Sevdiginize İstediğinizi Yaptırabilirsiniz ?

benim sevgilim boğa burcu valla yapacaksın dediğim oldu asla yapmadı :50:
yapmadığı şey için üzülmüş ama sessiz kız ayaklarna yattım aklımda bi sorun varmış gibi hep...ee o da merak edip sorar bende biliyorum yapmazsın ama sordun diye söyledim derim
sonuç dediğim olurr :21:

:81::81: ee cok güzelmişş yaa

küçük istekler için bişey yapmak gerekmiyor sanırım..
seven erkek zaten dedigin zaman hemen yapıyor ...
galiba:44::44::44:

biz artık sevgili değil evliyiz, ikimiz de makul şeyler istediğimiz için yapmak zor olmuyor, o benim huyumu biliyor ben de onunkini biliyorum ve dengeliyoruz, en güzeli bu...

Ben tam tersi onu sinirlendirecek birşeyi söylerken ya da olay çıkartacağı birşeyi söylerken özellikle onun meşgul olduğu ilgisinin farklı bir yöne kaydığı zamanları seçiyorum, ve de mümkünse yüzyüze değilken söylüyorum öyle anında tepki veremiyor en fazla yarın görüşüp konuşucaz bunları filan diyor, olayın önemini yitireceği zamana kadar inatla görüşmüyorum iletişimi mümkün olduğunca az tutuyorum sonra karşısına en sevimli en iyi sevgili rolümle çıkıyorum hiç bişe diyemiyor ::1::1::1:

genelde isterim o da tamam der. hayır derse de biraz şirinlik yaparım lütfen derim yine olmadıysa peki der bir kenarda oturur suratımı asar cevap vermem. bir iki gelir en sonunda tamam yap der :16:

Back
X