- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
Aaaaa çocuk korelimiymisssssdirekt "koreli birinden hoşlanıyorum, sizinkiler ne yer ne içer" tarzı bir muhabbete gir bakalım tepkisi ne olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa çocuk korelimiymisssssdirekt "koreli birinden hoşlanıyorum, sizinkiler ne yer ne içer" tarzı bir muhabbete gir bakalım tepkisi ne olacak?
direkt "koreli birinden hoşlanıyorum, sizinkiler ne yer ne içer" tarzı bir muhabbete gir bakalım tepkisi ne olacak?
Aaaaa çocuk korelimiymisssss
Aaaaa çocuk korelimiymisssss
zaten bikere söledim, aynı yerden bi çocuk vardı koreli, resmini yolladım bu çocuk çok tatlı, nerde felan diye...
hemen çocuğun kafası ne kadar büyük çıkmış.. ama senden küçük diye tepki verdi... o diğer çocuk mektup yazmıştı.. bende anlamadım yazısından ona söyledim okuyabiliyormusun diye... salak adam yazısı berbat anlamıyorum demişti..
oh oh buradan yürü işte, mesela o çocuk mesaj atıyor sence ne yazsam çok da hoş falan falan de ama dikkat et çıkmasın ortayasonra diğer çocuk "hö? ne? kim?" derse rezil olursun
biraz daha uzat bakalım ciddi ciddi durum ne olacak..
diyemem çünkü aynı mahallede oturuyorlar.hemen ortaya çıkar çünkü sölemişti aynı köydeniz diye.
ya bide o var.. işte.. türkçe anlatim kurtulim.. nasıl olsa anlamıyor![]()
koreli, fotoğrafları var hatta konu sahibinin albümünde, çok şeker
Şimdi şöyle düşün karşındaki velet gerçekten duygusal mı? Yani eğer söylediğinde olumlu olursa mesafeleri sevgi ile aşabilir misiniz ?
Daha önce yuzyuze geldiniz mi?
Ben de uzaktan hoşlantı yaşadım 2 yıl kadar görüştük hergun camde falan görüşüyorduk saf utangaç biri olduğuna daha onemlisi hayatında hic kimse olmamıs olmasına kanmistim bir de birbirimizle konusmak çok iyi geliyordu falan dayanamadım acildim sevgili olur gibi olduk ama bikacgun sonra hayatında başka biri oolduğunu öğrendim doğum günümde üstelik ve mahvoldum... Sonra aldım boyumun ölçüsünü... Biraz küstük falan ama sonra dayanamadik konuştuk ben asalaklık yaptım ya olur mu öyle şey falan filan kivirdim o da defalarca özür diledi falan arkadaşız hala 10 sene oldu ssanırım.
Aşık olsun olmasın yanına gitme ihtimalin varsa muhabbetini devam ettir yanina gittiğinde acilirsin en azından. Yoksa diğer turlu tamamen kabus.
Uuuu ilgincbence de türkçe duygularini dusuncelerini sonra hemen cik cevrim ici ol bikac gun hic girme bakalim merak edip bakicak mi ne yazdigina ve ne yazicak merakla bekliyoruz
Aaa aklima ne geldi ya da soyle mi desen bigün durup dururken bi anda aklina gelirsem nerde nasil oldugu farketmez, sana yazdigim bu notu çevir ve okuboyle daha albenili oldu sanki
bilemedim yine de sen bilirsin :)
Seneye de hep görüşmek durumundaysanız bence söylemeyin, kabul etmeme durumunu göz ardı etmemek gerek. Ama illa söylemek yerine sevdiğinizi belli edebilirsiniz. O da boş değilse elbette karşılık verir.
Ozaman dersin bilen birine cevir sakin googlea güveneyim deme !!!!bana türkçe yazmak istiyor.. googleden çeviriyor ama çok farklı şeyler çıkıyor.. birde çevirince yanlış şeyler çıkmasın![]()
o olmaz o zaman, başka birini bul uyduracak :) korede köy mü varmış yaw.
Ozaman dersin bilen birine cevir sakin googlea güveneyim deme !!!!
Yanliz senin icin ugrasiyo gibi sanki bu cocuk![]()
Ama belli edemiyorsan nasıl söyleyeceksın peki? Gayet kolayca bakışlarınla sözlerinle vs belli edebilirsin bence en temiz yolu bu.türkiyede yaşamak istediğini seneye belki bir ay kalacağını söylemişti. Ah belli edemiyorumki![]()
Ama belli edemiyorsan nasıl söyleyeceksın peki? Gayet kolayca bakışlarınla vs belli edebilirsin bence en temiz yolu bu.