Sevdiklerimi kaybetme korkusu.

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Kovit 19 sebebiyle hepimiz sevdiklerimizi kaybetme korkusu yaşıyoruz:( Allah hepimize yardımcı olsun, bu zor günleri insallah atlatırız en yakın surede.
Ben bilgisi olanlara şunları sormak istiyorum, arkadaşlar guatr ve hepatit b risk faktörü mü kronik rahatsizliklarda bulamadim ama bilgisi olan varmi?

Şu saat oldu düşünüyorum sevdiklerimi kaybedersem ya son kez göremezsem diye. Böyle böyle delirttim kendimi. Diğer konularda bilgim yok ama o hastalıklarında vücut direncini düşürdüğünü, düşünüyorum.

Kovit 19 sebebiyle hepimiz sevdiklerimizi kaybetme korkusu yaşıyoruz:( Allah hepimize yardımcı olsun, bu zor günleri insallah atlatırız en yakın surede.
Ben bilgisi olanlara şunları sormak istiyorum, arkadaşlar guatr ve hepatit b risk faktörü mü kronik rahatsizliklarda bulamadim ama bilgisi olan varmi?

Milletçe delirmek üzereyiz ben de sürekli diken üstündeyim :(

Bende bu aralar epey tedirgin olmaya başladım. Cocugum için ,eşim için ,hamileyim kendim için. . En korktuğum hasta olursak yanına kimsenin alınmaması. . Çocuğumâ birsey olursa diye kafayı yemek üzereyim 2 gündür. Ya da bana birsey olursa çocuğum bensiz ne yapar,hamilelikte bide nasıl olur,eşim bizim için evin temeli zaten onu da düşünemiyorum hayatimiz bizim. . Hele hele Allah korusun poşetle vefatını dahi göstermeden gommeleri kanımı donduruyor. . Rabbim önce ailemizi ,yakinlarimizi, swvdiklerimizi ülkemizi korusun inşallah. ..
Vefat Haberleri ,hastalık haberleri son bulmasını en icten dua ediyorum..Dışarı çıkmamak bunalmak da değil yeterki hastalık gelmesin.
Erzak bitince eşim almaya çıkıyor belli zamanlarda o beni çok korkutuyor.
Benim yavrum Allahım nolur virüs geçsin amin diye minik ellerini acıyor öyle üzülüyorum ki... sonra aklıma doğu Türkistan geliyo zulüm görenler geliyor nasıl dayanmak zorunda kalmışlar bizim yanımizda...
Evde kalalım çıkmayalım komşuya dahi..camdan birilerini keyfi gezerken gordukce, insanların ev gezmelerinj duydukça daha da korku kaplıyor içimii...

Back
X