Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi . Çok sevdiğini düşünüodum ama o istedi sonuçta. daha sonra öğrendim nedenini , sevgilimin genetik olarak kalp hastalığı var ve eğer evlenirsek beni tek bırkmaktan korkuo . Ama bunu çok sevdiği için yapmış :/ lütfen bi yardım edin tamamen ayrılıp unutalım mı birbirimizi yoksa başka ne yapabilirz acı çekiyorum ben ya :'/ :çok üzgünüm:
Hepinize çok teşekkür ederim . Ben bahane olabiliceğini düşünmemiştim ama bugün bi hocamla da konuştum o bana '' sen de bu numarayı yedin öyle mi '' dediOff bilmiyorum artık ben hiçbişey demiycm . Bana çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkürler :gitme:
Ben 17 o 20 olck ( evlilik feln diyorum erken birz düşünmek için ama napalım düşünce işte . )
4-5 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi . Çok sevdiğini düşünüodum ama o istedi sonuçta. daha sonra öğrendim nedenini , sevgilimin genetik olarak kalp hastalığı var ve eğer evlenirsek beni tek bırkmaktan korkuo . Ama bunu çok sevdiği için yapmış :/ lütfen bi yardım edin tamamen ayrılıp unutalım mı birbirimizi yoksa başka ne yapabilirz acı çekiyorum ben ya :'/ :çok üzgünüm: