- 23 Temmuz 2015
- 18
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi selin_karaca
Lutfen fikrilerinizi bildirin arkadaslar ikimizinde kani ayni 2 pozitiv bi sorun olurmu bilmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani? Aynı kan grubundansınız diye mi kaygılanıyorsunuz?Lutfen fikrilerinizi bildirin arkadaslar ikimizinde kani ayni 2 pozitiv bi sorun olurmu bilmek istiyorum.
Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende![]()
Nasıl yani? Aynı kan grubundansınız diye mi kaygılanıyorsunuz?
Ben anlamadım herhalde.
Oha kim uydurmus bunuBazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende![]()
Hangi cahillere cahilce inandın..buraya yazana kadar Google a yazaydın cevap gelirdi. Sevdiyim yazardan olmaz tabi..kadının negatif erkeğin pozitif olduğu durumlara kan uyuşmazlığı denir ve sorun olabilir...bunuda çozumu var zaten.Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende![]()
Hayatımda duyduğum en saçma şeyler listesinde top 10 zorlar buBazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende![]()
haha yok artık saçmalamışlarBazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende![]()