ama surasini anlayamadim; sen cocuktan umidi kestim demissin; yani binevi belkide cocuk senden hoslanmiyordu, ama kiz arkadasini secti..yani neblm sen olmazsan kiz arkadasin olsun dememiski,
veya kiz arkadasin cocuk seni istedigi halde gidip konusup cocugu senin elinden almamiski?.. yani ortada bisey yokmus ve kzi arkadasinda onunla ilgilenmis.. normal degilmi? ..yoksa ben mi yanlis anladim butun hikayeyi :)
simdi baskaacidan bakip bi yorum yapayim;;
o cocuk, sana, onu sevip sevmedigini bilmedgindende/emin olmadigindan yaklasmamis ve simdide kiz arkadasindan ilgi gorunce onla birlikte olmus olmasin? belkide oda senden umidi kesti..(yani sirf bu senin kizarkadasin oldugu gercegi degilde, ilgi gordugu icin?)
eger boyleyse ve senin onu sevdigini/sevmis oldugunu bilmiyorsa, yani sana kazik atmis olmuyor dimi..tabiri caizse?
yani eger boyle bir dusum ise, o cocugu silmende bi sebep yok (eger ben yuzunu gormeyi istemiorum diyosan sil yani'de )
sana burda asil çakalligi yapan kiz arkadasin olmus ozaman.
ben senin demek istedigni anladim, hani simdi silersem aa kiskandi filan tribe girdi diye dusunurler diosun sanirim, eger oyleyse anliyorum seni..
bu durumda silsende silmesende olur kizi..
-eger; ben facebooka cok giriyroum ve o kizin yuzunu gormeye tahamulum yok, ha birde bu yonden kizginligimi belli etmek isterim.
diosan sil.
-eger; facebooka giriyorsan, girmiyormus izlenimi verebilirsin, ve onu ignore edebilirsin, yani gormemezlikten gelebilirsin, ilgilenmiyorum sizinle buna deymezsin susu vermek icn.
baktin sana konusuyo ozaman 'seninle konusacak kadar degerin yok gozumde'der iste ozaman silersin oda anliyacagini anlar.