Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben çok büyük bi pot kırdım kızlar yardım mafoldumben
Az önce sevdiğimin annesiyle konuşurken, annesi ona ulaşabileceğimiz bi numara var mı dedi, ben de numarayı verdim, bizimki numara yok demiş, ben aramadan ulaşamazsınız demiş, bi de onları akşam 1 kez arıyormuş, biz günde 3-4 defa görüşüyoruz bunu da söylemiş bulundum.. Sesi değişti kadıncağızın.. Off of mafoldumben
ben geldim.
dün gönderdim nişanlımı. izmire otogara ben kız kardşi ve amca oğlu götürdük.
öyle zorduki ondan ayrılmak.
sımsıkı sarıldı.. hıçkıra hıçkıra ağladık.. çok özledim onu.. nasıl dayanıcam bilmiyorum.mafoldumben
2 saat dönüş yolunda durmadan ağladım..senağlama bütün gece uyuyamadım diyebilirm.
liseden bi arkdşımızda aynı yere gidiyodu. beraber gittiler. o telefonunu almış yanına.
1-2 saatte 1 msjlaştık. durumunu bildirdi. dün saat 22:00 da, gece 1de, gece 3buçukta ve sabah 9 da konuştuk 10ar dk hep.öyle iyi geldiki sesini duymak.:teselli: sonra bide 11 de aradı. artık teslim olucam birazdan otobüse binip gidiyorum diye. telefonu kapattıktan sora çok ağladım.mafoldumben
çok özledim onumafoldumben
sabahtan beri ot gibiyim. boş boş dolaşıyorum evde.
17 ağustosta sülüs aldı. ogün başlıyomuş askerlik.
yani şafak 457turkbayragi
allahım şafağın bittiği günüde göstersin inş.:Saruboceq:
ben geldim.
dün gönderdim nişanlımı. izmire otogara ben kız kardşi ve amca oğlu götürdük.
öyle zorduki ondan ayrılmak.
sımsıkı sarıldı.. hıçkıra hıçkıra ağladık.. çok özledim onu.. nasıl dayanıcam bilmiyorum.mafoldumben
2 saat dönüş yolunda durmadan ağladım..senağlama bütün gece uyuyamadım diyebilirm.
liseden bi arkdşımızda aynı yere gidiyodu. beraber gittiler. o telefonunu almış yanına.
1-2 saatte 1 msjlaştık. durumunu bildirdi. dün saat 22:00 da, gece 1de, gece 3buçukta ve sabah 9 da konuştuk 10ar dk hep.öyle iyi geldiki sesini duymak.:teselli: sonra bide 11 de aradı. artık teslim olucam birazdan otobüse binip gidiyorum diye. telefonu kapattıktan sora çok ağladım.mafoldumben
çok özledim onumafoldumben
sabahtan beri ot gibiyim. boş boş dolaşıyorum evde.
17 ağustosta sülüs aldı. ogün başlıyomuş askerlik.
yani şafak 457turkbayragi
allahım şafağın bittiği günüde göstersin inş.:Saruboceq:
Anam gerçekten büyük pot kırmışsın
Demek ki her asker böle.
Sevdiğimde beni arar ailesini aramazdı.
Kuzeni beni arar benden öğrenirdi.
Bende kızardım onlarıda ara diye.
Ben hergün arardı onları kaç günde bir.
Annesini düşündüm de üzülmüştür![]()
hayırlı yolculuklar şimdiden mervecim.ayşecim albüme yeni fotolar ekledim ordan bakabilirsin saçıma.aroracım olur böyle şeyler takma kafana
ayy gercekten mii
benım sevdıgım de 17sınde aldı sülüsü sevındım bı andaa :teytey:
allah kavustursun canım benim
Üzülmüştür mutlaka ama arada ben kalmak istemem.. Ay sorun çıkmasın da
:dilcikar: benim o
Ay sen çok katısın bu konularda ablam kaydirigubbakcemile3
saolun kızlar. bende öle diyorum başladıkya gerisi gelir.
ama bu ilk hafta çok zor gelecek bana. durup durup ağlıyorum.mafoldumben..
saol canım.
evet sülüs aldığı günden başlıyomuş.
nişanlım pc de knd şafak takvimi yaptı.
3günü işaretledim bile.
kaldı 457
inş onuda bitiricez.
inş canım benım bıtecekkk
benımkı 18inde almstı ama ya
bızım de 458 oluyoo
ben yınede arayınca sorarım askımaaa![]()