• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

iyi akşamlar kızlar.....
adaşım sağol,rabbim cümlemizi kavuştursun son nefesimizide birlikte verelim
hepimizin ömrü uzun ve bereketli olsun

hayırlısıyla gelsinlerde cnm başka bişi istemem bekleriz :Saruboceq: şafak 396 senağlama
:içelim:
günicen şimdi seninki gelince sen daha bu topice gelmicen mi :uhm:

üzülmeyin kızlar biliyorum demesi kolay :( siz üzülmeyinki onlarda üzülmesin bitanelerinizi,canlarınızı üzmeyin...
Buraya geldiğimde bende sizin gibiydim bakın erittik şafakları çok şükür....
şafak batan güneş güneşimizin doğmasına 53 gün kaldı...
22.evlilik yıldönümümüzüde ayrı geçirdim rabbim ayırmasın

kızlar selaaaam ben geldiiiim
ama o hala aramadı yaa
çok fena darlandımsenağlama

elifcim arar merak etme ben de birkeresinde sevgilime dedimki sen benı hatırmaıyorsun dedim darılma dı bana sen benım bi an olsun aklımdan çıkmıyorsun ama ben burada evde degilim her seferinde arayım dedi sen benım kaçkez telefona gidipte sıra oldugu için geri döndğümü benım nekadar üzüldüğümü bilmiyorsun dedi.. canım anlayışlı ol onlar rahat degillerki tatlım..

arayamamıştır kuzum orda her dk olmuoki telefon elinde aramadıgını düşünme yaşadığınız güzel günleri düşün :asigim:

off yaaa onları düşününce de bi ayrı basıyo güzelim yaaa:asigim:
bi bitseydi şu askerlik döndüğünde çıktığımız sürenin yarısından fazlası askerlikte geçmiş olacak

yap canım yap o gün bizim en mutlu günümüz olucak çünkü o gün bizi kimse üzemicek..hihoyyyt bi dilenciye sadaka ver muhakkak başnın gözünün sadakası olsun yada bi çocugu sevindir..

Bak iyi aklıma getirdin bunu.. 16 Şubat sabahı gideyim önüme ilk çıkan dilenciye sadakamı vereyim.. Yada kimsesiz çocuğa bişeyler alayım.. Sağ salim bi geleydi.. senağlama

Back
X