Sevdiğiniz ya da sevgiliniz ile konuşmanızı gönderin yorum yapalım

Sana karşı pek ilgisi yok gibi arkadaşsınız ve ilerisi için beklemeni tavsiye ederim. Sana aynı sen gibi sıkıntısını,derd
ni paylaşmasını bekle ... Sana ilgisi varsa asker dönüşü yanına gelebilir. ama 4 sene uzun süre ilgisi olsaydı mutlaka hissettirirdi. Seni onuşmak çok güzel ... cümlesi pek bir şey ifade etmiyor azla yetinme bence...

4 senedir tanisiyorlarmis ama anladigim kadariyla çok konusmamislar . O yüzden 4 senedir olmamış şimdi olmaz gibi bi varsayim yapmayalım ayrıca çocuk askerde yani ona rağmen konusuyo hoş bir şey bence , ki saygılı biri yani başka birisi olsa aşırı bi şekilde asılırdı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yıl arkadaş kalıp (o esna da ikisinin de sevgilisi var) sonrasında birlikte olan bir çift tanıyorum neden olmasın :) asker deki insanlar biraz yalnızım depresyondayım diye içine kapanırlar.ona süprizli foto veya vb bir 2 süpriz yapsan senin ilgilendiği net anlar çok da mutlu olur :17:

ben 4 senelik evliyim geçenlerde evlilik yıldönümümüzdü ben çok güzel bir msj attım. eşimin cvb aynen şu: BEN DE BİTANEM :)
zaten hediye falan almadı. böyle işte çok kırıldım :43:

Ben esimin unutabilecegine firsat vermeden soruorum ayin 23 de ne var bnmmnmm dogum gunum ben cilekli pasta cok severim diorum kutluoz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X