Sevdiklerinize karşı hisleriniz ..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
bu sitede ki bir çoğumuzun sevgilisi nişanlısı eşi vardır ve seviyorsunuzdur ..
Onlara karşı hislerinizin yoğunluğu nasıl biraz anlatırmısınz ? . Sürekli hislerinizi duygularınızı yogun olarak mı yaşıyorsunuz biraz bahsedermisiniz . ben çok sevdiğim insana karşı bu yogunluluğu yaşamyamam son zamanlarda çok üzdü beni

ona çok bağlıyım ilk günkü gibi hatta ilk günden bu yana dahada çok artışlarla aşığım ona o da bana..kendisi bigün söledi ne güzel seviyosun sımsıcak bakışın sarılışın hepsi yetiyor insana aslında ben çok sıkılırım aşırı sevgiden ilgiden ama bian bu sevgini hissedemezsem öldüğüm andır dedi..ya elbette arada inişler çıkışlar oluyor ama bu %100 karşıdaki adama bağlı değil hayat insanı yoruyor bazen bazen yolunda gitmeyen şeyler oluyor e en yakınımız diye sevdiğimize yansıtabiliyoruz yada nazımızı ona yapıyoruz..benim mesela kaç gündür moralim çok fena ufak sıkıntılı bi dönem geçiriyorum onada yansıtıyorum farkındayım çokda üzülüyorum onuda üzüyorum alttanda alıyo moralimi düzeltmeye çalışıyo kendi derdini koyup beni iyleştirmeye çalışıyo ama bugün dayanamadım yanına gittim ve ona sarılarak anlatma gereği duydum aslında hep böleyim ben kötü hissettiğimde onun yanında olmalıyım anca öle nefes aldığımı düşünüyorum..ben hiç bıkmayanlardanım yanından bu tarafa bi adım atıyorum artık eve gitme vakti o an özlüyorum çoğu zaman bakmak bile istemiyorumki gidemem diye..bilmiyorum ya deli seviyorum onu bazen uyuzluğum tutuyo ama 4senedir hiç ağzımı açıp saygısızlığım olmadığı için alttan alıyor hoşuna bile gidiyo bazen..ne biliim ya aşk güzel sevmek sevdiğiniz insanın/insanların yanınızda olması filan.Allah hiç başımızdan eksik etmesin..

bende önceden böyleydim ona karşı ama artık değlim hislerim öyle değil artık neden olabilir sizce

hayat bazen insanı öyle zorluyor ki Allah sınıyor insanı bazı şeylerle tabiki imtihan dünyası.

bu arada başkasını bırak kendinden bile sıkılıyor,kendini nerelere vuracağını bilemiyorsun adeta.

o yüzden bunlara çok takılmamak lazım aslolan sevgidir,sadakattir.

can sıkıntısıyla insan kendinden geçiyo bazen bunlar olabilir

2 aydır bu duygularımdan kurtulmayaa çalışıyorum ama ben 2 aydır neden geçmiyor hala ..

2 aydır bu duygularımdan kurtulmayaa çalışıyorum ama ben 2 aydır neden geçmiyor hala ..

canın çok mu sıkıldı yoksa cnm.

halledilemeyen şeyler mi var?

geleceğe karşı umutsuz musun ya da onu sevmiyor msn?

eğer gerçekten seviyorsan bunlar geçecektir.sen de olumsuz düşünmemeye çalış.

Allah yardımcın olsun

canım çok sıkılıyor canım ama ondan değil sürekli evde olmak boş olmak bunlar. ilişkimizde hiç halledilmeyen birşey yok geleceğe karşı evet umutsuzum önümzde daha çok günlerin olması beni korkutuyor.. gercekten seviyormuyum bilmiyorum bazen evet çok seviyorum diyorum anlıyorum onu sevdiğimi . ama diğer bir yönden de bu hislerimden kurtulamıyorum ben ona karşı olan duygularımı özledim çok özledim

ooo evde oturuyosan başka hiç neden arama canım heleki sevginden hiç şüphe etme ev insanı köreltiyor yaa hemen bi meşgale bulmalısın kendine..hani Allah boş duranı sevmez ya boş duran insanın yanında şeytan vardır canım emin ol oturup kurarsın bi rehavet çöker üstüne ayyy çıkılmaz o halin içinden..hemen hemen hemen kendine bişiler bul okul iş durumu filan var mı canım yani geçici bi süreliğine mi evdesin yoksa hep mi..bu arada sevdiğinle bi vaktiniz paylaşımınız olmuyor mu askerde filan mı önümüzde çok gün var demişsin..hani belki birlikte zaman geçirseniz biraz daha açılırsın sevginden şüphe etmezsin hiç değilse sorunun adını koyabilirsin kafanda..

okul iş hiç birşey yok canım hiç hep evdeyim sürekli evdeyim .. sevgilim şu anda başka yerde mart da gelecek görüşemiyoruz bu duygular bana işkence gibi geliyor .. dayanamıyorum bazen ona olan duygularımı geri özledim ben..

daha önce başka bi arkadaş da böle bi konu açmıştı ona da sölediğim aynı şey oldu kesinlikle kurs vs bişe bulmalısın canım azcık daha sabret o geldiği zaman herşey değişecektir ama önce senin kendini toparlaman iyi hissetmen lazım gelen kişi karşısında iyi ve mutlu birini görmeli..kavuşmanıza az kalmış..peki bişi sorayım ne sıklıkla konuşuyorsunuz , konuştuğunuzda çok ayrılığa düştüğünüz konular filan var mı neden sevginin azaldığını düşünüyosun durumu tam anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz canım ama hemen sevginden şüphe etme yine sölüyorum..bazen olabiliyo bu tip şeyler..daha önce neler yapıyordun da kendini iyi hissediyordun bunları düşün

yok canım burda olmadığı için genelde hep konuşuyoruz çok ilgili bana karşı çok seviyor beni biliyorum bende öok seviyordum dolu doluydum şu iki ay içinde ne olduysa oldu ona olan duygularımı o dolu doluluğu o kadar çok özledim ki bu duygulardan kurtulmayı gercekten çok istiyorum ama olmuyor kursa git demişiin canım bunun onlarla alakası yok teyzemler arkadaş gibidir onlara gidyorum annenemlere gidiyorum kendime uğraşlar buluyorum ama yinede geçmiyor bu duygular gercekten çok çaresizim rabbim kimsenin başına vermesin. bazen onunla konuşurken bi gitse artık başımdan diyorum yeter diyorum içimden bunları nasıl dediğimi ben bile bilmiyorum o duygularımı çok özledim ben çok nasıl da seviyordum neden böyle oldumm bilmiyorum ..

bence acilen onu görmelisin sana nasıl iyi gelecek bak şuraya yazıyorum.

olumlu şeyler düşünmeye çalış sen çok sıkılıp bunalmışsın cnm kafanda kuruyorsun

ondan ayrıldığını onsuz olduğunu bi düşün bu canını yakmıyor mu?:26:

onun olmadığını,sana söylediği güzel sözlerin,mesajlarının,konuşmalarınızın,ona bakamayışın bi daha görmeyecek olman...

onsuz bir yaşam kısacası bi düşün canını nasıl yakar eğer seviyorsan gerçekten yüreğin yanar düşününce bile

...

kendine gelmelisin hemen bi şeylere el atmalısın canım benim.

kafanda kurup durmandan tüm bunlar:114:

aynen gredelciime katılıyorum canım bence görmen gerekiyor onu ve onsuz olduğun anı bi an getir aklına napardın bunun cevabı orda saklı ama bu soruyu kendine onu gördükten sonra sor ki bence aklına bile gelmicek ama :) ya bi şekilde ayarlayamaz mısınız daha önceden gelmesini filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…