• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

saolun kızlar. bende öle diyorum başladıkya gerisi gelir.
ama bu ilk hafta çok zor gelecek bana. durup durup ağlıyorum.mafoldumben..

ayşecim sen daha fotolarıma bakmadın galibaa :sinifsinif: ben bugün çok mutluyum kızlarrr..akşam aşkımla nöbetteyken 1 saat falan konuştuk.aşkımın babası ve benim babam bizi bilmiyolardı.aslında önceden biliyolardı ama biz bi ara ayrıldık.en son öyle ayrıldık die biliyolardı.onun babasına söylemiş anneleri.devam ediyo onlar die.askerlik bitsin kavuşturalım şunları demişlerr.babasıdaa gelsin bakalım bi sonra bakarız duruma demiş.bi benim babam bilmio artık.onunda sorun çıkarıcağını sanmıyorum..

Ayy ben çok büyük bi pot kırdım kızlar yardım mafoldumben
Az önce sevdiğimin annesiyle konuşurken, annesi ona ulaşabileceğimiz bi numara var mı dedi, ben de numarayı verdim, bizimki numara yok demiş, ben aramadan ulaşamazsınız demiş, bi de onları akşam 1 kez arıyormuş, biz günde 3-4 defa görüşüyoruz bunu da söylemiş bulundum.. Sesi değişti kadıncağızın.. Off of mafoldumben

Anam gerçekten büyük pot kırmışsın:(
Demek ki her asker böle.
Sevdiğimde beni arar ailesini aramazdı.
Kuzeni beni arar benden öğrenirdi.
Bende kızardım onlarıda ara diye.
Ben hergün arardı onları kaç günde bir.
Annesini düşündüm de üzülmüştür:(

ben geldim.
dün gönderdim nişanlımı. izmire otogara ben kız kardşi ve amca oğlu götürdük.
öyle zorduki ondan ayrılmak.
sımsıkı sarıldı.. hıçkıra hıçkıra ağladık.. çok özledim onu.. nasıl dayanıcam bilmiyorum.mafoldumben
2 saat dönüş yolunda durmadan ağladım..senağlama bütün gece uyuyamadım diyebilirm.
liseden bi arkdşımızda aynı yere gidiyodu. beraber gittiler. o telefonunu almış yanına.
1-2 saatte 1 msjlaştık. durumunu bildirdi. dün saat 22:00 da, gece 1de, gece 3buçukta ve sabah 9 da konuştuk 10ar dk hep.öyle iyi geldiki sesini duymak.:teselli: sonra bide 11 de aradı. artık teslim olucam birazdan otobüse binip gidiyorum diye. telefonu kapattıktan sora çok ağladım.mafoldumben
çok özledim onumafoldumben
sabahtan beri ot gibiyim. boş boş dolaşıyorum evde.
17 ağustosta sülüs aldı. ogün başlıyomuş askerlik.
yani şafak 457turkbayragi
allahım şafağın bittiği günüde göstersin inş.:Saruboceq:

ayy gercekten mii (:
benım sevdıgım de 17sınde aldı sülüsü sevındım bı andaa :teytey:
allah kavustursun canım benim

ben geldim.
dün gönderdim nişanlımı. izmire otogara ben kız kardşi ve amca oğlu götürdük.
öyle zorduki ondan ayrılmak.
sımsıkı sarıldı.. hıçkıra hıçkıra ağladık.. çok özledim onu.. nasıl dayanıcam bilmiyorum.mafoldumben
2 saat dönüş yolunda durmadan ağladım..senağlama bütün gece uyuyamadım diyebilirm.
liseden bi arkdşımızda aynı yere gidiyodu. beraber gittiler. o telefonunu almış yanına.
1-2 saatte 1 msjlaştık. durumunu bildirdi. dün saat 22:00 da, gece 1de, gece 3buçukta ve sabah 9 da konuştuk 10ar dk hep.öyle iyi geldiki sesini duymak.:teselli: sonra bide 11 de aradı. artık teslim olucam birazdan otobüse binip gidiyorum diye. telefonu kapattıktan sora çok ağladım.mafoldumben
çok özledim onumafoldumben
sabahtan beri ot gibiyim. boş boş dolaşıyorum evde.
17 ağustosta sülüs aldı. ogün başlıyomuş askerlik.
yani şafak 457turkbayragi
allahım şafağın bittiği günüde göstersin inş.:Saruboceq:

Allah kavuştursun tatlım yaa...
İnan bana geçiyor sinir sitres yapma emi.:1hug:

Anam gerçekten büyük pot kırmışsın:(
Demek ki her asker böle.
Sevdiğimde beni arar ailesini aramazdı.
Kuzeni beni arar benden öğrenirdi.
Bende kızardım onlarıda ara diye.
Ben hergün arardı onları kaç günde bir.
Annesini düşündüm de üzülmüştür:(

Üzülmüştür mutlaka ama arada ben kalmak istemem.. Ay sorun çıkmasın da

Üzülmüştür mutlaka ama arada ben kalmak istemem.. Ay sorun çıkmasın da

Zor tabi canım ya.
Ben çok kızıyordum onlarıda ara diye.
Sonuçta anne bu merak ediyordur yani.
Bazende benimle konuşurken canım izin verirsen kapatim annemleri de arim uzun zamandır aramadım diyordu.Ne bilim ben kıyamam ya.Umarım sorun olmaz.

Back
X