• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz Yer mi, Sevildiğiniz Mi...

Benim asik olmadigim birinin bana asik olmasi beni mutlu etmez, aksine sinirime dokunur.

Asik olmadigim birinin iltifat etmesine, hediye almasina, gunaydin mesaji atmasina falan hic gerek yok. Yemek, tatli falan da yapsin istemem. Ben sadece sevdigim adamin pisirdigini yerim.
Ilgilenmesi batar, standartlarin ne kadar ustunde oldugu, ideal erkek kavramina yakinligi da beni ilgilendirmez.

Ille de ask diyorum yani :KK200: :KK200:

Bence zorla sevilmez.Hem sevmek ve sevilmek aynı anda olursa o kadar güzel bir şey ki.Ben olsam bundan mahrum olmak istemezdim.

inanma inanmaaaa:duduk:
daha miniciksin sen, kandırıyor seni toyluğundan yararlanıyor bi çıkarı vardır illa. fotoğrafına bakıp yok güzelmişsin de canımmışsın da falan filan:skandal:

Sevilmek güzel ama sevmek de şart fikrimce.
ilişkiye başlasan bile bir süre sonra bu sevgisizlik seni huzursuz eder ve kalbini başkasına kaptırıverirsin, sonra al başına belayı..
Hem sevmek hem sevilmek mümkünken bunu zorlamanın anlamı yok.
İlle de bu olsun diyorsan adama şans ver, al hayatına bak bakalım neler yapacak, belki de yeniden aşık olursun.

Back
X