Ben de bu his neredeyse hiç yok. Çünkü depremde anne baba ve erkek kardeşimi kaybettim. 3 ay önce de kız kardeşimi kaybettim. Yaşıyor musun dersen hiç öyle saçma sapan günler geçiyor. Annenle ailenle yaşadığın her günün kıymetini bil başka çözüm yok.
Bir an geliyor onsuz yasayamam dediğin birinin öldüğünü söylüyorlar bu kadar boş. Yaşamak denir ise yaşıyorsun.
Nasıl olsa öleceğiz hepimiz. Allah gecinden versin. Anıni mahvetme amaHastalık mi deyim bilmiyorum ama laner bir his. .. olur olmadık yerde sizin de aklınıza gelir mi ya anneme bir şey olursa, ya abim babam yeğenim .. kan bağım olan birileri .. bir telefon çalacak bir şey duyacakmışım gibi .. gece gelir gündü gelir keyifliyken gelir .. bu hissi yaşayan çözümü önerisi olan var no ? Yardımcı okursa çok sevinirim .........
Onsuz yasayamam denilse de hayat devam ediyor. Burada okuyan herkese sesleniyorum en cok ta hayattaki annenizin degerini bilin. Gidin bir hediye goturun bir cicek alin. Sonra sadece mezarliga cicek goturebilirsiniz unutmayin.Rabbim gidenlere rahmeti ile muamele eylesin size de sabırlar versin .. aslında düşünürsek ergeç gidilecek mekan orası ama işte insanoğlu egoist olduğu için bir daha göremem diye üzülüyor .. oysaki son aynı ise ha beş sene önce ha 10 sene sonra .. direk olarak kalmayacağımıza göre hakkıyla yaşamak lazım ..
Çözüm bulursanız bana da söyleyin..Kendimi bildim bileli bunları düşünüyorum...Geçmiyor hiçHastalık mi deyim bilmiyorum ama laner bir his. .. olur olmadık yerde sizin de aklınıza gelir mi ya anneme bir şey olursa, ya abim babam yeğenim .. kan bağım olan birileri .. bir telefon çalacak bir şey duyacakmışım gibi .. gece gelir gündü gelir keyifliyken gelir .. bu hissi yaşayan çözümü önerisi olan var no ? Yardımcı okursa çok sevinirim .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?