• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

Söyle derim.. ne kaybedeceksin ki.
Ama önce küçük küçük ima etsen, pat diye söylemesen ;)

soylediginde kabul edecek kada duygusu varsa sana karsi, birak o soylesin.. soyledginle kalmak var icimi rahatlatacam diye

Valla aslinda direk soylemek yerine mesajlar gondersen. Mesela yan yana oturuken yuzunu oksa, sacini oksa, elini tut .........ne bileyim yanas iste :)

Söyle içinde kalıp keşke diyeceğine söyle karşılık vermese de bunu göze al...

Sevgi,aşk zor sevince kim olursa olsun söylesin ama senden bir beklentim yok deyip yapışmasın ben yapmışımdır geçmişte çok gururlu olsam bile.....

söyleyin gitsin bence. oluru varsa öğrenin.olmayacaksa da daha fazla zaman kaybetmemiş olursunuz. ayrıca bence bayanın önce söylemesin de hiç bir sakınca yok. koreli birinin de anormal karşılayacağını sanmam :KK8:

söylemek istiyorum ama... iki gündür yazdığımı görmedi... eğer yazarsa bana söyleyeceğim..

ben her zamn kendime derim ki bugün varsın belki 1 saniye sonra yoksun söyle yani ne var ki derim :) keşkelerle yaşamayı sevmeyen biriyimdir

Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...

Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :KK43:
Canım yorumları okumadım, belki yazmışsındır ama aranızdaki samimiyeti biraz anlatır mısın?

Bak ben 2,5 yıllık en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyledim ve 1 yıldır birlikteyiz :) Biraz cesaret tatlım.

hiç düşünmem böyle şeyleri damdan düşer gibi pat diye söylerim kabul eden eder etmeyen de çeker gider utanılacak çekinilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

Sevdiğini, hoşlandığını söylemek utanılacak bir şey değildir.
Çok da samimi olmadığım birine söyleyecek olsaydım tek çekincem kırılmayayım diye beni kabul etmesi olurdu.

Canım yorumları okumadım, belki yazmışsındır ama aranızdaki samimiyeti biraz anlatır mısın?

Bak ben 2,5 yıllık en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyledim ve 1 yıldır birlikteyiz :) Biraz cesaret tatlım.

Aramızdaki samimiyet 1 aydan beridir konuşuyorum çok az oldu ama hergün 6 saat konuşunca çok gibi geliyor... birde, bana dertlerini, o gün ne yaptıgını anlatacak kadar yakın..

Soyle demek isterim ama karsidaki kisinin kisiliginede bakmalisin eger seni kucuk dusurecek biriyse ugrasirsin :/ var oyle cok :(

git konus. eger sana karsı bişiler hısetmıyorsa zaten sende onune bakarsın kafan rahat olur. ama solemedıgın zaman onun sevgılısı olunca kendını yersın benden demesi. söle kurtul. onune bakarsın

Kızlar şimdi... Diyelimki bir çocuk var... siz bu veletten acayip hoşlanıyorsunuz...
Duygularınızı ona açarmıydınız...
Şimdi benimde böyle bir durumum var...

Bazen bir yanım bana aynen şunları söylüyor:
-Ne yani seni seviyorum demesinimi bekliyorsun.. aptalmısın sonsuza kadar onu mu bekleyeceksin...Amannn söyle gitsin kızım, abarttığın şeye bak, zaten uzaktasın utanacağın birşeymi var... Kabul etmezse kendi derdine yansın peh..

Diğer bir yanımdan gelen ses ise:
- Ne yani söyledin diyelim, hiç mi gururunu düşünmüyorsun...Seni görmese bile önemlimi... ya senin hakkında ne kadar basit bir kız diye düşünürse... hahh hem neye güvenerek söyleyeceksin ki daha şurda kaç ay oldu konuşalı. Bence unut...

çok çok uzaklardan gelen ses ise:
- eee söyledin diyelim... sana koşa koşa gelecekmi hiç sanmam... söylemesende içinde dert oluşacak bunuda biliyorum... zaten teklif edeceğin yok.. hoşlandığını söyleyeceksin... ama işte tek sıkıntı gelecek cevaptan korkman... belirsiz kalmaktan korkman... belkide sadece teşekkür edecek... diğer iki ses gibi olamam aşık kalp... bende senin gibi çok belirsizim....

böyle üç ses içinde sıkışıp kalmış durumdayım :KK43:

ben olsam söylemezdim..
nitekim hayatım boyunca hep kuulluğumla aşık olmuştur erkekler..
ben de gurur yaparım zaten adım atmam..
ama kardeşimin yavuklusu ilan-ı aşk etti..
tavladı kardeşimi..
benim gözümde ucuz bi kız..
ama kardeşim seviyo yapcak bişi yok..
yani kısacası kişisine göre değişir bu durum..
kendini en iyi sen tanırsın...

Benim başıma böyle bir şey gelse içimdeki ses bana eminim "Sen açılma o seni seviyorsa zaten sana açılacaktır diğer türlü zaten sevmiyordur sadece sendeki duygudur" der ve beklerim...

Back
X