde akLıma pek fazLa bişey geLmio.......( :

sağol canım yaa onlar aklımda zaten de ne biliyim
güya değişik fikir konusunda kendimle övünürüm ama
aklıma hiç bişi gelmiyo:s

bende sevdiğimi çok özledim ben bu siteden çok faydalanıodum ama üye olunca farklı oldu kimse cevap yazmıo ki bna

yya kızlar benm gönderdiğim ptt kargo kabul edilmemiş askeriyeden.geri gelio şimdi bana.neden olabilir yaa genelde varmı böyle bişey yani kabul etmiyolarmı neden olmuş olabilir?adres doğru herşey doğru ama geri gelio işte.bana bi yardımcı olun nolur çok gerginim

hoşgeldiniz kızlar
bende yeni üye sayılırım
merak etmeyin cevap yazan dinleyen arkadaşlar hep var
hepimiz özlem çekiyoruz biz anlamıycaz da kim anlıycak halimizi:teselli:

yya kızlar benm gönderdiğim ptt kargo kabul edilmemiş askeriyeden.geri gelio şimdi bana.neden olabilir yaa genelde varmı böyle bişey yani kabul etmiyolarmı neden olmuş olabilir?adres doğru herşey doğru ama geri gelio işte.bana bi yardımcı olun nolur çok gerginim

denizcim askeriye kargo kabul etmiyo diye duydum
aslında mantıklı gelmedi ne kadar doğrudur bilemiyorum:uhm:
ama o bana şey demişti onlarda çarşı izni olmadığı için
sadece belli bir kargoya gönderebiliyolarmış o da komutanlar alıp geliyomuş
yani net bi fikrim yok canımfisfisfis

bende sevdiğimi çok özledim ben bu siteden çok faydalanıodum ama üye olunca farklı oldu kimse cevap yazmıo ki bna

ben de yeni üyelerdenim cnmcım, öle düşünme sakın... burada birşeyler paylaşmak için toplanıyoruz sonucta, bak duyduk bile hemen seni...=)))

denizcim askeriye kargo kabul etmiyo diye duydum
aslında mantıklı gelmedi ne kadar doğrudur bilemiyorum:uhm:
ama o bana şey demişti onlarda çarşı izni olmadığı için
sadece belli bir kargoya gönderebiliyolarmış o da komutanlar alıp geliyomuş
yani net bi fikrim yok canımfisfisfis

ya kızlar ben de dün size sorucaktım ama; yollayan arkadaşlar var , gidiyo demek ki dedim; sorma gereği duymadım...Bir arkadaşım da almayabilirler demişti çünkü..
Benim sevgilim jandarma oraya da alırlar mı, almazlar mı hıc bilmiyorum ya...:uhm:

ben de yeni üyelerdenim cnmcım, öle düşünme sakın... burada birşeyler paylaşmak için toplanıyoruz sonucta, bak duyduk bile hemen seni...=)))

ben yeni üye değilim ortanca üyeyim:roflol: elimden geldiği kadar yeni ve eski arkadaşlara cvp vermeye çalışıyorum sanıyorumki buradali arkadaşlar tarafındanda seviliyorum asi2222 hoşgeldin canım cvp ergeç yazılır burda merak etme net başında değillerdir yada başka topiklerdedirler gördüklerinde mutlaka yazarlar

Son düzenleme:
Back
X