Sevdigiyle ayrı sehirlerde yasayanlar

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
benim gibi sevdigi baska sehirde olanlar cok vardır ve ne kadar zor oldugunuda bilirsiniz...heleki uzun bir iliskiyse sık sık gorememek cok uzuyor geldigi zamanlar bir gune ne sıgdıracagımı sasırıyorum ve nedense yerli yersiz tripler yapıyorum gidicek diye sonrada uzuluyorum niye yaptım diye suan boyle bir ruh halindeyim of of diyorum benim gibi olanlar gelin dertleselim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kocacigimla farkli ülkelerde yasiyorum biliyorsun sen
Askerligi 3 gun sonra bitecek allahin izniyle.. ve vize islemleri baslayacak,
uyum kursu, dil kursuna gidecek 1 ay boyunca.. Hakkimizda hayirlisii..
Cok zor gercekten 3 senedir gidip geliyorum ben Türkiyeye..
2 ay geliyorum 3 ay Turkiyeye gidiyorum, her seferinde gene beni havalimanina
birakmasi cok ama cok zor ama artik bitecek allahin izniyle..
insallah 5 ay icinde birlikte ucaga binip kendi yuvamiza buraya gelecek melegim benim..

Allah butun sevenleri kavustursun

ben varımm

ayrı şehirlerdeyiz biz de,son 9 ayda toplasan 2 ay görmüşüzdür birbirimizi
çok zor ayrı kalmak, her defasında ayrılmak...
şimdi de askerde sevgilim, yine ayrıyız
gelince de ne olucak belirsiz, kppsyle başka şehirlere atanması muhtemel
yani böyle dayanmak zorundayız, bazen gücün tükeniyor artık yapamıcakmışsın gibi gelse de aşk öyle güçlü bir duygu ki ne sen onu bırakabiliyorsun ne de o seni
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Bende varım:79:
Bizde tanışalı 8 ay felan oldu, çok sık görüşemiyoruz malesef, mesela dün yanımda olmasını çok isterdim, ama olamadı. Çok sık görüşememek, fazla tanıyamamk kötü
Şimdi düşünüyorum anca 1 ay sonra yanyana gelebileceğiz, o bir ayda geçmek bilmiyor:18:

bizde ayrı şehirlerdeyiz dün birlikte olmayı çok istemiştim ama olmadı gelemedi nöbeti vardı:2:doğum günümdede gelemicek özel günlerde hiç birlikte olamıyoruz yılbaşınıda ayrı geçirdik artık canımı acıtıyor böyle görüşememek çok özlüyor insan yanında olsun istiyor ama olmuyor inş. evlendiğimizde hiç ayrı kalmayız

bizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz iş dolayısıyla bi yandan çok kötü oluyo özlem çok oluyo telefonda bazı şeyleri yaşamak çok güç..ama geldiği zaman ona özlemle sarılmak onun için hazırlık yapmak uğraşmak beklemek heyecanlanmak çok güzel. 3 sene olmasına rağmen çoğu şeyi tüketmediğimizi düşünüyorm. tek derdimiz kavuşmak. aşkta heyecanda bitmiyo ama iki taraftada güven olduğu sürece bu duygular sonsuzluk kazanıyo aksi halde zor çok zor.

biz de ayrı şehirlerdeyiz.
şehirler birbirine yakın olmasına ragmen her canımız istediğinde görüşemiyoruz tabi...
20 günde bir 4-5 saat görüyorum yüzünü.
ve ayrılma vakti yaklasınca içimde anlatamadıgım bir öfke oluyor.kızıyorum ona içimden.
neden kızdıgımı bilmiyorum, ve bu kırgınlığım zaten 4-5 saat olan görüşme süremizin 1saatini de alıp götürüyor.

sanırım bana gitme demediği için, ben giderken gülümseyebildiği için, gitmelerimizi artık normal karşıladığı için kızıyorum... çok zor ayrı şehirlerde olmak... bazen 5dk görebilsem dediğim oluyor...

Son düzenleme:

bu kızgınlık bende de oluyor son saatler geldimi suratım hep asık oluyor yapmıyım diyorum ama engel olamıyorum sonrada uzuluyorum keske trip yapmasaydım diye gitmesini istemedigim icin buda

onca zaman sonra gorusmek icin hazırlanmak zaten cok heyecanlı oluyor bunu sık sık gorusen ciftler yasayamaz bizimki cok farklı
yanındayken zamanın cok yavas gecmesini istiyorsunuz ama okadar hızlı geciyorki o sehrine gittikten sonra eve gelip keske soyle yapsaydım keske burda bunu yapmasaydım diye kendime kızarım 4-5 gun durgun geciyor zaten gittikten sonra:26: bir dahaki gelisi bekliyoruz

hepimiz Allahın izniyle tez zamanda kavusuruz ins...

bu kızgınlık bende de oluyor son saatler geldimi suratım hep asık oluyor yapmıyım diyorum ama engel olamıyorum sonrada uzuluyorum keske trip yapmasaydım diye gitmesini istemedigim icin buda

ben eskiden çok daha kötüydüm.
yani oturur ağlardım birbirimizdan ayrıl kalacağımız için.
oysa sevgilim yüzünde bir gülümsemeyle güzelce veda ederdi bana gönlümü alacak 1-2 şey söyleyip.
baktım ki adam benim kadar üzülmüyor, nasılsa görüşeceğiz diye düşünüyor, ben de önce ağlamaları kestim...
sonra surat asmaları...
sonra tripleri...
şimdi artık sadece içimden kızıyorum...
zamanla alışıyor insan her şeye...

ben 5 senedir alısamadım uzakta olmaya alıstım ama gelip gordukten sonra gitmesine hala kızıyorum gidecek tabi mecbur ama napıyım ya...

ben de varım biz de 2ayda bir görüşebiliyoruz ancak hele bi de pazartesi günü asker sevgilim cok zor oluyor en güzel günlerimde yanımda olamıyor,iben de onun tabi...ben gidemiom hep o gelmek durumunda kalıordu hep(( tabi ayrı kalınca rahat rahat konusamamanın hasretiyle sık kavga edioruz:2:

ben de kendim gittiğimde pek sorun olmuyor ama sevgilim gelince, ağzından gitme vakti yaklaştı sözü çıkmasın. kavga çıkartasım geliyor
sokakta mı yatayım daha ne istiyorsun diyor haklı olarak
ne yapsa memnun olurum bilmiyorum ki

Daha önceki ilişkim senelerce uzaktan sürmek zorunda kalmıştı.
Bitince de bir daha uzaktan ilişkiye asla dedim...
Büyük konuşmuş olmalıyım...
Karşıma öyle bir aşk çıkardı ki...
Uzaklık gözüm görmedi bile...
Çok zor, her gün biraz daha bitiyorsun yanında istiyorsun ayrı ama varlığını hissetmek bile bir ömre bedel... :82:
Canım aşkım ya... :132:

kötü yanları olduğu gibi, güzel yanlarıda oluyor. Buluşunca hiç ayrılmak istemiyorsunuz, vakit geçsin istemiyorsunuz. Bunun yanında özlem çok fazla olunca, daha böyle oluyorsunuz ama ayrılık vakti geldiğinde, ayrılmak zor oluyor

ahhhh ahhhhhhhhhh yazık bize
ama uzaktan iliski yurutmek icinde daha cok sevmis olmak gerekiyor

Harika bi 1 yıl geçirdik sonra ben üni kazandım, kazandıktan 2 ay sonra da o askere gitti. 15 aydır asker, 5 gün sonra askerliği bitiyor. Bende 2. sınıftayım. Anlayacağınız bu saatten sonra ayrı şehirlerde birbirimizi özleyerek geçireceğiz...

Bizim yeni sayılır aslında, Fides özel mesajda sormuşsun ama 7 ay oldu.
Toplam 20 gün görüştük işte, zaten aileler de biliyor çok zorlu olmuyor görüşmemizin aile onayı filan da olunca :82:

3 yıla yaklaşıyor ilişkimiz biz de uzaktayız 8 ay oldu yüzünü görmeyeli
Allah hepimizi kavuştursun sevdiklerimizle

Uzaklık gözüm görmedi bile...
Çok zor, her gün biraz daha bitiyorsun yanında istiyorsun ayrı ama varlığını hissetmek bile bir ömre bedel... :82:
Canım aşkım ya... :132:

çok doğru söylemişsin canım ya insanın gözü hiç bişey görmüyo yanımda değil ama ben her an berabermişiz gibi hissediyorum ama hiç bişey onun elini tutmanın yanında olmanın yerini tutmuyo ayy bak şincik çok özledim zaten aramız kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…