Sevdiğiniz insan ve ağız kokusu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenLale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben de aynı sorunu yaşadım ve açıkça söyledim. ben şöyle yapmıştım, kendim için dişçiden randevu aldım, konuyu ordan açıp, aşkım sen de bir git bence, arada nefesinde çürük kokusu alıyorum, varsa öyle bir şey geç kalmayalım, dişini kaybetmeden dolgu yaptıralım dedim. o mesajı aldı zaten
ağız kokusu, beden kokusu, ter kokusu, ayak kokusu... bunlar önemli şeyler, kimse de bunlara katlanmak zorunda değil. kendi kendinizi yiyeceğinize, kırmadan, incitmeden söyleyebilirsiniz. illa ki ağzın çok fena kokuyor demek gerekmiyor, ben söylediğimde sevgilim hiç kırılmadı. benim ağzım koksa ben de söylenmesini tercih ederdim, ama usulünce ;)

acıkca konusmak en mantıklısı şimdiye kadar anlamadıysa kendi kokusunu kırmadan söyleyeblirsin seni anlıycaktır deger veriyorsa

valla ben de aynı sorunu yaşadım ve açıkça söyledim. ben şöyle yapmıştım, kendim için dişçiden randevu aldım, konuyu ordan açıp, aşkım sen de bir git bence, arada nefesinde çürük kokusu alıyorum, varsa öyle bir şey geç kalmayalım, dişini kaybetmeden dolgu yaptıralım dedim. o mesajı aldı zaten
ağız kokusu, beden kokusu, ter kokusu, ayak kokusu... bunlar önemli şeyler, kimse de bunlara katlanmak zorunda değil. kendi kendinizi yiyeceğinize, kırmadan, incitmeden söyleyebilirsiniz. illa ki ağzın çok fena kokuyor demek gerekmiyor, ben söylediğimde sevgilim hiç kırılmadı. benim ağzım koksa ben de söylenmesini tercih ederdim, ama usulünce ;)

Mantukluuu aklinialirimsmile
Bencede arkadaşım,illaki ayh azında çok fena kokuyo demek şart deil kaydirigubbakcemile3 bi sürü şekilde söyleyebilirsin..jesabel arkadaşımızın dediği gibi yap bence aklinialirimsmile

sende olsa sanada gelir kokusu sahsen ben sarimsak yesem kendi kokumdan nefret ederim bence en güzeli kibar bir dille söylemek cekilmez cünki

atın ağzınıza bi olips ne koku kalır ne bişey şakkıdı önemli olan aç kalmamak kaydirigubbakcemile3 acıkıncada kokar ağız Allahtan kocam mis gibi kokuyo ıyyy yerim ben onu :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben senin yerinde olsam beden dilimle anlatırdım ona durumu. beni görebilseydin gösterirdim tek tek :kedi: bir de üstüne sakız teklif ederdim. kokunun soğanla sarımsakla alakası olmasa bile soğan mı yedin derim. ayrı zamanlarda tekrarlarım. artık daha da anlamazsa durumunun farkında değil demektir. ama açık ve net nefesin kokuyor diyemem.

ayyy kötü olur ya düşünsenize size birisi ağzın kokuyor srımsakmı yedin falan dese uffffff yerin dibine geçersin. çok fena bişey. neyse zaten konu sahibi başka birisinden hoşlanıyomuş bayanssulusmile diğer konularına bakınca anlarsınız :)

bence onon bir arkadaşa söyle ama senn söyledğni bilmsn arkadaşn da kendi farketmiş gibi ona söylesn:teselli:

canım ben senin yerinde olsam beden dilimle anlatırdım ona durumu. beni görebilseydin gösterirdim tek tek :kedi: bir de üstüne sakız teklif ederdim. kokunun soğanla sarımsakla alakası olmasa bile soğan mı yedin derim. ayrı zamanlarda tekrarlarım. artık daha da anlamazsa durumunun farkında değil demektir. ama açık ve net nefesin kokuyor diyemem.

önceki ilişkimde ben de bu yöntemi denemiştim. ama siz ima edip karşıdaki ısrarla anlamayınca daha çok sinir bozucu oluyor gerçekten :(

Kullanıcı isteği ile kapanmışdır

Back
X