Sevdiğiniz ya da sevgiliniz ile konuşmanızı gönderin yorum yapalım

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
48
35
İçel Mersin
Merhabalar kızlar benim muhteşem bir fikrim var. Hani bazen olur ya işte sevgilinizle ya da sevdiğiniz kişiyle bir konuşma geçer ama acaba ne demek istemiştir ya da beni seviyormu gibi bir sürü düşünce sarar beyninizi. İşte isterseniz konuşma resminizi veya konuşmanızı buraya yazarsanız biz de buraya yorum yaparız :) bu arada herkesin yorum yapması serbest :) umarım işe yarar bir topic olur.

Mesela ben başlıyorum :)
Ben bu çocuğa aşığım ama onun haberi yok ve şu an aslerde :)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943369.313178.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943412.784606.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943434.344777.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943450.230689.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943468.513986.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402943481.838227.webp

umarım tatlı askeriniz bir gün tatlı yariniz olur ;)

şimdi genel olarak yazıları okumasak da şöyle bir baktığımızda konuşan kişinin çoğunlukta kadın olduğu hemen belli oluyor :))
uzun uzuuuun yazmalara karşılık, kısa kısa bir iki cümle..

vallahi siz o kadar tatlı o kadar içten konuşmuş, ilgilenmişsiniz ki.. hele o son cümleniz
bende bende diye konuşmaktan olan memnuniyetinizi dile getirmişsiniz yaa, çok masum geldiniz..

hiç üzülmezsiniz umarım :34:

umarım tatlı askeriniz bir gün tatlı yariniz olur ;)

şimdi genel olarak yazıları okumasak da şöyle bir baktığımızda konuşan kişinin çoğunlukta kadın olduğu hemen belli oluyor :))
uzun uzuuuun yazmalara karşılık, kısa kısa bir iki cümle..

vallahi siz o kadar tatlı o kadar içten konuşmuş, ilgilenmişsiniz ki.. hele o son cümleniz
bende bende diye konuşmaktan olan memnuniyetinizi dile getirmişsiniz yaa, çok masum geldiniz..

hiç üzülmezsiniz umarım :34:

Ayyy inşallah :) çok teşekkürler :)

Siz sevgili misiniz yoksa birbirinizi tanimaya mi calisiosunuz yazilarda bi set varda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz sevgili misiniz? karşı taraf tek cümlelik cevaplarla bitse de gitsem diyor gibi geldi :53:

Bak cnm senin bu is olmaz cunku 4 senedir bisi olmadiysa simdi hic olmaz cocuk askerde konuscak insan ario

Konuşan taraf siz olmuşsunuz hep...sanki siz yazmasaniz o hic yazmaz gibi.... ayrıca dnzmhmmt arkadaşın dediği gibi 4 yıldır birsey olmamış sa olmaz gibi geliyor banada.msjlas mak için msjlasmis gibi geldi yine hayırlısı olsun inşallah olur ... senin o mesajların çok belli birşeyler hissettiğiniz

Bayanlar benim de sevgilim gecen gün twittere 'öyle aşık olursun bi b.k yapamazsın' yazmış. Gecen gün de tartıştık bana sözümü dinlemiyosun dediklerimi yapmiyosun dedi. O tweet yazisinda ne demek istemiş olabilir sizce?

ya hanımlar ne kadar acımasız yorumlar yapmışsınız. :26: sevgili değiller ama 4 yıldır tanışıyorlar, o yüzden konuşmaları oldukça saygılı ve hoş yani ben beğendim açıkçası. 4 yıldır sevgili olmadınız ama hiç olmayacaksınız diye bir kural yok. ay hadi hayırlısı! :27:

Bana da cevap verirseniz çok mutlu olurum :)

Valla erkekler bir kizdan hoslandimi 4 sene deil 4 sn bile beklemio bence suanda yonelmesi tamamen askerlikten arkadasimiz kendini uzmesinden korktugumuz bu yorumlar askerden gelince ayni ilgi olmayabilir

Back
X