sevdiginiz başka birine baksa

Bu nasıl baktığına göre değişir bence.. mesela ben de... öyle ki, yolda sürekli bir yerlere bakarım.. yanımdan biri geçse bakarım tip tip falan.. ama aslında ben sadece bakıyorum.. bakmakla görmek arasındaki olan fark gibi.. bendeki refleks... sevdiceğim de bu durumdan çoook şikayetçiydi ama huy bu elimde olmadığını anlayınca bıraktı söylenmeyi...

ama görmek için bakıyorsa, iş değişir zaten.. dirseğimi boşluğuna geçirdiğim gibi 2 büklüm ederim... :20:

ahh keşke oldugu yerde bırakıp gitmek kolay olsaaaa. benimkide birgün biyerde oturuyoz kzıın biri nişanlıma bakıyo buda kafasını dogrultup dogruldup ona bakıyo. sustummmm dedim sabret bakalım ne olcak en sonunda iyi bak sen dedm bagırdım agladım af diledi ama ne faydaaa yapmıştı bikere:50:

bencee çook kolay arkdasm ;) hiç gelemem ben yani isterse kocam olsun benım
bakamaz yani ! :47:

bakmak var bakmak var.. yicek gibi bakıyorsa dik dik.. o an ne yaparım bilmiyorum ama bos durmam heralde.. ama yakalamadım simdiye kadar..

Ya bu cok igrenc bir durum benim eski sevgilim yapiyordu, mesela cafede oturuoruz iceri guzel bir kiz giriyor yada dikkat cekici giyinmis fln kapidan alio saolsun masasina kadar oturtuodu kizlari hatta ablaya bak iimis fln yapiodu ayrildim tabikide ama cok igrenc hissettirio kesinlikle...

karsıdan geln kızda bakıosa agız burun dal. bıgun bnm sewgılımken esım vc ye gıttı. kızn bırı ıcerde tanısıomuyuz dıe yanına gelmıs esımın bnde bahcede otruodm gldı anlattı. yaa dedım tanıyomusn hayır dedı. montumu cıkarttım ıcerı daldım baktım banada mal gbı bakıo f... bende baktım pis pis. ne ayaksın der gbı yaptım basını cewrdı. eger herhngı bı terslık yapsaydı yemın edıyorum beynını patlatrdım. tıpsızndee tekıydı gornce ay bumu demıstım hatta ama olsun doverım:53:

ben ona kızarak değil hafif kinayeli bi şekilde şakayla karışık söylemiştim o yüzden hiç bakmadı bidaha ve dediğim gibi daha önce bana hiç güzelsin falan demiyordu şimdi her fırsatta gözlerimin saçlarımın falan güzel olduğunu söylemeye başladı daha doğrusu çevredeki kızlara bakmadığı için beni farketmeye başladı;)[/ gözlerin çok güzel yada çok güzelsin benimkide diyo ama bakıyo kötü niyetle olmasada bakıyo. baksam napcam aşkım bundan sonra sanki onları olcam ben seninim diyo :(

Bu nasıl baktığına göre değişir bence.. mesela ben de... öyle ki, yolda sürekli bir yerlere bakarım.. yanımdan biri geçse bakarım tip tip falan.. ama aslında ben sadece bakıyorum.. bakmakla görmek arasındaki olan fark gibi.. bendeki refleks... sevdiceğim de bu durumdan çoook şikayetçiydi ama huy bu elimde olmadığını anlayınca bıraktı söylenmeyi...

ama görmek için bakıyorsa, iş değişir zaten.. dirseğimi boşluğuna geçirdiğim gibi 2 büklüm ederim... :20:

ne amaçla bakılırsa bakılsın rahatsız oluyoruz. sevgilinizde olmuş haklıda zor bi durum. dikkatini çekiyo bakıyo öle içine düşcek gibi degil ama genede deli oluyorum. galiba benden önce kalan bi alışkanlık olmuş her kıza bakmak...

karsıdan geln kızda bakıosa agız burun dal. bıgun bnm sewgılımken esım vc ye gıttı. kızn bırı ıcerde tanısıomuyuz dıe yanına gelmıs esımın bnde bahcede otruodm gldı anlattı. yaa dedım tanıyomusn hayır dedı. montumu cıkarttım ıcerı daldım baktım banada mal gbı bakıo f... bende baktım pis pis. ne ayaksın der gbı yaptım basını cewrdı. eger herhngı bı terslık yapsaydı yemın edıyorum beynını patlatrdım. tıpsızndee tekıydı gornce ay bumu demıstım hatta ama olsun doverım:53:

saten o anlattıgım olayda kız bakıyodu benmkide kendini bişe sanıp baktı. eger benmki bakmasa saten kıza agzıma geleni söylerdim ama nişanlım orda beni küçük düşürdü o kızın önünde ona bakarak bunu her fırsatta kafasına kakıyorum:52:

keşke bi sihirli deynek olsadaaa kafasına kafasınaaaa vursamda bidaha bakmasa :)... aglanacak halime gülüyorum. kızlar bıktımm bi çareeee lütfn

saten o anlattıgım olayda kız bakıyodu benmkide kendini bişe sanıp baktı. eger benmki bakmasa saten kıza agzıma geleni söylerdim ama nişanlım orda beni küçük düşürdü o kızın önünde ona bakarak bunu her fırsatta kafasına kakıyorum:52:
allaha sukur benm basıma gelmedı kız
ama valla sen ıyı dayanmıssn
yolda kızlar ozellıkle yannda sewgılısı olan oglanlara bakıo sanırım bnmde basıma gelıo ama bnm esım bakmıo hıc gormedım

sen ole bıseyde dal bnce kaba kuvvet en kesn cozumdur. once ne bakıosn tanıdıkmı geldı dıye lafa gır.. sonra ne oldunu anlamadan sacından ındr asa

segılının ıcabına sonra bakarsın trıple vs:72:

allaha sukur benm basıma gelmedı kız
ama valla sen ıyı dayanmıssn
yolda kızlar ozellıkle yannda sewgılısı olan oglanlara bakıo sanırım bnmde basıma gelıo ama bnm esım bakmıo hıc gormedım

sen ole bıseyde dal bnce kaba kuvvet en kesn cozumdur. once ne bakıosn tanıdıkmı geldı dıye lafa gır.. sonra ne oldunu anlamadan sacından ındr asa

segılının ıcabına sonra bakarsın trıple vs:72:

dogru haklısın :) çok sanslısın... ama benim için aşkımın bakmaması lazım o önemli kız bakarsa baksın ya kızarım yada boşver sevdicegim nasıl olsa bana sadık bakmadı ona diyip yoluma bakarım. ama o bakıyo bakıncadaaaa bana gelenler geliyo sizce napmam lazım vazgeçirmem için. diyorum ya eskideki göz alışkanlıgı kalmış galiba. nevar benimkide önüne bakıp yürüseee:(:(:(

bazen diyorum sevmiyo beni begenmiyo. ama sevmese benmle durcak bi insan degil öyle bi kişiligi yok. hem övünmek için söylemiyorum ama güzelimde yani çok kişi oldu benmle çıkmak isteyen ... eee iki seçenek de degil peki yaaa neden bakıyo :(

benim de erkek arkadaşım önceden bakardı ben de çok sinir olurdum fark ettiğim andan itibaren kavga çıkartırdım bağırırdım çağırırdım sinirimden oturur ağlardım o ise yeminler ederdi bakmadım,o anlamda bakmadım,ben o tarafa baktım,ben arabaya baktım,ben kızı görmedim falan diye...
sonuç: yolda görünce kafanı çeviripte bakacağın cinsten bir kız geldiğini fark ettiği andan itibaren aşkım hemen başını aşağı eğer yada o geçene kadar bana bakar =)

bu konu beni de çok üzüyordu ben yapsam hoşuna gidermi diyordum,bende bakıcam diyordum,bir kaç kere onu olduğu yerde bırakıp gitmişliğimde var tabi peşimden koşup yakaladığı da... Şuan öyle bir sorunumuz yok çok şükür sürekli ikaz et canım bende aynısını yaparım de tehdit et =)
işe yarıyor!

benim de erkek arkadaşım önceden bakardı ben de çok sinir olurdum fark ettiğim andan itibaren kavga çıkartırdım bağırırdım çağırırdım sinirimden oturur ağlardım o ise yeminler ederdi bakmadım,o anlamda bakmadım,ben o tarafa baktım,ben arabaya baktım,ben kızı görmedim falan diye...
sonuç: yolda görünce kafanı çeviripte bakacağın cinsten bir kız geldiğini fark ettiği andan itibaren aşkım hemen başını aşağı eğer yada o geçene kadar bana bakar =)

bu konu beni de çok üzüyordu ben yapsam hoşuna gidermi diyordum,bende bakıcam diyordum,bir kaç kere onu olduğu yerde bırakıp gitmişliğimde var tabi peşimden koşup yakaladığı da... Şuan öyle bir sorunumuz yok çok şükür sürekli ikaz et canım bende aynısını yaparım de tehdit et =)
işe yarıyor!

aynen iştee bende oturup aglardım kızardım. benmki çok sinirlidir o anda saçmalama der kızar sonra yanıma gelip yemin ederim bakmadım o anlamda bakmadım görmedim bile der aynen benimkide. bakalım denicem dediklerini

eskiye göre şimdi biraz daha az bakıyo genelde bi kız toplulugu geçsin önümüzden başını çeviriyo biliyo benm kızacagımı. ama genede yetmiyo hiç bakmasın istiyorum

dogru haklısın :) çok sanslısın... ama benim için aşkımın bakmaması lazım o önemli kız bakarsa baksın ya kızarım yada boşver sevdicegim nasıl olsa bana sadık bakmadı ona diyip yoluma bakarım. ama o bakıyo bakıncadaaaa bana gelenler geliyo sizce napmam lazım vazgeçirmem için. diyorum ya eskideki göz alışkanlıgı kalmış galiba. nevar benimkide önüne bakıp yürüseee:(:(:(
ilrde bakma ısını n dozunu arttırmasın da
capkın bellıkı
bıgun sor bakım ne dcek

tepki bile vermeden arkamı döner giderim. o bakadursun :)

Back
X