- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok duygulandim. Bu yazdiklarinizi okuyunca dogru karar verecektir diye umuyorum. ❤Aile olmak o aileyi sevgi, saygı ve güven üzerine inşa edebilmek çok kıymetli, meşakkatli zor ama güzel lakin sizin de belirttiğiniz gibi bir insanın bir meslek sahibi olabilmesi için en az 16-17 yıl gerekiyor, aileniz yani ömür boyu anne babanız olarak anılacak insanlar siz okuyun meslek sahibi olun diye arkanızda duruyor.
Sanıyorum bir çoğunuzun anası babası evladı için elinden gelen tüm fedakarlıkları yaptı, belki aranızda maddi imkanlarını sonuna kadar zorlayan, ek işte çalışmayı göze alıp evladı okusun da kimselere muhtaç olmasın diye çabalayan anne babaların evlatları vardır, belki yetim evladını temizliğe giderek okutan annelerin çocukları vardır, belki yağmurda çamurla kaplanan, karda kapanan yollarda sırf okusun da meslek sahibi olsun diye çocuğunu sırtında taşıyan ana babaların çocukları vardır ya da Muğla'lı Ramazan gibi alnı öpülesi hakkı ödenmez bir babanın evlatları vardır: Muğla’da Kızı Okula Gitsin Diye Baba Yol Yaptı - Haber.com
Aile olmak önemlidir evet, güveneceğiniz bir adamla yuva kurmak çok kıymetli ama sırf ona olan güven duygunuz yüzünden ana babanın fedakarlıklarını çöpe atmak aile olmayı önemsemek midir?
Kaldı ki hadi ben kadınım olaya duygusal bakıp demagoji yapıyorum diyelim, bir evlat için yapabileceklerini yaşayarak öğrenen baba yani eşim dahi bugün 24 yaşındaki kızına öğüt verirken sev, aşık ol, evlen ama ayaklarının üzerinde durmayı da öğren diyor, çalışması için destekliyor çünkü biliyor hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur, yaşamında evliliklerinde garantisi yok, isteyerek çalışmamak bir seçenektir çalışmazsanız çalışmazsınız ama bırakın bir meslek edinmek için kendi verdiğiniz emekleri, o emeğiniz için arkanızda duran ailenizin fedakarlıklarına arkanızı dönüp gitmek.
Eş eski eş diye anılabiliyor da evlat ana baba eski diye anılmıyor.
Onu bilen yok. Bir sürü kişi sordu ama cevap alamadık.O ne iş yapıyor .
Sevdiğim için herşeyi göze aldım. Herşeyi ama ama en sonunda herşeyimi kaybettim. Tek ne kaldı biliyomusun işim. İşim olmasaydı bu kadar bile dayanamazdim. Hayatta hiç birşeyin garantisi yok eşin ailenin bile sadece ayaklarının üstünde durmak ise yarıyorİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
Hayır netİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
O öküzler çoook kıymetli şekerim. Konu sahibinin eski konusunu gördüm şimdi. Adamın zaten onu salladığı yok, kendi kendine gelin güvey oluyor işte... maksat bende evlendim demek...6 yila uzuldum suan.
Konu sahibi, mesleğinden ayrılacağına bu öküzden ayrılsa keşke...