Sevdiğinin peşinden mi gitmelii??

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese hayırlı geceler. İçimi dökmem lazım düşünmekten kafayi yiyeceğim. Daha önce açtığım konuyu bilen bilir erkek arkadasimdan ayrildim. Engelledi beni falan fistan. Sorun şu ki ben unutamiyorum Biliyorum hepiniz bana kızıcaksınız ama özlüyorum. Biliyorum sevmedi ama seviyorum. Ben cesaretimi topladiğım zaman çalıştığı yere gidicem. Bişeyleri düzeltmek için değil sadece bir kere daha görmek istiyorum Yanlışmı yapıyorum sizce??

Yanlış yapıyorsun ve bunu çok iyi biliyorsun. Seni engellediğine göre seni istemiyor yapma gidip daha fazla kendini küçük düşürme biliyorum çok canın yanıyor ama geçecek bekle sabret.

Bence onun seni sevmediğini istemediğini kafana yerleştir.belki umut var içinde birşeyler olur mu diye dusunup bir kez daha gorusmek istiyorsun ama bir daha gururun kırılacak yeni bir hayata basla

Yapma. Gün gelir pisman olursun.

Seviyorsun özlüyorsun suan evet ama gececek. Sadece zaman. Bitmis biseyi düzeltmek icin ugrasmak yerine, baska seylere ver kendini. Kendin icin mutlu olmak icin cabala.

Gör tamam
Git tamam
Ama gideceksen de göreceksen de...

Onu tamamen öldürmek için git ve yüreğinde öldür öyle gel!!!

yanlış yapıyorsun. ve burda bir kişi bile çıkıp sana doğru yaparsın git son kez görüş demeyecek eğer sevilmiyorsan çok çok çok daha fazla üzülürsün son kez göreceksin sonra tekrar son kez görmek isteyeceksin bu sonsuz bir döngü yapma bir an evvel kendini kurtarmaya bak

Gitme görme.
Daha da bocalayacaksın.
Çocuk seni engelledi muhtemelen başkası var hayatında.
Çok istiyorsan mesaj at, belki cevap bile vermez ve şu pembe gözlüğü çıkarırsın.

daha dün burda sevgilisini unutamadığına dair konu açan birisi olarak diyorum ki; gitme.

birçok kez adım atan, ayrıldığı sevgilisini çok özleyen ben bile gitme diyorsam gerçekten gitmemen gerek

Yanlış yapıyorsunuz. Gitmeyin. Onun yerine iyi bir psikolog bulup gidin. Duygusal bağımlılık yaşıyorsunuz. O sevgi sandığınız şey sevgi değil bağımlılık. Kültürümüzdeki çoğu aşk şarkısı diye lanse edilen şarkı da aşk değil bağımlılık şarkısı ve toplumdaki duygusal bağımlılığı besliyor.

Erkekler peslerinden kosulunca hoslanmazlar, daha cok kacarlar.. yani olan size olur.. taktik uygulayin biraz.. kendinizi guclu gosterin, umrunuzda degilmis gibi davranin.. ztn seni azda olsa sevmisse ki sevmenin azi cogu olmazda, geri donecektir.. pesinden gitmeyin derim..

git iyice ego tavan yapsın adam sansın kendini kaçan kovalanır duydun mu hiç bu sözü neyini sevdin bu adamın?

yanlis yapiyorsun seni sevmeyeni sende unutacaksin...
baska yolu yok arkadasim..
yoksa uzulen sen olursun!!!!!

hadi düşünelim hayal kuralım gittin seni ittirdi istemiyorum filan yaptı sana sonra arkadaşlarının yanına gitti arkadaşları sordu ne oldu diye gevrek gevrek gülerek bu benim eski kız arkadaşım unutamamışta yanıma geliyor dedi seni göstererek dedi ... Ne diyebileceksin ?

gittin seni görmemezlikten geldi ... yanından geçti gitti ... Ne yapacaksın ?

Gittin konuşalım dedin tamam dedi gittiniz konuştunuz kibarca seni reddetti o masada yığılıp kalmayacak mıısn ?
Gittin bağıra çağıra konuşuyor ordan burdan engelledim yetmedi bide iş yerime geldin dedi yetmedi mi diyeceksin

2 kere düşün

Haklisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…