• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar nasılsınız?Ayrı kaldım sizden kaç gündür.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Dün akşam bizim mahallede bir arabaya maytap attılar.Camları falan patladı.Bende markete gitmiştim.Yere düştüm dizlerimin üstüne patlama olunca.Elimide cam kesti bide yanağımda çizik var o nasıl oldu bilmiyorum.Başıma gelmeyen kalmadı.Sıkıştırılmış maytap dediler kimi ses bombası dedi.Ambulans itfaiye olay yeri inceleme bir mahalle dolusu insan ne olduğumu şaşırdım.Öldüm galiba dedim.Kızlar vasiyetimdir ölürsem hasana suçlu sensin diye söyleyin...a.s
geçmiş olsun canım yaa
kıyamam sana başına gelmeyen kalmadı senin
hakkaten okut bi kendine hatta kendin oku sürekli ne bu böyle güzelim yaa
gelmeyen kalmadı başına:1shok:

bende çıkıyom şimdi bohça kenarı örüyorum satıcam alan yok ama örüyom işte elimde gören olur belki alcam der yada beğenen olur veriveririm hemen para yok çokta ucuza vercem walla kriz benide çok derinden vurdu .................

kıslar benimkini aradım ama yoktu gazinoda:a015:
sonra telefon geldi ondan sandım ki söylediler aradığımı ondan arıyo
ama bitanem benim o da dayanamamış ondan arıyomuş meğer:utangac:
çok seviyom ben bu çocuğu yaa:asigim:

resim022ur4.jpg

nasıl olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

muhammedim ordayken bunlarla vakit geçirmeye çalışıyorum işte bide alan olursa bikaç kuruş para kaznmaya çalışıyorum nasıl olmuş beğendinizmi kendi el cağzımlan yaptım wallaha

ilk yağtığın çok güzelmiş canım ellerine sağlık yerimseniben normalde danteli sevmem hemde kafamçokkarıştı

ya canım özel olmazsa bişi sorcam kaç yaşında evlendin ya gerçekten 89lumusun :uhm:

selam kızlar hastayım dökülüyorum resmenkafamçokkarıştı
o yüzden pek giremedin nete

keyifler genel olarak iyi gördüğüm kadarıyla
hozefin geçmiş olsun canım

ben dantelden anlamam da şu mor çiçekli her neyse güzelmiş iştedelikafadulden

gerçekten 89luyum canım 18 yaşımın bitmewsine 3 ay vardı evlendiğimde şimdi 20ye girdim neden inanmıyosunuz yaa .....ayrıca para mühim değil nasıl olsa yapsamda alan olmuyor beğendiğiniz istediğiniz bişiler varsa burdaki yaşadığımız özlem hasret ve arkadaşlık adına yaparım çeyizlerinize benden armağan olur

gerçekten 89luyum canım 18 yaşımın bitmewsine 3 ay vardı evlendiğimde şimdi 20ye girdim neden inanmıyosunuz yaa .....ayrıca para mühim değil nasıl olsa yapsamda alan olmuyor beğendiğiniz istediğiniz bişiler varsa burdaki yaşadığımız özlem hasret ve arkadaşlık adına yaparım çeyizlerinize benden armağan olur

ay ben Gunicen'e abla diyorum aramızda 3 yaş var. o zamn sende bize abla de sırnaşık şey
ayrıca senin kocan askerde bi kerem esas bunları alarak biz destek olabiliriz sana :1hug: ama dantel olmayan bişi istiyorum been delikafadulden

canım benim düşünmen yeter
ellerine sağlık inşallah alıcı bulursun bol bol:1hug:

kızım buraya yazdım ama macım size satmak falan değil yanlış anlamayın nolur ne bilim aklıma geldi gösterdim okadar gerçektende beğendiğiniz varsa yaparım

ay ben Gunicen'e abla diyorum aramızda 3 yaş var. o zamn sende bize abla de sırnaşık şey
ayrıca senin kocan askerde bi kerem esas bunları alarak biz destek olabiliriz sana :1hug: ama dantel olmayan bişi istiyorum been delikafadulden

ne ablası lenn siz bana abla deyin bu yaşımda ben nekadar zor şeyler yaşadım haberiniz varmı sizin kendimi hiç 20 gibi hissetmiyorum 30 yaşımdayım ben

ayrıca dediğim gibi bunları size satmak için göstermedim kızlar

dantel istemezsen iğne oyası var
kurdela nakışı var
elim den çok iş gelir canım sırnaşık şey

Back
X