Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam..ağlama bitanem güçlü olmaya bak sesini duymadığın anlardaŞenizumarım sık sık arar sende rahatlarsınopuyorumnanaktanaso saol canım...perşembe çok ağladım ama dün bugün iyiyim. sesini duymaya başlayalı ağlamıyorum..
selam sekerlerrr opuyorumnanaktan
1 saattir eltimle telde konusuyorum, k.validem bakkala gitmis bidaha arıcam ayıp olmasın dimi kaydirigubbakcemile3
herkesler nasıl bakalım, susadım ben biraz ama bunada sükür :Saruboceq:
Aroram bitanem Allah razı olsun fatiha icin Şeniz
hoşgeldin hevincim..ben kendi adıma iyiyim allaha şükür:)seni sormalı
hosbuldum Asom Şeniz
bende iyiyim Allaha sükür kuzum,
eltimle konustuk ya eski anılarımız geldi aklımıza, gül gül öldük :roflol:
Askımı ne kadar cok özlediysem ailesinide o kadar özledim, heleki eltilerimi :çok üzgünüm: Allahım herkese böyle eltiler nasip etsin, Allah razı olsun ikisindende opuyorumnanaktan
ne güzel havinim yaopuyorumnanaktanşanslısın bu konuda,umarım hep böyle devam eder muhabbetinizinanırmısın bende nişanlımın akrabalarını özlüyorum bazen:1rolleyes:hepsi öyle iyi insanlarki...
![]()
ikimizde sanslıyız bu konuda balım, baksana sende özlüyormussun
biz dügünden sonra burda yasıcagımız icin eltilerimle k.validemlerle yine uzak olcaz ama onların özlemini askımla gidercez insallah :asigim:
Sükürler olsun bu günlerimize :Saruboceq:
olsun bebem gönülleriniz bir olsun,net var,tel var,iletişimi koparmassın,akrabalık ilişkileri ne kadar bağlı olursa o kadar mutlu hissediyo insan kendini..ben mesela kayınvalideme iftara gitçem kısmetse bu hafta içim kıpır kıpır:1rolleyes:
meraba kızlar opuyorumnanaktan