lıse donemlerınde delı gıbı asıl olmustum cocuklukta var tabi yuzyuze olmasada soledım sevıyorum len dedım:)cevabı benım derslerım cok yogun sevgılıye ayırcak zamnım yok bıraz ınek bı tıpdı :) ama ben hıc pısman olmadım yıne kestım cocugu gızlı gızlı sonra okulu bıtıyor dıplomayı almıs geldı yanıma benımle cıkarmısın yok canım dedım:) gectı tren sımdı elektırık muhendısı ve ıkıncı unı.hukuk okuyor bense evlı ev hanımı oldum :)pısmanmıyım hayır ıcımde kalcana ona dert olsun manken gıbı kızı kacırdı ::):):)Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...
Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..
Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...
çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....
böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım
Hayat söylesem mi söylemesem mi, yapsam mı yapmasam mı diye düşünecek kadar uzun değil maalesef. Seviyorsan git söyle. Ucunda ölüm yok ya. Bi kabahat mi işledin, yüz kızartıcı bi suça mı bulaştın da bu kadar dert ediyorsun. Zamanında bu çılgınlığı (çılgınlık dememin sebebi Türk toplumunda bunun kız tarafından yapılmasının acayip görülmesi) yapmış biri olarak söylüyorum, acaba o da seviyor mu acaba ne zaman açılır diye boş yere beklemektense gidip söyle duygularını. Ama bir hanzoya denk gelip basit görülmek te var işin ucunda. Ben kendimi bildiğim sürece birinin beni basit görmesi umrumda olmadığı için rahatlıkla söylemiştim karşımdakine duygularımı. Eğer sen de bunu göze alabilirim, yıpranmam diyorsan git ve konuş. Hiç bir şey kaybetmezsin.Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...
Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..
Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...
çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....
böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım
Söyleyebildin mi? merak ettim de
Hic soylemedim. soyleyemem de sanirim lanet olasi bi gururum var cunku. nedense sevgikilerime bile sevdigimi belli etmekten hep.uzak.kaldim gururum incinmesin diye:) ama bu sene gurur diye birsey kalmadi nelere maruz kaldim sevdigimin ailesi taafindan. yani bende zaten kalmadi.istersen senin yerine ben soleyim bizim.kiz senden hoslaniyo ayik.ol falan diye :)
lıse donemlerınde delı gıbı asıl olmustum cocuklukta var tabi yuzyuze olmasada soledım sevıyorum len dedım:)cevabı benım derslerım cok yogun sevgılıye ayırcak zamnım yok bıraz ınek bı tıpdı :) ama ben hıc pısman olmadım yıne kestım cocugu gızlı gızlı sonra okulu bıtıyor dıplomayı almıs geldı yanıma benımle cıkarmısın yok canım dedım:) gectı tren sımdı elektırık muhendısı ve ıkıncı unı.hukuk okuyor bense evlı ev hanımı oldum :)pısmanmıyım hayır ıcımde kalcana ona dert olsun manken gıbı kızı kacırdı ::):):)
Hayat söylesem mi söylemesem mi, yapsam mı yapmasam mı diye düşünecek kadar uzun değil maalesef. Seviyorsan git söyle. Ucunda ölüm yok ya. Bi kabahat mi işledin, yüz kızartıcı bi suça mı bulaştın da bu kadar dert ediyorsun. Zamanında bu çılgınlığı (çılgınlık dememin sebebi Türk toplumunda bunun kız tarafından yapılmasının acayip görülmesi) yapmış biri olarak söylüyorum, acaba o da seviyor mu acaba ne zaman açılır diye boş yere beklemektense gidip söyle duygularını. Ama bir hanzoya denk gelip basit görülmek te var işin ucunda. Ben kendimi bildiğim sürece birinin beni basit görmesi umrumda olmadığı için rahatlıkla söylemiştim karşımdakine duygularımı. Eğer sen de bunu göze alabilirim, yıpranmam diyorsan git ve konuş. Hiç bir şey kaybetmezsin.
hmm çok olmamış. Ama söyleyebilirsin, eğer kabul etmezse hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksan söyle gitsin. Sevdiğini söylemek güzeldir.Aramızdaki samimiyet 1 aydan beridir konuşuyorum çok az oldu ama hergün 6 saat konuşunca çok gibi geliyor... birde, bana dertlerini, o gün ne yaptıgını anlatacak kadar yakın..
aynen öyle oldu ama soledım gıttı sonra kendısı pısman oldu ıcınde kalmasın sende sole amann dunyanın sonumu:)çok hoş ama ya .. intikamın acı olmuş
hmm çok olmamış. Ama söyleyebilirsin, eğer kabul etmezse hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksan söyle gitsin. Sevdiğini söylemek güzeldir.
Tabi bir de çocuğun kişiliği de önemli ilerde "sen istemiştin" diye yüzüne vurmayacak biri olmalı.. Bekle biraz zaman ver bakalım, belki o da hoslanır senden ve bunu sana söyler.
İçinde kalmasın söyle gitsin.. İlla erkek söyleyecek diye birşey yok, seviyosan konuşacaksın.karaktersiz bir çocuk değil, ne bilim yada bana öyel görünüyor
Kızlar söyledim sonunda... O kadar heyecanlıyım ki.. Metrodan inerken Çıkılan yer olur ya hani akbil basılmayan.. Akbil yerini arıyorum basmak içineve gelene kadar kalbim küt küt... şimdi orada gece yazdığımı da görmedi.. ölecem heyecandan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?