benim gibi sevdigi baska sehirde olanlar cok vardırve ne kadar zor oldugunuda bilirsiniz...heleki uzun bir iliskiyse sık sık gorememek cok uzuyor geldigi zamanlar bir gune ne sıgdıracagımı sasırıyorum ve nedense yerli yersiz tripler yapıyorum gidicek diye sonrada uzuluyorum niye yaptım diye suan boyle bir ruh halindeyim of of diyorum benim gibi olanlar gelin dertleselim...
Ben 6 yıldır ayrı şehirle yaşıyorum ilişkimi ve sonunda mutlu son yok gibi görünüyo..Artık yıprandık sanki ayrılıyoruz gibi..Kızlar ben yeni üeyeyim ne olur dua edin bitmesin bu ilişki.ben çok seviyorum oda seviyo ama sevgi yetmiyo diyo...
2 aydır görmüyorum, 2 ay sonra gelicek yanıma.. 1,5 yıldır dayanmaya çalışıyoruz bu şekilde. sonsuz güveniyoruz birbirimize, deli gibi özlüyoruz, her an her saniye konuşuyoruz...ama ayrı olmak o kadar çok yıpratıyor ki bizi..
aynı şeyi yazıyorum az öncede benzer topikte yazdıydım
Çok çok çok ama çok zor .
En kötü anında yanında değilsin yada o değil .
Çok büyük tartışmalar bile geçse aranızda belki bi sarılmayla hepsi unutulcak ama öyle bi şansınızda yook .
Telefon ve msn arasında ömrünüz geçiyo her zaman gelme yada gitme şansınızda olmuyoo .
Ne kadar güvensenizde aklınızın bi köşesinde acaba benden habersiz gizli birşey yapmış mıdır falan diye soru işaretleri kalıyor .
Çevrenizde mutlu çiftleri gördükçe içiniz burkuluyo bazen kelimeler boğazınıza düğümleniyoo .
Her zaman özledim diyemiyosunuz ikinizde özlediniz ama sanki özledim dedikçe daha çok özlüyosunuzz ama elinizden bişey gelmediği için sadece birbirinizi üzüyorsunuz.
Çok duygusallaşıyorsunuz .
Bazen en ufak şeyi bile kırıyo sizi ama uzakta olduğunuz için dayanamıyo yüreğiniz ..
Ayakta tutmak çok zor bencee ama sevdikten sonra temeli sağlamsa herşeye beraber gögüs gerince sorun olmuyoo fazlaa
Çok derdim var çoooooookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?