Sevdiginizle birbirinize nasil hitab edersiniz ?

3 yıllık ilişkimizde hiç isimle hitap etmedik hiç sevmiyoruz ikimizde evlenince annemlerin yanında ne deriz diyoruz alıştık böle
hatun der bana bayılırım :nazar::nazar:bende paşam derim hep:nazar::nazar:

ilk zamanlar sdc canım diyebiliyordum..
o yüzden şimdi canım dememi istemez yeterince söyledin sen diyerek takılır bana =)
hayatım derim coğu zaman..

Bizde hic isimlerimizle hitap etmeyiz birbirimize
askim bitanem bebegim kalbim nefesim dunyam mutlulugum... Gecen gun bana cennetimsin dedi, ilk defa dedi o kadar hosuma gittiki simsiki sarildimm :69:
guzel gozlu nisanlim diyo bu aralar
tatli bebegim, tatli bocugum tatli kedim =) yakisikli nisanlim derim

sümügünü yedigiim, agzinin sularini ictigiim yavrum, bebegim,cicegim, melegim tatlim, balim askim, herseyim, sevdigim, karicigim (evli degiliz) kadinim der, hosuma gidiyo :D aynisini bende ona söylüyorum :D biraz igrencizde biz :D

ha unuttum :D isim ile hitap edersem cok gicik oluyo bide tuhafina gidiyo benimde öyle :D bazen kizince cansuuu diye bagiriyo :D cok duymayince ismimi tuhaf oluyorum :D

Son düzenleme:
sümügünü yedigiim, agzinin sularini ictigiim yavrum, bebegim,cicegim, melegim tatlim, balim askim, herseyim, sevdigim, karicigim (evli degiliz) kadinim der, hosuma gidiyo :D aynisini bende ona söylüyorum :D biraz igrencizde biz :D

ha unuttum :D isim ile hitap edersem cok gicik oluyo bide tuhafina gidiyo benimde öyle :D bazen kizince cansuuu diye bagiriyo :D cok duymayince ismimi tuhaf oluyorum :D

cnm yanlız deglsın cunku bzde ole tuhaf seler soyluyorzz bızdee bzn dıyorum askım neden boyleyız bzz dıorr kı asktan :D

cnm yanlız deglsın cunku bzde ole tuhaf seler soyluyorzz bızdee bzn dıyorum askım neden boyleyız bzz dıorr kı asktan :D

canim aynen :D gecen alisveris merkezindeyim, aska gelmisim, telefonda bagiriyorum sümügünüüü yedigim diye :D baktim böyle bi kac türk bana igrenc igrenc bakiyo. dedim askim herkez bana bakiyo, oda dediki bosver askim onlar anlamaz, ask bu dedi :D vallah öyle herseyini seviyorum onun <3 :D

canim aynen :D gecen alisveris merkezindeyim, aska gelmisim, telefonda bagiriyorum sümügünüüü yedigim diye :D baktim böyle bi kac türk bana igrenc igrenc bakiyo. dedim askim herkez bana bakiyo, oda dediki bosver askim onlar anlamaz, ask bu dedi :D vallah öyle herseyini seviyorum onun <3 :D
herkesın sewgısını gosterme bıcımı farkldır bzımkıde boyle ıste benm cok hosuma gıdıor walla kımılerıne gore ıgrenclıktır ama bana gore degıl cunku cok sewıyorumm napııyımm sumugunu de yerım nolcakk:52::60:

tombişkom huysuz farem sevgi pıtırcığım kaplumbağam kurbağam ayıcığım böceğim maymuncuğum kediciğim derdim ben....oda küçük bebeğim prensesim aşkım bitanem kediciğim derdi :43:

ben koççumm,canım,benım koca,sakallı dedem,kızımın babasıı derım :)
o da eşeğim,yavrummm,canım,koca gobegım der :)
bu aralar bunları kullanıyoruz :))

valla isim ile hitap edilirse aramızda büyük kavga var demektir canım bile kötü kelime olarak geçiyor bizde aslında kısa aşkım kuzum bile yazamayız çünkü mleri uzun olucakki aradaki sevginin büyüklüğünü gösteriyor:)
komik ama böyle alıştık biz.

valla isim ile hitap edilirse aramızda büyük kavga var demektir canım bile kötü kelime olarak geçiyor bizde aslında kısa aşkım kuzum bile yazamayız çünkü mleri uzun olucakki aradaki sevginin büyüklüğünü gösteriyor:)
komik ama böyle alıştık biz.

inanmıyorum aynı biz :))

benim askim bana hep balim..askim..bebegim..hayatim vs vs der..ismimizi hic söylemeyiz sadece küsken barismaya yakin canima döneriz canim canim canim sonra askim olmus sonrada gerisi gelir..hic sevmem ismiyle hitap etmeyi asklarin özelligide bu..demekki herkeste ayniymis..bu aralar kokmuuuuus diyor bana aynen böyle uzatarak sevgisini böyle gösteriyor iste :D

bana genellikle cok sevdigini kelimelere doktugu an arkasina ismimi soyler,
bir tartisma veya gergin anda cok dikkat ederiz isimlerimizle hitap etmemeye, aramizda soguk hava estirmesin diye, o anda askim deriz
bunlarin disinda askim bitanem gozumun nuru yavrum benim kadinim hayatimin anlami canimin ici felan der, bende genellikle askim bitanem hayatim omrum ruhum biricigim herseyim hayatimin erkegi felan derim. yavrum benim dediginde genellikle gozleri bi sekilde oynar ve popoma bitane vurur :60::36::37:

Aynen bizde isim söylediğimiz zaman büyük kavgalıyızdır.. Canım hiç kullanılmaz yada kavgalıyken kullanılır...aşkım bebeğim hayatım eşşeğim bir tanem der bana bende eşşeğim hayatım aşkım derim genellikle bu ara askerde yanaklar kırmızı kırmızı ibiş diyorum :):)

Bende eşime ''aşkitom,böceğim,Kocişkom''diye hitap ederim.Efenime söleyim ''Minik Kuşum''derim (ayıptr sölemesi birazcık göbüşü vardır da :9::9:)
O da bana Açkım,Canım,Bitanem der onunkiler biraz klişe yani:27:

Ama ismiyle hitap ettiğim zaman onda bişeye kızdığmı sanıyor sanırım adam hemen ''Noldu aşkım bişeye mi canın sıkıldı,Bişey mi dedim'' falan der:9::60:
İsmiyle çağırmamdan ziyade bu tür çağırmamı daha çok sever.:34:

Ay çok güsel ya ben daha bekarım ama erkek arkadaşma paşam,minik prensim derim sinirlenincede herif derim çok sinir oluo bu kelimeye

hepsine tek tek baktım kesin yazılmıştır diye ama yoktu. benim şimdi sevgilim yok ama eski sevgilim bana hep sultanım derdi.arkadaşlarımın çok hoşuna giderdi. birde kadınım, eşşek gözlüm :1: ve köfte dudakım derdi . :27:

Back
X