Sevdigiyle ayrı sehirlerde yasayanlar

5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz
zaten farklı şehirlerdeydik ben üniversiteyi kazandım başka şehire gittim gene ayrı düştük
evet çok zor ama kavuşması da ayrı bir tat yanyanayken hiç kavga etmedik, hep telefonda özlemden tartıştık ben de her veda anında ''gitme'' demeden duramıyorum sanki elindeymiş gibi
2009 eylülde nişanlandık şimdi asker bekliyorum

Son düzenleme:
4 yıldır ayrı şehirlerdeyiz
toplasak 5ay yan yana olmamışızdır

bende ayrıyım 3 aydır beraberiz ama 2 gün görüşebildik işe de yoğun ah ne olacak bilmem.Yazılanları okudumda allah yardım etsin bize

Ay biz de 3 senemizi ayrı şehirlerde geçirdik ama yazılanların çoğu gibi bizde güzel bir etki bırakmadı. Tabi ki buluşmalar güzel oluyordu ama çok sık tartışıyorduk. Ben artık ümidimi kesmeye başlamıştım bu ilişkinden ki karşımıza güzel bir fırsat çıktı da ben aşkımın şehrine taşındım. Orada oturacağımız için şehir değiştirmek bana kaldı ama her şekilde değer yani Allah kimseyi ayırmasın arkadşalar ben bunun zorluğunu çok çektim çok iyi bilirim o duyguyu yani...

Biz nette tanıştık..7.ayda kavuştuk..9 saat vardı arada..şimdi askerde..2,5 yıl oldu bırlıkteliğimiz
ama bızım sabır pek kalmadı..toplasanız 1 ay bıle yanyana olmadık bız..askerden gelsın kütüğüme alacağım

üzülme kuzu triplerini yapmasan içine dert edecektin daha kötü olacaktın. bazen deşarj olmak gerekiyor bunun yerini ve zamanını kimse seçemiyor ruhunu yaşam nehrinin akışına bırak ve asla yaptıklarından pişmanlık duyup o şeytanın hoşuna giden kelimeyi ağzına alma "keşke"...

Ben 6 yıldır ayrı şehirle yaşıyorum ilişkimi ve sonunda mutlu son yok gibi görünüyo..Artık yıprandık sanki ayrılıyoruz gibi..Kızlar ben yeni üeyeyim ne olur dua edin bitmesin bu ilişki.ben çok seviyorum oda seviyo ama sevgi yetmiyo diyo...

allah aşkına ona sorsana sevgi yetmiyor da ne gerekiyor yetmesi için diye? sen onu seviyorsundur kuzum kendinden eminsindir birşey demiyorum ama sen ne kadar fedakarlık yapıyorsan herşeyden o da o kadar feda etmeli herşeyini bunu yapıyor mu bir kez daha düşün...

yorumları okudum uzaklıktan dolayı ayrılan pek cıkmamıs bu sevindirici haber tam gaz devam o zaman

aynı şeyi yazıyorum az öncede benzer topikte yazdıydım

Çok çok çok ama çok zor .
En kötü anında yanında değilsin yada o değil .
Çok büyük tartışmalar bile geçse aranızda belki bi sarılmayla hepsi unutulcak ama öyle bi şansınızda yook .
Telefon ve msn arasında ömrünüz geçiyo her zaman gelme yada gitme şansınızda olmuyoo .
Ne kadar güvensenizde aklınızın bi köşesinde acaba benden habersiz gizli birşey yapmış mıdır falan diye soru işaretleri kalıyor .
Çevrenizde mutlu çiftleri gördükçe içiniz burkuluyo bazen kelimeler boğazınıza düğümleniyoo .
Her zaman özledim diyemiyosunuz ikinizde özlediniz ama sanki özledim dedikçe daha çok özlüyosunuzz ama elinizden bişey gelmediği için sadece birbirinizi üzüyorsunuz.
Çok duygusallaşıyorsunuz .
Bazen en ufak şeyi bile kırıyo sizi ama uzakta olduğunuz için dayanamıyo yüreğiniz ..
Ayakta tutmak çok zor bencee ama sevdikten sonra temeli sağlamsa herşeye beraber gögüs gerince sorun olmuyoo fazlaa

Çok derdim var çoooooookk

2 aydır görmüyorum, 2 ay sonra gelicek yanıma.. 1,5 yıldır dayanmaya çalışıyoruz bu şekilde. sonsuz güveniyoruz birbirimize, deli gibi özlüyoruz, her an her saniye konuşuyoruz...ama ayrı olmak o kadar çok yıpratıyor ki bizi..

Kesinlikle katılıyorum çok yıpratıyo ...
5 aydır falan görmüyorum inş bayramda yanıma gelicek
Zaten hep tartışma hep trip içindeyiz 3 gün iyi olsak 2 gün kötü oluyoruzz ki böyle daha kötü alttan alsamda yaranamıyorum sanki ..
Gece tamam çok seviyosun çok değer veriyosun ama göstermiyosun dedi sadece sevmek yetmiyo falan dedii kırıldım biraz

Şaşırtmıyosun beni diyip duruyo nasıl şaşırtcam kii :26::26:

3 aydır farklı şehirlerdeyiz çok özledim onu Neyseki 4 gün sonra yanına gidiyorum

Ben okumak için farklı şehre geldim o ise yaşadığım şehirde kaldı.
Yurttan çıktığımda 1 saatte yaşadığım şehrin merkezinde oluyorum bu nedenlede her hafta cuma gidip pazartesi dönüyorum yani hafta sonları beraberiz.
Ama buna rağmen bana çok zor geliyor çok üzülüyorum sevgilim kızıyor bana her hafta birlikteyiz buna sevinip ders çalışcağına kendini kahrediyorsun oralarda diyor.Bende kızıyorum sanki onun umrunda değilmişim gibime geliyor.Daha geleli 2 hafta oldu belkide tüm çevrem birden değiştiği için ben çok abarttım bilmiyorum Allah herkese sabır versin..

bizde ayrı şehirlerdeyiz 3 yıl oldu ama olsun hiç kocunmuyoruz çok özlüyoruz ama sabırla bekliyoruz kavuştuğumuzda dünyalar ikimizin oluyo evleneceğimiz günü bekliyoruz aşkımmmııı çok seviyorum

biz bir senedir ayrı şehirlerdeyiz üni. bitti herkes şehrine döndü ondan önce her an her saniye beraberdik, bir anda böyle ayrı düşünce o kadar zor geldi ki bize. şuan bile sanki bikaç senedir ayrı şehirlerdeymişiz gibi gelmişti ama düşününce daha bir sene olmuş. inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız kızlar hepimiz içi hayırlısı neyse o olsun.
Ayda bir görüşebiliyoruz 1-2 gün o da yetiyor gibi şimdilik başlarda zorlanıyordum ama artık alıştım gibi.:44:

4 yıldır beraberiz ve 2 yıldır uzağız...
o kadar zor ki anlatılamıyor zorluğu ben anlatamıyorum...sadece telefonda ilişki yürütmek çok koyuyor insana telefonun bozulsa görüşemeyeceksin ilişki telefonla yürüyor resmen...ne kadar acı bi durum...ve ne kadar güvenilir olursa olsun uzaklık oldumu araya bir mesafe girdimi o güven azcıkta olsa gidiyor,çünkü göz görmüyor ne kadar tanısan bilsende onu uzakta olduğu için içini kemiriyor bişe,ne yapıyor ne ediyor acabalarla kafanı patlatıyosun! biz çok yıprandık en çokta ben 2 yıl boyunca hiç doğru dürüst gülmedik mutlu olmadık,kavgayla atışmayla geçti 2 yıl ama hiç ayrılmadık ben çok bıraktım artık yapamıyorum olmuyor dedim o hiç pes etmedi hiç bırakmadı,ama her zaman engellerimiz oldu kavuşmamız için ve halen daha var! ama şuan ki aklım olsaydı uzaktan uzağa bir ilişki yürütmeyi asla kabul etmezdim ne kadar seversem seveyim olmuyor çünkü...2 yıl bana çok iyi tecrübe oldu!

Son düzenleme:
4 yıldır beraberiz ve 4 yıldır hep uzaktayız hatta 15 ay askerlik yaptı bu süre içerisinde hemde Şırnak Beytüşşebapta ama Allahım dayanma gücü veriyor hergün birbirmizi daha çok seviyoruz.Şuan Konyada çalışıyor bende Mersindeyim yinede hiç moralimizi bozmuyoruz üzülmüyoruz çünkü biz birbirimizi çokk seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…