- 22 Ocak 2021
- 196
- -326
- 11
- Konu Sahibi Hamile_annee
Benim ninem 80 i geçti 2 3 senedir eski hali yok yavaş yavaş sinirli agresif biri olmaya başlamıştı. Takıntı haline getirdiği şeyler için çok sinirleniyordu. Mesela komşu evin önüne kedilere yemek koyuyordu ona bile kafayı takmıştı. En çok bize yapiyordu daha çok bizle zaman geçirdiği için sanırım.
Artık son zamanlarda iyice aklı gitti konuşmaları anlaşılmıyor cevap vermiyor bir şeyi sürekli söylüyor.
Kapıya çıkmak istiyor kilitliyoruz.
Tutamıyoruz kapılara vuruyor.
Başım ağrıyor başım dönüyor diyor sürekli.
Canım benim
ömrü boyunca maaşı filan yoktu daha yeni yeni oldu evine bi şeyler alıyordu ama maalesef gücü yetmedi bu hastalık geldi başına. Hala ayakta dolaşıyor yemeğini yapsa yapiyor ama bundan sonra imkansız zaten tek bırakılmaz. Cümle kuramıyor düzgün.
Artık bakamıyoruz baş edemiyoruz bu şekilde bakılması imkansız evladı olsa bakamaz. Çokkkk agresif, insanı itiyor, bağırıyor .
Bu durumlarda ne yapılabilir, ilacı var mıdır sakinleşmesi için yaşayan var mı?
Artık son zamanlarda iyice aklı gitti konuşmaları anlaşılmıyor cevap vermiyor bir şeyi sürekli söylüyor.
Kapıya çıkmak istiyor kilitliyoruz.
Tutamıyoruz kapılara vuruyor.
Başım ağrıyor başım dönüyor diyor sürekli.
Canım benim

Artık bakamıyoruz baş edemiyoruz bu şekilde bakılması imkansız evladı olsa bakamaz. Çokkkk agresif, insanı itiyor, bağırıyor .
Bu durumlarda ne yapılabilir, ilacı var mıdır sakinleşmesi için yaşayan var mı?