• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdim ama sevildim mi ? Bilemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Izabelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
252
212
103
Aşık oldum gibi büyük bir cümle kurmayacağım fakat başka nasıl ifade ederim bilmiyiorum.
Çok uzun zamandır beraber çalıştığım ( her gün görüyorum ama 5 dakikayı geçmiyor ) bir şekilde tesadüf yemeğe çıkıp birbirimizi yakından tanıma fırsatımız oldu.
Günler sonra birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik. Fakat kendisi bir ilişki istemediğini, uzun zamandır yalnız olduğunu ve bundan mutlu olduğunu, birini sevince kendinden geçtiğini, kendinden çok verdiğini söyledi. Artık birine verebilecek gençliğim kalmadı dedi. Az çok biliyordum 3-4 sene önce travmatik bir ayrılması olmuştu ve o zamandan beri kimse girmedi hayatına. Önce saçma geldi, bazen hala saçma geliyor da.
Sonra kabul etmek zorunda kaldım. Görüşmeyi kestim direk. Sonra yapamadım. 3 aydır arkadaş gibi takılıyoruz. Akşamları dışarı çıkıyoruz, konsere gidiyoruz, sabaha kadar oturup sohbet ediyoruz. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ve yan yana olmaktan çok keyif alıyoruz. Her akşam bir gün olur mu bizden diye uyuyorum. Çok istiyorum çünkü. Sıonblsaydı şimdiye çoktan olurdu diyorum. Çocuk değiliz sonuçta birimiz 32 birimiz 36 yaşında.
İletişimi kesemiyorum çünkü onunla olduğum her an çok mutluyumn ve bundan mahrum kalmak istemiyorum.
Böyle de ne olacak inanın hiç bilmiyorum.

Tamam travması olabilir ama sen yara bandı değilsin.
Ben bu tipleri hiç anlamıyorum ya .
Aşssın kendini .
Ama şu konuda adamı takdir ettim en azından açık konuşuyor.
Senle sevgili gibi olup sonradan da ilişki istemiyorum diyebilirdi.
Adam iyi biri

Tamam travması olabilir ama sen yara bandı değilsin.
Ben bu tipleri hiç anlamıyorum ya .
Aşssın kendini .
Ama şu konuda adamı takdir ettim en azından açık konuşuyor.
Senle sevgili gibi olup sonradan da ilişki istemiyorum diyebilirdi.
Adam iyi biri
Asla yara bandı gibi kullanmıyor gerçekten. Üzülmemem için elinden geleni yapıyor hatta ama işte ben kaşınıyorum.

Adam ıssız adam triplerinde anladığım kadarıyla seninle yemek içmek gezmek istiyor ama ilişki lafı geçince arazi.... gençliği kalmamış malmamış bunlar yalan dolan inanma sakın.

Valla şunu hep yazıyorum insan zamanını, duygularını asla tüketmemli, değerini bilecek ve karşılığını verecek insanlara vermeli ancak. Sen tonla zaman koyuyorsun var mı karşılığı? yok. O zaman bırakmalısın bence bir daha görüşme, buluşma, konuşma normal arkadaş gibi davran. Bu işi bıçak gibi kes yani.

Asla yara bandı gibi kullanmıyor gerçekten. Üzülmemem için elinden geleni yapıyor hatta ama işte ben kaşınıyorum.
Yok yok adam sağlam .
Umut vermiyor en azından.
İlişki yaşadıktan sonra ben ilişki istemiyorum triplerine girmiyor.
O yüzden vicdanlı biri bu adam net ve düzgün.
Karekter sağlam.
Takdir ettim .

Adam ıssız adam triplerinde anladığım kadarıyla seninle yemek içmek gezmek istiyor ama ilişki lafı geçince arazi.... gençliği kalmamış malmamış bunlar yalan dolan inanma sakın.

Valla şunu hep yazıyorum insan zamanını, duygularını asla tüketmemli, değerini bilecek ve karşılığını verecek insanlara vermeli ancak. Sen tonla zaman koyuyorsun var mı karşılığı? yok. O zaman bırakmalısın bence bir daha görüşme, buluşma, konuşma normal arkadaş gibi davran. Bu işi bıçak gibi kes yani.
Ama en azından dürüst adam o yüzden takdir ettim ben .

Aşık oldum gibi büyük bir cümle kurmayacağım fakat başka nasıl ifade ederim bilmiyiorum.
Çok uzun zamandır beraber çalıştığım ( her gün görüyorum ama 5 dakikayı geçmiyor ) bir şekilde tesadüf yemeğe çıkıp birbirimizi yakından tanıma fırsatımız oldu.
Günler sonra birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik. Fakat kendisi bir ilişki istemediğini, uzun zamandır yalnız olduğunu ve bundan mutlu olduğunu, birini sevince kendinden geçtiğini, kendinden çok verdiğini söyledi. Artık birine verebilecek gençliğim kalmadı dedi. Az çok biliyordum 3-4 sene önce travmatik bir ayrılması olmuştu ve o zamandan beri kimse girmedi hayatına. Önce saçma geldi, bazen hala saçma geliyor da.
Sonra kabul etmek zorunda kaldım. Görüşmeyi kestim direk. Sonra yapamadım. 3 aydır arkadaş gibi takılıyoruz. Akşamları dışarı çıkıyoruz, konsere gidiyoruz, sabaha kadar oturup sohbet ediyoruz. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ve yan yana olmaktan çok keyif alıyoruz. Her akşam bir gün olur mu bizden diye uyuyorum. Çok istiyorum çünkü. Sıonblsaydı şimdiye çoktan olurdu diyorum. Çocuk değiliz sonuçta birimiz 32 birimiz 36 yaşında.
İletişimi kesemiyorum çünkü onunla olduğum her an çok mutluyumn ve bundan mahrum kalmak istemiyorum.
Böyle de ne olacak inanın hiç bilmiyorum.

Adam sizi kullanıyor. İlişki istemiyor maden neden sizinle zaman geçiriyor. "BİZ NEYİZ" diye sorduğunuz anda ben sana söylemiştim diyecek. Bence kendinizi fazla kaptırmayın.
Zamanında böyle bir adamla tanışmıştım. Tam bunu yaptı bana çok hoşlanıyorum dedi güzel zaman geçirdik ama bir adım öteye gitmedi. Ben evlilik adamı değilim dedi en son ben kestirip attım. Çünkü benim istediğim bu değildi onun istediklerini yapıyordum sadece

Oldu olacak yasak falan da koyun :) Çocuğum babasında da kalıyor.
Ya çocuğunuz olduğu için size bir bahane uydurmuş olabilir mi acaba hani belki Çocuklu biriyle yapmak istemiyordur ama kalbinizi kırmamak için de işte benim sorunlarım var yok atlatamadım ,yok yalnızlığa alıştım gibi bin türlü bahane sıralıyor olabilir mi

Oldu olacak yasak falan da koyun :) Çocuğum babasında da kalıyor.
Niye yasak koyacağım yahu, ocakta boşanma kararınız bile kesin değilken, eşinizi bir anda ikna edip boşanıvermissiniz. Garip geldi sadece konunuz, başka birinden bahsediyor gibi.

Adam sizinle adı konmuş, ciddi bir şey yaşamak istemiyor bu açık açık değil mi? Evliyken onunla yakınlık kurmanız da buna sebep olmuş olabilir. Çocuğunuz var bu da bir sebep olabilir. Çocuksuz biri için es geçilecek bir şey değil çünkü. Size sizin ona verdiğiniz değeri vermediği çok açık. Kendinizi olduğunuz durumdan kurtarmaya bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X