yapıorum gizli gizli kopya çekerim bende:1closedeyes:naniknaniksevdceğimn gtmesine az kaldıı yaa :asigim::asigim::asigim:
Nereye gidiyo seninki :uhm: Belli olmuş benim bi arkadaşımda 21 şubatta gidiyoda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıorum gizli gizli kopya çekerim bende:1closedeyes:naniknaniksevdceğimn gtmesine az kaldıı yaa :asigim::asigim::asigim:
Oluruna bırak bitanem.. Onlar kırdılar şuan kafayı kafamçokkarıştı
İyi Halt Ettin :mymeka:
Ben şehir değişikliğine çok takılıyorum :uhm:[/QU
takılma takılma herşey güzel olcakkkkka.s
canım işin içine ciddiyet bir ev ömür boyu tek bir insanla olma karaı alıosun aileler giriyo bi tarafdan bi taraf sen ne kadar mutlu olursan ol mutsuz beyenmeyen tarafdır işler ipler gerilio ve yeter die bağırmak istiosun şuan o aşmadayım dokunsalar ağlıcam :uhm:
takılma canım sen geeel geell kötükedihüso
Nereye gidiyo seninki :uhm: Belli olmuş benim bi arkadaşımda 21 şubatta gidiyoda
Manitan nasıl veriyosa öle verecen :mymeka: Kaç tertip nerde sen onun nesisin :roflol:
öle yaptım tamam dedim sustum gelicek ya izne çalışıcakmış :1shok: ya izin adı üstünde dedim bir yerlere gideriz 14 şubat malum şilede bisim bi pansiyon var oraya gideriz dedim yok dedi senağlama halamlar yurtdışından geldi gidemeyiz dedi halaları beni hiç sevmmiyo neden anlamadım bilmiyorum evlencekseniz yakın olan anne baba kardeş dışında kimseyi karıştırmayın başkaları için kavga etmek zoruma gidiyo :1no2:
ayy ben onun bi tanesiyim :roflol:
88/3 Ağrı/Patnos Muhaberececi Çavuşun aşkıyım emret komutanım:lepi:
bu arada şehir değişikliği bana da çok zor gelir
büyük konuşmak istemiyorum ben burdan başka yerde yapamam
gitmek istemem:çok üzgünüm:
canım sevdiğimi 16 sında çağırmışlar belli olcak die bakalım ne olcak bilmiom heyecenla ve mutsu:asigim:z bekliorummm
16 sında benim balım geliyo![]()
handanm yüzde yüz sen haklısın ama anlar oda seni aklı başına gelir sonuçta mantıklı deil geldiğinde çalışması mutlka anlıcaktır belkim sana sürpriz yaparrr
anacım sende memleketten ayrı ama aşkınla ollacannnnnnnnnnn
yaaa beninki gitçek seninki gelcekmiiiiiiiimirmirmirmir
Yafff geleyimde niye kızardınki sen :uhm::roflol:
Sanırım öyle olcak canım :teselli: