Seve seve ayrılmak..

Kendimi düşünüyorum da 3 yıllık sevgilim dediğim insan benim yanıma gelebilme gibi bir durum varken o ihtimali kendi elleriyle gözden çıkarsa hiç düşünmez ayrılırdımm
Benim gözümde zerre üzülmeye değmeyecek bir insan olurdu kusura bakmayın...

Pardon da siz benim onun yanına gitmeme sebebimi nereden biliyorsunuz da bu kadar basitçe yargılayabiliyorsunuz beni? Benim de kendime göre sebeplerim var onun yanına gidememem için.bi yanda ailem bi yanda sevgilim vardı. Zerre üzülmeye değmezmişmiş, aramızdaki ilişkinin seviyesini bilmeden boş boş konuşup yorum yapmayın lütfen.sanki keyfimizden ayrı kalıyoruz

bence en doğrusunu yapmışsın. Sevgilisinin yanına gidip ikinci üçüncü senede ayrılan çok insan var yani yanyana olunca kavga olmayacak, ayrılık olmayacak diye bir kural yok. Sevincini doya doya yaşa.. Sevgilinle de belki ayrılmazsınız ama zorluk çekersiniz bu kesin iki tane uzun ilişki yaşadım ikisi de olmadı bitti, ikisi de sorunlu bitti.. Dilerim senin öyle olmaz. Başarılar.

Çok teşekkür ederim beni rahatlatan bu güzel mesajınız için.böylesi daha hayırlıymış demek..

Pardon da konu açıyorsanız her türlü "boş boş"yorumada açık olacaksınız..
Ayrıca ben sizin sebeplerinizi sizinle telepati kurarak mi öğrenicem ne yazdıysanız konu açarken odur yani sebep olarak ailenizi belirtmişsiniz zaten şimdi bu yorumunuzda ah vahh ben istedimde engel oldular gidemedimde gibi izlenim bırakmaya çalışmayın...
Sizin ilişkinizi bilemem ki bana ne zaten nasıl bir ilişkiniz varsa var..
Bende uzaktan ilişki yürüten birisi olarak empati yapabilmem çokta zor olmadı.
Ve evet benim sevgilim böyle birşey yapsaydı gözümden çoooookk düşerdii..
Sonrada karşıma gelipte Allahım bir şey olsunda yakın olalım diye yakarsa çok yapmacıksın der suratına dahada bakmazdım..
Kaldı ki bir yorumunuzda kendiniz de demişsiniz ayağıma gelen fırsatı kendim ittim diye şimdi gerçekleri başkası söyleyince biz mi kötü olduk..

Simdi bu egitim olaylarinda sevgili bazli hareket edilmemeli diye dusunuyorum. Ancak aile yaninda universite okuyanlari da anlamiyorum. Hayatinin bi'evresinde ailenden ayrilacaksin ve bocalayacaksin. Hepimiz ana kuzusuyduk ama bir ayda alistik. Ben mesela ilk defa universite birinci sinifta bankaya tek gidip isimi yaptim, hasta oldum kendime bebekler gibi baktim, elime gecen parayla ay sonunu nasil getiririm diye hesap kitap yaptim. Sonra dgsye girip İstanbul'da ailemin yaninda bi'devlet universitesini kazandim hic ayni tadi alamadim.
Okul secerken onceligin kalite olmali puanin yuksekse ne aileni ne de sevgiline yakinligi baz almamalisin.

Sizi tebrik ederim. Aksi bir karar alsaydiniz mutsuz olma ihtimaliniz daha fazla olacakti bence. Ya siz ordayken anlasamayip ayrilsaniz tek basiniza ne yapacaktiniz oralarda. En azindan suan yaninizda aileniz var, kendinizi iliskim bitecek diye odaklamayin bitecegi varsa zaten biter en azindan uzaksiniz gozden uzak olan gonulden de uzak olur akisina birakin derim

Bence sevgilinin olduğu şehri yazman mantıklı olurdu..
Zaten üniversitede de aileyle olmak bana akıl karı gelmiyor.

İlk başta ailemden ayrılamam demişsiniz sonlara doğruda ailenizin izin vermediğini belirtmişsiniz. Kusura bakmayın ben aile yanında okunan üniversiteyi üniversite olarak görmüyorum. Lisenin devamı oluyor. Üniversite sadece derslerde ki eğitim değil, tek başınıza idare edip etmemeyi, hayatıda öğretiyor. Sevgilinizin yanını yazmasaydınız bile keşke başka bir şehir yazsaydınız belki bir iki saat uzak olurdu ama mücadelenizi verip ilerde bocalamazdınız. Ayrıca erkek arkadaşınızın yerinde ben olsam bende ayrılırdım. Siz tepmişsiniz bu imkanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…