• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Oluruna bırak bitanem.. Onlar kırdılar şuan kafayı kafamçokkarıştı

öle yaptım tamam dedim sustum gelicek ya izne çalışıcakmış :1shok: ya izin adı üstünde dedim bir yerlere gideriz 14 şubat malum şilede bisim bi pansiyon var oraya gideriz dedim yok dedi senağlama halamlar yurtdışından geldi gidemeyiz dedi halaları beni hiç sevmmiyo neden anlamadım bilmiyorum evlencekseniz yakın olan anne baba kardeş dışında kimseyi karıştırmayın başkaları için kavga etmek zoruma gidiyo :1no2:

canım işin içine ciddiyet bir ev ömür boyu tek bir insanla olma karaı alıosun aileler giriyo bi tarafdan bi taraf sen ne kadar mutlu olursan ol mutsuz beyenmeyen tarafdır işler ipler gerilio ve yeter die bağırmak istiosun şuan o aşmadayım dokunsalar ağlıcam :uhm:

Çok haklısın canım.. Hele bide karşı taraf dediğim dedik cinstense ipler iyice geriliyo :bbo:

Manitan nasıl veriyosa öle verecen :mymeka: Kaç tertip nerde sen onun nesisin :roflol:

ayy ben onun bi tanesiyim :roflol:

88/3 Ağrı/Patnos Muhaberececi Çavuşun aşkıyım emret komutanım:lepi:

bu arada şehir değişikliği bana da çok zor gelir
büyük konuşmak istemiyorum ben burdan başka yerde yapamam
gitmek istemem:çok üzgünüm:

öle yaptım tamam dedim sustum gelicek ya izne çalışıcakmış :1shok: ya izin adı üstünde dedim bir yerlere gideriz 14 şubat malum şilede bisim bi pansiyon var oraya gideriz dedim yok dedi senağlama halamlar yurtdışından geldi gidemeyiz dedi halaları beni hiç sevmmiyo neden anlamadım bilmiyorum evlencekseniz yakın olan anne baba kardeş dışında kimseyi karıştırmayın başkaları için kavga etmek zoruma gidiyo :1no2:

Ben daha önce sözlenmiştim.. Çok yaşamıştım zamanında bu sorunları anlıyorum seni..

handanm yüzde yüz sen haklısın ama anlar oda seni aklı başına gelir sonuçta mantıklı deil geldiğinde çalışması mutlka anlıcaktır belkim sana sürpriz yaparrr

ayy ben onun bi tanesiyim :roflol:

88/3 Ağrı/Patnos Muhaberececi Çavuşun aşkıyım emret komutanım:lepi:

bu arada şehir değişikliği bana da çok zor gelir
büyük konuşmak istemiyorum ben burdan başka yerde yapamam
gitmek istemem:çok üzgünüm:

Ben büyük ihtimalle seneye bu zamanlar memleketimden ayrı olmuş olcam senağlama

handancım ne çalışması ya hu
ne alaka
neden böyle bişey istiyor ki ben anlamadım benneyaptımki

Back
X