sevdiginiz başka birine baksa

inanın artık öyle bi hal almışki. bi kız geçse hemen nişanlımın gözlerine bakıyorum çaktırmadan. bakıyomu die. :50::50:offfofffff

takıntı mı yapmışsın sanki? bu kadar abartma, belki de öylesine bakıyor yaa... nasıl bu kadar güvensiz olabiliyorsunuz? o senin yanında.. Senin sevdiğin! senin hiç gözünün boş boş baktığı olmuyor mu bir yere? Bu nasıl bir güvensizliktir yahu? Gözü erkeklere dalsa bunda da sevgilim gay mi acaba:18: diye mi konu açacaksın? Abartma.:45::20:

Ben esimle yeni tanismistim, bir cafeye gitmistik, cafede servis yapan kiza bakmisti surekli. O zaman tavrimi koyup kizmistim, o oldu bir daha hic bir kiza bakmadi evlenene kadar. Yanimizdan afet bile gecse hic bakmadi, plajda ustsuz kadinlara bile bakmadi.
Sonra evlendik iste. Kuzenine gidelim dedik bir gun. Kuzeni de bekar, tek yasiyor. Kapiyi caldik, meger kiz arkadasi da evdeymis. Kiz iceriden gecelikle geldi :s Benim salak da kizi gorunce dedi ki, gecelik cok yakismis cok hos olmussun deyip kizla muhabbete girdi. Kiz da siritiyor falan cilve moduna girdi. Ikisine birden bir bagirdim, sonra ciktim evden eve geldim. O oldu, esim bir daha hic bir kiza iltifat etmedi.
Yani sonuc su, bence erkeklere tavir koymayin, sadece tepkisiz izleyin. Izleyin ve gorun ne kadar okuzler veya degiller. Cunku tavir yapinca, yaninizda bakmayacak, sizin olmadiginiz ortamlarda kimbilir nasil bakacak.
Ben artik kadinlar kulubune girmesem mi ne? Kocama sinirim artiyor gitgide burada :)

canim ben olsam oan birakmistim heralde dedemek elin karisina gecelik cok yakismis bitirirdim kesin insanin midesini bulandiriryor böyle seyler kocasinin agzindan bir baskasina söylenince

Ben esimle yeni tanismistim, bir cafeye gitmistik, cafede servis yapan kiza bakmisti surekli. O zaman tavrimi koyup kizmistim, o oldu bir daha hic bir kiza bakmadi evlenene kadar. Yanimizdan afet bile gecse hic bakmadi, plajda ustsuz kadinlara bile bakmadi.
Sonra evlendik iste. Kuzenine gidelim dedik bir gun. Kuzeni de bekar, tek yasiyor. Kapiyi caldik, meger kiz arkadasi da evdeymis. Kiz iceriden gecelikle geldi :s Benim salak da kizi gorunce dedi ki, gecelik cok yakismis cok hos olmussun deyip kizla muhabbete girdi. Kiz da siritiyor falan cilve moduna girdi. Ikisine birden bir bagirdim, sonra ciktim evden eve geldim. O oldu, esim bir daha hic bir kiza iltifat etmedi.
Yani sonuc su, bence erkeklere tavir koymayin, sadece tepkisiz izleyin. Izleyin ve gorun ne kadar okuzler veya degiller. Cunku tavir yapinca, yaninizda bakmayacak, sizin olmadiginiz ortamlarda kimbilir nasil bakacak.
Ben artik kadinlar kulubune girmesem mi ne? Kocama sinirim artiyor gitgide burada :)

seni bırak kuzeninden bile çekinmemiş galba..ne demek ya gecelik yakışmış falan.hadi diğer bakmalar neysede bunda ben olsam kimbilir napardım :27:

Bakmak var bakmak var...
Biz kadınlar bazen gerçekten birşeyleri büyütüyoruz.
Gözü takılır bakar ayrı mevzudur. Kaldı ki ilgimi çeken kadınlara hemcinsim olduğu halde benim bile gözüm seyirirken onun bakmaması mümkün değil.
Önemli olan art niyet olmaması.
Bakıp kafasını çeviriyorsa sorun yok demektir.
Önemli olan sinsi sinsi alttan süzen erkekler. İşte onlardan korkun derim. :51:

Sevgilimle dışardayken yanımızdan o kadar güzel bacaklı kız geçti ki,hayran kaldım. Nişanlım baktı ama hemen bana döndü. Çocuk benim alınmamdan,üzülmemden korktu. Ben de ona '' kıza baktığını gördüm'' diye gülümsedim. Nişanlım hemen ''hayır öyle anlamda değil,sadece tam yanımızdan geçti ya hani,bi anlık baktım yani normal insana bakar gibi'' dedi.

-Kızın bacakları gerçekten güzeldi canım ve ona baktığın için hiç alınmadım. Çünkü ben bile hayran kaldım,bu çok doğal.'' dedim.
-Lütfen ondan etkilendiğimi düşünme. Sadece güzeldi,o kadar. Asıl hayatımın anlamı yanımda,o geçen kız ise sadece güzeldi,estetikti. Benim için sadece sen varsın ve o kızdan daha güzelsin. Bi anlık bakıştı ''dedi.

Eğer uzun uzun baksaydı,''of şu bacaklara bak'' deseydi alınabilirdim. Ama bu normal bi bakıştı ve hiç te kızılacak bir şey değildi. Ben nişanlımın güzel kıza bakmasından rahatsız olmuyorum. ''hayatım bak,o kızın saç stili çok hoş sana çok yakışır'' dese hiç alınmam. Çünkü harika kas yapmış bi erkek gördüğümde sahilde ''canım acaba sen de spora başlasan ve şurdaki çocuğun vücudu gibi yapsan olmaz mı?'' diyebiliyorum. Biz bu konularda çok az hatta sadece 1 kere tartıştık. O da çıktığımız ilk hafta :)

Bakmak var bakmak var...
Biz kadınlar bazen gerçekten birşeyleri büyütüyoruz.
Gözü takılır bakar ayrı mevzudur. Kaldı ki ilgimi çeken kadınlara hemcinsim olduğu halde benim bile gözüm seyirirken onun bakmaması mümkün değil.
Önemli olan art niyet olmaması.
Bakıp kafasını çeviriyorsa sorun yok demektir.
Önemli olan sinsi sinsi alttan süzen erkekler. İşte onlardan korkun derim. :51:

Hahah şimdi bir şey söyliyicem uygunsuz olucak belki ama ''havlayan köpek ısırmaz'' derler :1:

2 hafta öncesinden dişçiye gittik kanal tedavisi olacaktı...asistan kız hemen tanıdı onu şaşırdım bende neyse dedim girdik içeri... diş doktoruda esprili bir bey...neyse tedavi başladı asistan kız yokken bana bakıp gülümsüyordu ve doktorun esprilerinede gülüyordu neyse sonra kız geldi bu doktorun esprilerine gülüo ama kıza bakarak gülüyo görmeniz lazım allah allah dedim bana hiç bakmıyor... gittim bizimkinin yanına elini tuttum hani destek olayım moral olsun falan diye 2 sn tuttu sonra elimi ittirmeye başladı kızın onunde.. o kadar kırıldım ki keşke bırakıp gitseymişim kız da oyle ahım şahım birşey değil de o davranışları çok kırdı beni.. bunu ona dediğimde kıza bakarak güldüğünün farkında değilmiş te başına toplandık diye elimi bırakmış ta mış mış sonra uzatma dedi herzamanki gibi ama unutmadım bu olayı eğer barışırsak bende kısasa kısas yapmayı düşünüyorum böyle yapacagımı da söylediğimde ben kıskançlığa gelemem ayrılırım dedi e madem gelemiyon be salak sen niye yapıyosun ben nasıl geliyorum kıskançlığa tövbe ya bak kızdım yine :47:

Esim bakmaz öyle gezerken kizlara falan.
Benim vardi eskiden öyle takintilarim.
Arabada giderken arka koltukta oturdugumda
aynadan kontrol ediyordum yan tarafta yürüyen kizlara
bakiyormu yada yüzlerini görmek icin aynadan takip ediyormu diye.
Hic rastlamadim.
Yani bakmadigi icin sanirim simdi baksa rahatsiz olmam
kii yolda gezerken genelde ben bakar gösteririm ona baksana
kizin saclari ne güzel, gözleri ne güzel.
Pek yoktur öyle baksin kizlara.
Olgunlugundan olsa gerek.

Son düzenleme:
Back
X