İyi ya işte.
Ailenin amacını anlamışsın,kurcalamak yerine geleceğine yön vermeyi denesen...
neden ıstemıyorlar anlasam tanımadılar bıle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ya işte.
Ailenin amacını anlamışsın,kurcalamak yerine geleceğine yön vermeyi denesen...
keske anlayıs olsa sans vermıyorlar canım cok sıkkın sıkıntımdan oturup aglıyorum
keske anlayıs olsa sans vermıyorlar canım cok sıkkın sıkıntımdan oturup aglıyorum
Yaş niye problem olsun ki,yok elalem şunu der bunu der kimene yahu. Takmamak gerek çevreden gelen eleştirileri,konuşur dururlar bilirsin. Bir arkadaşında dediği gibi asıl sorun internetten tanışıp daha 5 aydır sevgili olmanız. Birbirinizi daha tam tanımadan sana yüzük alması da bir garip gelmişti bana. Ben nişanlımla 8 senedir beraberim ve huylarını tam anlamıyla yeni öğreniyorum kaldı ki 5 ayda bir insan ne kadar tanınabilir.. Bence ayrılmakla en doğru kararı vermişsin senin için çok zordur tahmin edebiliyorum ama her acıya alışıp unutuyor insan. Bundan sonraki ilişkilerinde mantığını kullanabilirsin umarım. Bu arada biz nişanlımla yaşıtız 25 yaşındayız,birbirimizin kafa dengiyiz.
Yaş niye problem olsun ki,yok elalem şunu der bunu der kimene yahu. Takmamak gerek çevreden gelen eleştirileri,konuşur dururlar bilirsin. Bir arkadaşında dediği gibi asıl sorun internetten tanışıp daha 5 aydır sevgili olmanız. Birbirinizi daha tam tanımadan sana yüzük alması da bir garip gelmişti bana. Ben nişanlımla 8 senedir beraberim ve huylarını tam anlamıyla yeni öğreniyorum kaldı ki 5 ayda bir insan ne kadar tanınabilir.. Bence ayrılmakla en doğru kararı vermişsin senin için çok zordur tahmin edebiliyorum ama her acıya alışıp unutuyor insan. Bundan sonraki ilişkilerinde mantığını kullanabilirsin umarım. Bu arada biz nişanlımla yaşıtız 25 yaşındayız,birbirimizin kafa dengiyiz.
16 yasimda tanistim suanki esimle ailem istemedi hem yasini hem isini herseyini bahane ettiler o gun nasil hukuk okumak istiyorum dediysem bugune kadarda bu adamla evlenciem diye ailemin rizasini almak icin bekledim direndim ikna etmeye calistim buyukleri araya soktum, bu arada 8 yilimizi aldi ama birbirmizin huyunu suyunu tanidik hem bu arada istedigim fakultede hukuk okudum ve sonunda ailemin rizasiyla evlendim bence 22 yas ciddi bi iliski icin erken degil hemen evlenmene gerek yokki birbirnizi taniyin bunun icin bi sans vermeleri gerek, bide buyuklerin yokmu iyi konusabildigin ona acsan derdini onla konussan aileni ikna edebilecek birisi?
tanımaya calısıyorum dırenemıyorum kus kalmak var temellı elımden telefonumu alırlar mecburen bıttı inşallah haklı cıkmazlarbaşkalarının sana yakıştırıp yakıştırmamasının ne önemi var,süs eşyası mısın sen neyle kimle daha güzel duracağına başkaları karar versin?
sen,bu doğru insan diyebiliyorsan tamamdır..
neden ıstemıyorlar anlasam tanımadılar bıle
erkeğin yaşça büyük olması bence iyi bir şey, sonucta karısının genç olması erkeği her anlamda mutlu edecektir, senin de beni aldatır mı, yada beni beğeniyor mu gibi şeyleri pek düşünmemeni sağlar, üstelik mesleğini eline almıştır muhtemelen ve ciddi kararlar verebilecek olgunluga ulaşmıştır. yani 20 yaşında bir kızın evlenip sorumluluk altına girmesi mümkün fakat 20 yaşında bir erkeğin bu sorumluluğu taşıması imkansız gibi birşey, istisnalar vardır tabiki ama benim annemde babamdan 6 yaş küçüktü ve babam annemin yanında her zaman çocuk gibiydi, bütün yükü sorumluluğu annem taşırdı, benim eşim 9 yaş büyük benden ben çok mutluyum fakat o 9 yaşa rağmen hala sorumluluk alması konusunda yüreklendirmem gerekiyor eşimi, erkekler hep çocuk kalıyorlar gerçekten, kadınlar kadar yıpranmıyorlar hayatta, o sebeple erkeğin yaşca büyük olması bence dezavantaj değil avantaj. ailen onaylamamıs olabilir, sen seviyorsan görüşmeye devam eder zamanı gelince tekrar söylersin, bu adamla evlenmek istediğini.
benimde sevdiğimle aramda 12 yaş war aynı dert bende de var yani. şuan sadece sevgilim kocam olurmu bilmiyorum ama bana sorarsan bu konuda çok soru işaretleri war kafamda. şimdi yaş farkı sorun teşkil etmiyor ama ya evlendikten sonra......... evlendikten sonra pişman olmak insanı çok korkutuyor... ya o seninle genç olmalı ya sen onunla olgun olmalısın bunu yapabilirmisiniz? birde beş yıl sonrayı düşün o yaşlanınca onu hala beğenir misin? bence bu tarz soruları sor kendine ve doğru karar ver.
Yazdıklarımı okuyor musun acaba?
Gençsin dedim.
Okulun dedim.
Mesleğin dedim...
Okudun mu sen bunları?
Baştan mı alayım?
teşekurler sız ne dusunuyorsunuz ben zaten kıpır kıpır degılımdır hıc