• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiim kii kalp hastasym...

Hepinize çok teşekkür ederim . Ben bahane olabiliceğini düşünmemiştim ama bugün bi hocamla da konuştum o bana '' sen de bu numarayı yedin öyle mi '' dedi (: Off bilmiyorum artık ben hiçbişey demiycm . Bana çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkürler :gitme:

Ben 17 o 20 olck ( evlilik feln diyorum erken birz düşünmek için ama napalım düşünce işte . )

4-5 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi . Çok sevdiğini düşünüodum ama o istedi sonuçta. daha sonra öğrendim nedenini , sevgilimin genetik olarak kalp hastalığı var ve eğer evlenirsek beni tek bırkmaktan korkuo . Ama bunu çok sevdiği için yapmış :/ lütfen bi yardım edin tamamen ayrılıp unutalım mı birbirimizi yoksa başka ne yapabilirz acı çekiyorum ben ya :'/ :çok üzgünüm:

basligi okuyunca nedense boyle bir yazi cikacagini tahmin etdim :umursamaz: baskaa yazilarini okumadim tatlim bu yorumumu yazinca okuyacagim ama bana hic inandirici gelmedi :umursamaz: bekar olarak olumumunumu bekliyecekmis beyfendi? sormadinmi?

Hepinize çok teşekkür ederim . Ben bahane olabiliceğini düşünmemiştim ama bugün bi hocamla da konuştum o bana '' sen de bu numarayı yedin öyle mi '' dedi (: Off bilmiyorum artık ben hiçbişey demiycm . Bana çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkürler :gitme:

Ben 17 o 20 olck ( evlilik feln diyorum erken birz düşünmek için ama napalım düşünce işte . )

hocan cok dogru soylemis canim bence o senden kacacagina sen ondan kac yalani bu sekil kulanan adamdan Allah herkesi muhafaza etsin:Saruboceq:

yolda giderken araba çarpıp ölme ihtimali bile daha fazlayken,seni düşünüp ayrılmak mı istedi cnm...
benm sevgilimde de kalp sorunu var ama böle düşünmüyo allhtan :Saruboceq:

Canım bir kere yaşınız daha küçük. ıkincisi kim bilebilir ki ne kadar yaşayacağını?? Bence de bu oğlan sana güzel bir bahane uydurmuş. Yaşında küçük bırak hayatına bak. Önceliğin bunlar olmasın. Daha neler çıkar karşına emin ol daha iyileri.. Kendini boşuna üzme zaten bırakmış seni. Sevse dayanamaz muhakkak tekrar adım atar diye düşünüyorum. Sen akışına bırak gelirse senin... Gelmezse senin değildir.

Bence böyle bir sebepten ayrılık olmaz insan sapasağlamken kazada da ölebilir o zaman napalım sevdiklerimizden uzaklaşalım mı birliktelikler bazı noktalarda evlilik gibi olmazsa bence sonunda evlilikte olmaz.Ben nişanlıyım hasta yada sağlıklı onun mutlaka yanındayım oda öyle.Bugün sağlıklıyız maşallah ama evlendikten sonra o yada ben bir hastalık sahibi olabiliriz boşanmak mı doğrusu kesinlikle hayır bugün sağlıklı da olsak yarın bir gün evlenip yaşlandığımızda ya o ya ben bir gün tek kalıcaz çünkü birimiz önce ölücez birlikte ölmek ihtimali biraz düşük...Yani sevdiğini ölüm sebebiyle yalnız bırakmaktan yada yalnız kalmaktan kaçamazsın kaderde birinin önce ölmesi varsa o önce ölür..

Diyeceğim eğer onun sevgisinden eminsen mutlaka yanında ol...Ama bunun bahane olma ihtimali çokta yüksek gibi geldi bana henüz 20 yaşındaymış bir erkek için oldukça küçük böyle bir yalana düşmüş olabilir ama gerçekte olabilir bilemem araştırmalısın...

hepimiz bugün , yarın ,bir yıl sonra ,10 yıl sonra , 40 yıl sonra ...yani eninde sonunda öleceğiz..kimin ne zaman öleceği belli mi?o zaman hiç evlenmemeli mi?
olmaz öyle şey..

Hiç inandırıcı değil.
Senin yaşlarındayken kuzenim de aynı bahaneyle terkedilmişti.
Kalp hastalığıydı hatta birebir aynı.
Ama yalan olduğu ortaya çıktı.
Yalan değilse yanında ol,ama bana inandırıcı gelmedi doğrusu.

hiç kimsenin yıllarca yaşama garantisi olmadığını hatırlat.

hassas bir dönemde olabilir. bir ömür yalnız mı yaşlanacak mış?

kalp hastası 3 günde ölüyor mu sanki..

eğer gerçekten sebebi bu hastalıksa bahane bulmamış
ama bu hastalığı bahane edip ayrıldıysa zor
önce bunu anlamaya çalış bence..

sevgılı olmadan önce aklı neredeymiş. bence senın ahını almadan ayrılmaya çalışıyor.aç gözunu derım.

4-5 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi . Çok sevdiğini düşünüodum ama o istedi sonuçta. daha sonra öğrendim nedenini , sevgilimin genetik olarak kalp hastalığı var ve eğer evlenirsek beni tek bırkmaktan korkuo . Ama bunu çok sevdiği için yapmış :/ lütfen bi yardım edin tamamen ayrılıp unutalım mı birbirimizi yoksa başka ne yapabilirz acı çekiyorum ben ya :'/ :çok üzgünüm:

o seni bırakacak da sen bu dunyaya kazık mı çakacaksın

yaşı kaç düşünemiyo mu bunu:uhm:

"sen bırakacasın beni bu dunyada ben kazık mı çakacagım " dersen yeterli olur heralde :lepi:

ne olursa olsun devam etmek istediğini de ilave edersinopuyorumnanaktan

tabi devam etmek istiyorsan:1closedeyes:

Günahını almayayım ama bana biraz bahane gibi geldi. Yani madem genetik demiş demek ki önceden de biliyordu. O zaman hiç bir ilişkiye başlamayıp senden uzak dursaydı. Ayrılmak istiyor da seni kırmadan söylemeye mi çalışıyor acaba?
Ama yeni öğrendiği ve gerçek bir durumsa bu, yanında olmalısın o ne derse desin.

Back
X