Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım yaaKızlar nasılsınız?Ayrı kaldım sizden kaç gündür.Fırsat bulmuşken yazayım dedim.Dün akşam bizim mahallede bir arabaya maytap attılar.Camları falan patladı.Bende markete gitmiştim.Yere düştüm dizlerimin üstüne patlama olunca.Elimide cam kesti bide yanağımda çizik var o nasıl oldu bilmiyorum.Başıma gelmeyen kalmadı.Sıkıştırılmış maytap dediler kimi ses bombası dedi.Ambulans itfaiye olay yeri inceleme bir mahalle dolusu insan ne olduğumu şaşırdım.Öldüm galiba dedim.Kızlar vasiyetimdir ölürsem hasana suçlu sensin diye söyleyin...a.s
gerçekten 89luyum canım 18 yaşımın bitmewsine 3 ay vardı evlendiğimde şimdi 20ye girdim neden inanmıyosunuz yaa .....ayrıca para mühim değil nasıl olsa yapsamda alan olmuyor beğendiğiniz istediğiniz bişiler varsa burdaki yaşadığımız özlem hasret ve arkadaşlık adına yaparım çeyizlerinize benden armağan olur
gerçekten 89luyum canım 18 yaşımın bitmewsine 3 ay vardı evlendiğimde şimdi 20ye girdim neden inanmıyosunuz yaa .....ayrıca para mühim değil nasıl olsa yapsamda alan olmuyor beğendiğiniz istediğiniz bişiler varsa burdaki yaşadığımız özlem hasret ve arkadaşlık adına yaparım çeyizlerinize benden armağan olur
ay ben Gunicen'e abla diyorum aramızda 3 yaş var. o zamn sende bize abla de sırnaşık şey
ayrıca senin kocan askerde bi kerem esas bunları alarak biz destek olabiliriz sana :1hug: ama dantel olmayan bişi istiyorum been delikafadulden