Söyle derim.. ne kaybedeceksin ki.
Ama önce küçük küçük ima etsen, pat diye söylemesen
Valla aslinda direk soylemek yerine mesajlar gondersen. Mesela yan yana oturuken yuzunu oksa, sacini oksa, elini tut .........ne bileyim yanas iste :)
şuan yanımda değil, olsa bile yapamam ki
Canım yorumları okumadım, belki yazmışsındır ama aranızdaki samimiyeti biraz anlatır mısın?Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...
Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..
Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...
çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....
böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım
Canım yorumları okumadım, belki yazmışsındır ama aranızdaki samimiyeti biraz anlatır mısın?
Bak ben 2,5 yıllık en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyledim ve 1 yıldır birlikteyiz :) Biraz cesaret tatlım.
Velet..?Düşündüm.. Ama Papu biraz o çocuk.. Sadece Teşekkür eder
Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...
Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..
Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...
çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....
böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?