• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinize karşı eskisi gibi sevgi heyecan hissetmiyorsanız.....

cnm bence onlar senın kımseye muhtaç olmadan evlenmenı ıstıyorlar,kendın dıyorsun işsiz dıye nasıl ona guvenebıleceksın iş olmadan nasıl onay versınkı aılen sende onları anla onlar senın ıyılıgını ıstıyorlar,hangı anne-baba çocuklarının kötülüğünü isterki.sadece sabret canım eger gercekten dogru ınsansa kaderınde varsa ne zaman olursa olur.

canım zaten iş olmdan evlilk olmaz onunda benimde bunu oda ailemde biliyor yazın kpss olacak gibiydi ondan nişan yaptık fakat puanı yetmedi ondan dolayı kaldı böyle işte bakalım b.ka sarmadan kurtarsak bari diyorum artık :çok üzgünüm:

yapında bittimi biter gibi bir özelliğin varmı?

hani ayrılma noktasına geldik demişsin.. acaba bu etkiledi mi seni?

canım iş konusunda baban haklı olabilir sonuçta iş olmadan çok zor şartlarda yuva kurarsınız o da baba sonuçta kızının rahat yaşamasını ister,ama diğer konularda giyim vs. seninle aynı fikirdeyim.
şimdi işinin olmasına kadar babanın sölediklerini falan takmamaya çalış,bu arada nişanlın da işinin bir an önce olması için ne kadar çaba gösteriyo bunu gözlemle.Babanı dinlersen ne olur,nişanlınla devam edersen ne olur bunları düşün.mantığın ve duygularının ortak kararını SEN ver.
ayrıca evlilik biraz da şans işidir.belki takım elbise giyen,iyi bi işe sahip biriyle evlenirsin ama mutlu olamazsın,kimbilir belki nişanlınla da mutlu olamayabilirsin (Allah korusun tabiki umarım bir ömür mutlu olursun :Saruboceq:) ama sonuçta evlilik elbet yaşanıcak ve sonucu ne olursa olsun bunu sevdiğin adamla yaşamaya değer bence.

ya bi anlık sinirle diyorum bitsin diye böyle bi yapım var yani sonunu düşünemiyorum yaa yani kimse gelecekte ne olacagını bilmezki ama şunu düşünüyırum ben bana bir daha bu kadar değer veren gözümün içine bakan beni bu kadar seven ve beni çeken birini bulamam ve kimseye bu kadar güvenemem.. bu ilişki biterse ya bi daha hiç olmaz çünkü güvenemem yapamam gibi duruyor... ya ben aslında onunla mutluyum yalnızken falan mutluyum aileler etraftekiler ve söylenenler araya girdimi huzursuz oluyorm her dk. acaba onun hakkında ne düşünüolar acaba yani eleştiriolarmıki acaba yine onu küçümsüyolarmıki die düşünüorum aslında bu meselenin daha detayını baska konudda acmıştım orda okyablilrsiniz nişanlım ailem arada kalan ben die yazmısıtım şaşaırdım artık ya

uzak oldugunuz ve kavgalar yzunden soğumuşsunuz bence...bir süre dinlenın yanı kendınıze zaman verin ama bunu o bilmesin...

bir an ayrıldık diye düşünün şimdii...
o yok artık....

yalnızsınız şu an.....................

içiniz rahat mı?
yanı bu düşünceyi düşünürken??????

Back
X