Bence onun seni sevmediğini istemediğini kafana yerleştir.belki umut var içinde birşeyler olur mu diye dusunup bir kez daha gorusmek istiyorsun ama bir daha gururun kırılacak yeni bir hayata basla
Gorunce nolucak?
Öncelikle herkese hayırlı geceler. İçimi dökmem lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim. Daha önce açtığım konuyu bilen bilir erkek arkadasimdan ayrildim. Engelledi beni falan fistan. Sorun şu ki ben unutamiyorumBiliyorum hepiniz bana kızıcaksınız ama özlüyorum. Biliyorum sevmedi ama seviyorum. Ben cesaretimi topladiğım zaman çalıştığı yere gidicem. Bişeyleri düzeltmek için değil sadece bir kere daha görmek istiyorum Yanlışmı yapıyorum sizce??
git iyice ego tavan yapsın adam sansın kendini kaçan kovalanır duydun mu hiç bu sözü neyini sevdin bu adamın?Öncelikle herkese hayırlı geceler. İçimi dökmem lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim. Daha önce açtığım konuyu bilen bilir erkek arkadasimdan ayrildim. Engelledi beni falan fistan. Sorun şu ki ben unutamiyorumBiliyorum hepiniz bana kızıcaksınız ama özlüyorum. Biliyorum sevmedi ama seviyorum. Ben cesaretimi topladiğım zaman çalıştığı yere gidicem. Bişeyleri düzeltmek için değil sadece bir kere daha görmek istiyorum Yanlışmı yapıyorum sizce??
git iyice ego tavan yapsın adam sansın kendini kaçan kovalanır duydun mu hiç bu sözü neyini sevdin bu adamın?
yanlis yapiyorsun seni sevmeyeni sende unutacaksin...Öncelikle herkese hayırlı geceler. İçimi dökmem lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim. Daha önce açtığım konuyu bilen bilir erkek arkadasimdan ayrildim. Engelledi beni falan fistan. Sorun şu ki ben unutamiyorumBiliyorum hepiniz bana kızıcaksınız ama özlüyorum. Biliyorum sevmedi ama seviyorum. Ben cesaretimi topladiğım zaman çalıştığı yere gidicem. Bişeyleri düzeltmek için değil sadece bir kere daha görmek istiyorum Yanlışmı yapıyorum sizce??
Sana kötü davranıyor bunu seviyorsun dizilerde bile öyle iyi adamlar kaybeder beş para etmezlere bayılır herkes.Ben onu bişey için sevmiyorum saanırım, ne oldugunu bende bilmiyorum ki
Öncelikle herkese hayırlı geceler. İçimi dökmem lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim. Daha önce açtığım konuyu bilen bilir erkek arkadasimdan ayrildim. Engelledi beni falan fistan. Sorun şu ki ben unutamiyorumBiliyorum hepiniz bana kızıcaksınız ama özlüyorum. Biliyorum sevmedi ama seviyorum. Ben cesaretimi topladiğım zaman çalıştığı yere gidicem. Bişeyleri düzeltmek için değil sadece bir kere daha görmek istiyorum Yanlışmı yapıyorum sizce??
hadi düşünelim hayal kuralım gittin seni ittirdi istemiyorum filan yaptı sana sonra arkadaşlarının yanına gitti arkadaşları sordu ne oldu diye gevrek gevrek gülerek bu benim eski kız arkadaşım unutamamışta yanıma geliyor dedi seni göstererek dedi ... Ne diyebileceksin ?
gittin seni görmemezlikten geldi ... yanından geçti gitti ... Ne yapacaksın ?
Gittin konuşalım dedin tamam dedi gittiniz konuştunuz kibarca seni reddetti o masada yığılıp kalmayacak mıısn ?
Gittin bağıra çağıra konuşuyor ordan burdan engelledim yetmedi bide iş yerime geldin dedi yetmedi mi diyeceksin
2 kere düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?