sevdiğinizi ne kadar beklediniz?

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Kızlar böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum biraz baktım ama göremedim her neyse biz kızlar olarak evlenmek için askerliği beklemek onu bunu beklemek derken yıllar geçiyor.

Bekleyenler kaç yıl bekledi bu sürede nasıl dayandılar?tecrübeleriniz
Bekleyenler daha da beklemesi gerekenler birbirimize destek olalım,
Bekleyip mutlu sona ulaşanlar ,şimdi nasıllar?beklemek,ayrı kalmak ilişkinizi nasıl etkiledi?
:1hug:

Şöyle buyrun ....a.s.

canım ben 4 sene bekledim...
sevdim bekledim...daha çok sevdim bekledim...başkasına bakmadım bekledim,

asker değildi,beni bıraktı,ayrıldı şehir dışına gitti içimde bi umut vardı döneceğine dair...
evet döndü de,özür diledi,5 ay görüştük bi çok şey paylaştık ama gurur yaptı bi konuda ve ilişkimiz bitti....

eğer beklediğiniz insana gerçekten çok güveniyorsanız,bekleyin sonucları da cok güzel olur...
ama acımasız,vicdansız bi adamsa beklediğiniz sadece sizden gider....

2,5 senedir bekliyorum bakalım ne olucak fisfisfis

benim okulum onun askerliği derken ikisini aynı anda çıkardık gamyoncuiremsu
şimdi de bekliyoruz ama neyi onu bende bilmiyorum fisfisfisbenneyaptımki hayırlısı :Saruboceq:

en yakın arkadaşım 8 yıl bekledi ailesinin karşı çıkmasına rağmen çocukluk aşkıyla evlendi 2 ay öncede bir kızları oldu çok mutlular ...ama derya çok ağlardı ya ...hiç bir zaman soğumadı ayrı şehirlerde olsalarda kontörleri olmasada yılda 7 defa görüşselerde soğumadılar ...ilişkileride aşkım canım muhabbetinden uzaktı daha çok dost oldular onlara bakınca aşka inanıyor insan ve hala çoook neşeliler yani AŞK VARSA BEKLENıRRRRR

8 sene bekledım ,o da benı bekledı :)

ben lıse de okurken o uni de okudu..

o uniyi bitirirken ben üni okudum

ben üni okurken o askerlıgını bıtırdı,

ben okulu yavas yavas bitirken o işini buldu..

o işini buldu ben tamamen okulu bitirdim..

o işe gireli 3 yıl olmasına ragmen benım hazır olmamı bekledı :)

ben hazır oldum ,nişan oldu , 18.10.2007 hihoyyyt

nişan oldu bir yıl bekledik..

bir yılın sonunda evlendık.......18.10.2008 :asigim:

11 ay olucak neredeyse ,evlıyız :) :nazar:

toplam süreç 8 yıl sürdü..Ayrı Ayrı şehirlerdeydik ama ayda bir iki ayda bir görüşüyorduk..
tek yapılması gereken sabır ve birbirini sık boğaz etmemek,herşey olucagına varıyor :)

a.s.

hiç bekletmedi hemen evlendik :asigim:
ama gerekiyorsa beklenir ,gerekseydi sartlarımız uygun olmasaydı bende beklerdim

7 yıl oldu lise üniv derken....
şimdi askerde
yaklaşık 2 sene daha geçer biz evlenene kadar...
inşallah değer...
inşallah iyiki beklemişim derim...tek duam bu şu sıralar...

esımle farklı sehırlerdeydık.. :çok üzgünüm: buda sevgılılık donemımızın uzamasına surmesıne sebep oldu.. mafoldumben 2.5 yıl sevgılı olarak 3.yılda nısanlanıp sozlendık zaten.. 1 yıldır da evlıyız.. opuyorumnanaktan hıı bekledıgıme degdı mı belkı.. :delphin: her evde olabılecek seyler malum oluyor.. ama sabrın sonu selamet tabııkı dıyıp kolları sıvayıp gozu karartmak lazım.. :1ninca:

ınşallah canım ya...
çok fazla düşünüyorum bu kadar düşünmemek lazım ama
7sene oluncada gelde düşünme...tekerleme gibi oldu...
yerli yada yersiz düşünceler yoruyor işte bazen karşındakini ne kadar tanısanda hep bi acaba?

kızlar paylaşım için çok teşekkürler yalnız değilmişim :)şimdi söz bana gelirse eğer 5 yıldır bekliyorum üniversite 2 ye geçtik ayrı şehirlerdeyiz benim de sumak gibi 8-9 yıl beklemişliğim olacak sanırım :(yan yana olsak nasıl beklenir acaba ayrı şehirlerde olmak çok yıpratıcı herkes sevgilisiyle el ele dolaşırken ben hep yalnız bazen iki ayda bir bazense üç ayda bir görüşüyoruz :(amma dertliymişim ya...Allah herkese hayırlısını nasip etsin sabırla beklemeye devam :( :(

Back
X