• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bugün 12 de ablam otobüse bincekkk
seviyorum onuu aamaaa bana kalır inş. bilgisyaarr
gelincee girebilir myiim diyooo hyr diyorum :umursamaz:
ama ben ordaa çalışıyorum diğer zaman oku l giremiyoırum ki vs. acındırıyoo :mymeka: veriyorum bende bilgisayarıı... hakkatten ölee çünkü...
ama özledim :asigim:

iyi yolculuklarr dileğinn heee ıspartadan geliii ........Şeniz :asigim:

abluşş napiii acabee

ii yolculuklarr gizosun tatlı ablasıı :icecream:
oh ne guzel kız ablan geliiii ama yınede bılgısayar konusunda bnde vermek ıstemezdım senın gıbı
naniknanik yapardım delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok:
bole kaldımmm

bendee bendeeeee:kızgın:
hattaaa beyimizzz dalga geçti benlee :mymeka:

ben günde en az 1 kere duş alırım ama çoğu zaman gnde 2 kere sua olmak hoşuma giiyoo :lepi:
sular olmayıncaa beyimizz seyifflii keyiffflii aradıı
''aşkım susuzz duş keyfinn nasıl'' dedi :dilcikar: :dilcikar: :kızgın: :kızgın: :oklava: :mymeka:

ufff yaaa şafak şuanda 71 ken 87 :kızgın:
amannn çabuk geçsinn zamannn aminnnnnn
ve şu ceza için vazgeçilsin aminnnnnnnnnnnnnn

aslında ceza biz 25 gün bekliyoduk ondan da üzülmedim bu akadar :roflol:
16 gün 25 ten çooook yii :mirmirmirmir:

ben günde en az 1 kere duş alırım ama çoğu zaman gnde 2 kere sua olmak hoşuma giiyoo :lepi:
''aşkım susuzz duş keyfinn nasıl'' dedi :dilcikar: :dilcikar: :kızgın: :kızgın: :oklava: :mymeka:[/QUOTE

kaydirigubbakcemile3
bnde aynı senın gıbıyımmm gunde bı kez mutlaka bazen ıkı ve gırdım mı cıkmak bılmıyorum su gıbısı yok yaa
bnmkı de bana kuresel ısınmadan degıl ama senın banyon yuzunden susuz kalcaz dioo :roflol:

''aşkım susuzz duş keyfinn nasıl'' dedi :dilcikar: :dilcikar: :kızgın: :kızgın: :oklava: :mymeka:[/QUOTE

kaydirigubbakcemile3
bnde aynı senın gıbıyımmm gunde bı kez mutlaka bazen ıkı ve gırdım mı cıkmak bılmıyorum su gıbısı yok yaa
bnmkı de bana kuresel ısınmadan degıl ama senın banyon yuzunden susuz kalcaz dioo :roflol:

neden uuğraşırlarr bilmiyorum kii ben :cokacimcoook: :kafamçokkarıştı:
öööööööööö-zzzzzzzzzzzzz-llllllllllll-eeeeeeeeeeee-ddddddddddddd-iiiiiiiiiiii-mmmmmmmmm

Şeniz

Back
X