• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar bişi sorucam hasta oldum bugun ama oruca ara vermek ıstemıyorum ara verısem bılıyorum zorlanıcam :S:S:S Napmak lazımm aranızda hastayken tutan varmı ???

benm annem tutuo cnm

kızlar regliyken kesinlikle oruç tutulmamalı. yani o niyette olmamalısınız.
az yersiniz, ne biliyim işin ismine başka şey dersiniz ama İslami kurallarda doğru olmadığı açıkça belirtilmiştir.

miracle canım, ben Nisan, niso, April, eprıl :)) nasıl dersen canım...22 yaşındayım, sevdalım Edirnede asker. Tüm topikteki arkadaşlara başarılar dilerim ehehe
kaydirigubbakcemile3 :lepi: -tatlicadiarzu-

ayyyyy ablam yaa gene beraberiz burada desene...Bursaya tayin istesen ? 5 ay çünkü yaa mafoldumben

ayakkabı hususunda da ablacım, mutlaka topluklu :jeyyar: zemuszemus senin minik ayaklarına şu modeller muhteşem olur : :jeyyar:

7902.jpg

7909.jpg

7912.jpg

sağol çiçeğimmm
siyah mı beyaz mı ne dersin

ben geldiimm kızlarrr :çok üzgünüm:
eşim bugüün heeç aramadııı canım sıkkınn çok senağlama
myst sennkidemi aramadı halaa
herhall arayamıyrlarr yosam ararlardı demi :çok üzgünüm:

Benimki dünde aramadı ama :S:S:
Sözde alt devreler geldiği için yoğun :S:S Çavuş ve yazıcı oldugu icin bunlar ılgılenıyolar:S
Bu qecede aramassa nolucak bılmıorm :S:S

ben geldiimm kızlarrr :çok üzgünüm:
eşim bugüün heeç aramadııı canım sıkkınn çok senağlama
myst sennkidemi aramadı halaa
herhall arayamıyrlarr yosam ararlardı demi :çok üzgünüm:

hoşgeldin cansummmm
arayamaz şimdi çünkü yemşn töreni hazırlıkları başlamıştır
merak etme kuzum

az yersiniz, ne biliyim işin ismine başka şey dersiniz ama İslami kurallarda doğru olmadığı açıkça belirtilmiştir.

miracle canım, ben Nisan, niso, April, eprıl :)) nasıl dersen canım...22 yaşındayım, sevdalım Edirnede asker. Tüm topikteki arkadaşlara başarılar dilerim ehehe

Yahu aprılım doğru dedin valaa ...En ıyısı ben nıyet etmıyımm ama butun gun qenede bısı yemıyım :S:S:S

memnun oldum cnmmmm

Back
X