• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini söyleyen oldumu...

direkt "koreli birinden hoşlanıyorum, sizinkiler ne yer ne içer" tarzı bir muhabbete gir bakalım tepkisi ne olacak?

zaten bikere söledim, aynı yerden bi çocuk vardı koreli, resmini yolladım bu çocuk çok tatlı, nerde felan diye...
hemen çocuğun kafası ne kadar büyük çıkmış.. ama senden küçük diye tepki verdi... o diğer çocuk mektup yazmıştı.. bende anlamadım yazısından ona söyledim okuyabiliyormusun diye... salak adam yazısı berbat anlamıyorum demişti..

zaten bikere söledim, aynı yerden bi çocuk vardı koreli, resmini yolladım bu çocuk çok tatlı, nerde felan diye...
hemen çocuğun kafası ne kadar büyük çıkmış.. ama senden küçük diye tepki verdi... o diğer çocuk mektup yazmıştı.. bende anlamadım yazısından ona söyledim okuyabiliyormusun diye... salak adam yazısı berbat anlamıyorum demişti..

oh oh buradan yürü işte, mesela o çocuk mesaj atıyor sence ne yazsam çok da hoş falan falan de ama dikkat et çıkmasın ortaya :27: sonra diğer çocuk "hö? ne? kim?" derse rezil olursun :27: biraz daha uzat bakalım ciddi ciddi durum ne olacak..

oh oh buradan yürü işte, mesela o çocuk mesaj atıyor sence ne yazsam çok da hoş falan falan de ama dikkat et çıkmasın ortaya :KK53: sonra diğer çocuk "hö? ne? kim?" derse rezil olursun :KK53: biraz daha uzat bakalım ciddi ciddi durum ne olacak..

diyemem çünkü aynı mahallede oturuyorlar. :D hemen ortaya çıkar çünkü sölemişti aynı köydeniz diye.

Şimdi şöyle düşün karşındaki velet gerçekten duygusal mı? Yani eğer söylediğinde olumlu olursa mesafeleri sevgi ile aşabilir misiniz ?
Daha önce yuzyuze geldiniz mi?

Ben de uzaktan hoşlantı yaşadım 2 yıl kadar görüştük hergun camde falan görüşüyorduk saf utangaç biri olduğuna daha onemlisi hayatında hic kimse olmamıs olmasına kanmistim bir de birbirimizle konusmak çok iyi geliyordu falan dayanamadım acildim sevgili olur gibi olduk ama bikacgun sonra hayatında başka biri oolduğunu öğrendim doğum günümde üstelik ve mahvoldum... Sonra aldım boyumun ölçüsünü... Biraz küstük falan ama sonra dayanamadik konuştuk ben asalaklık yaptım ya olur mu öyle şey falan filan kivirdim o da defalarca özür diledi falan arkadaşız hala 10 sene oldu ssanırım.

Aşık olsun olmasın yanına gitme ihtimalin varsa muhabbetini devam ettir yanina gittiğinde acilirsin en azından. Yoksa diğer turlu tamamen kabus.

Seneye de hep görüşmek durumundaysanız bence söylemeyin, kabul etmeme durumunu göz ardı etmemek gerek. Ama illa söylemek yerine sevdiğinizi belli edebilirsiniz. O da boş değilse elbette karşılık verir.

ya bide o var.. işte.. türkçe anlatim kurtulim.. nasıl olsa anlamıyor :D
koreli, fotoğrafları var hatta konu sahibinin albümünde, çok şeker

Uuuu ilginc :p bence de türkçe duygularini dusuncelerini sonra hemen cik cevrim ici ol bikac gun hic girme bakalim merak edip bakicak mi ne yazdigina ve ne yazicak merakla bekliyoruz:KK8:

Aaa aklima ne geldi ya da soyle mi desen bigün durup dururken bi anda aklina gelirsem nerde nasil oldugu farketmez, sana yazdigim bu notu çevir ve oku :KK8::KK8: boyle daha albenili oldu sanki :D bilemedim yine de sen bilirsin :)

Şimdi şöyle düşün karşındaki velet gerçekten duygusal mı? Yani eğer söylediğinde olumlu olursa mesafeleri sevgi ile aşabilir misiniz ?
Daha önce yuzyuze geldiniz mi?

Ben de uzaktan hoşlantı yaşadım 2 yıl kadar görüştük hergun camde falan görüşüyorduk saf utangaç biri olduğuna daha onemlisi hayatında hic kimse olmamıs olmasına kanmistim bir de birbirimizle konusmak çok iyi geliyordu falan dayanamadım acildim sevgili olur gibi olduk ama bikacgun sonra hayatında başka biri oolduğunu öğrendim doğum günümde üstelik ve mahvoldum... Sonra aldım boyumun ölçüsünü... Biraz küstük falan ama sonra dayanamadik konuştuk ben asalaklık yaptım ya olur mu öyle şey falan filan kivirdim o da defalarca özür diledi falan arkadaşız hala 10 sene oldu ssanırım.

Aşık olsun olmasın yanına gitme ihtimalin varsa muhabbetini devam ettir yanina gittiğinde acilirsin en azından. Yoksa diğer turlu tamamen kabus.

yüzyüze görüştük, bana gelirsen tek gelme buralar tehlikeli dedi. bir kız ülke ülke dolaşamaz felan dedi..ama geleceksende beni ara dedi... zaten seneye o gelecek... hayatına girenler olmuş...

Uuuu ilginc :p bence de türkçe duygularini dusuncelerini sonra hemen cik cevrim ici ol bikac gun hic girme bakalim merak edip bakicak mi ne yazdigina ve ne yazicak merakla bekliyoruz:KK8:

Aaa aklima ne geldi ya da soyle mi desen bigün durup dururken bi anda aklina gelirsem nerde nasil oldugu farketmez, sana yazdigim bu notu çevir ve oku :KK8::KK8: boyle daha albenili oldu sanki :D bilemedim yine de sen bilirsin :)

bana türkçe yazmak istiyor.. googleden çeviriyor ama çok farklı şeyler çıkıyor.. birde çevirince yanlış şeyler çıkmasın :D

Seneye de hep görüşmek durumundaysanız bence söylemeyin, kabul etmeme durumunu göz ardı etmemek gerek. Ama illa söylemek yerine sevdiğinizi belli edebilirsiniz. O da boş değilse elbette karşılık verir.

türkiyede yaşamak istediğini seneye belki bir ay kalacağını söylemişti. Ah belli edemiyorumki :(

Ozaman dersin bilen birine cevir sakin googlea güveneyim deme !!!!

Yanliz senin icin ugrasiyo gibi sanki bu cocuk:KK8:

bilmiyorum.. bazen türkçe çeviriyor.. anlamıyorum diyorum.. durup dururken resim çekiyor... şunu yapıyorum.. araba öğreniyorum.. spora gidiyorum.. ama 2 günden beri yok çünkü tatilde. :(

türkiyede yaşamak istediğini seneye belki bir ay kalacağını söylemişti. Ah belli edemiyorumki :KK43:
Ama belli edemiyorsan nasıl söyleyeceksın peki? Gayet kolayca bakışlarınla sözlerinle vs belli edebilirsin bence en temiz yolu bu.

Ama belli edemiyorsan nasıl söyleyeceksın peki? Gayet kolayca bakışlarınla vs belli edebilirsin bence en temiz yolu bu.

yanımdayken bakamıyordum bile.. okadar aynı tramvaydan gidip geldik.. bana bktığı an kafamı çeviriyordum.. ama şimdi yanımda yok.

ay çok şekersin canım diğer konularını da okudum da ne güzel heyecanlar :Dbence kesinlikle söylemelisin, ben de zamanında söyleyen biri olarak asla pişman olmadım. kadın illa erkeği beklemesi gereken edilgen bir konumda olmamalı bence. belli ki çocuk da sana değer veriyor, yoksa böyle sanaldan da olsa muhabbeti devam ettirmezdi diye düşünüyorum. hiç erteleme ve içinden geçenleri söyle derim ben :)

Back
X