• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevemez mi?

Asik olmaya gorsun.... oldugu anda evini esyasini gerekirse cocugun yatagini bile planlamaya baslar bence.. hersey bi yere kadar bana gore.. herkes evlebip bi ailesi duzeni olsun oster
Gerçekten herkes öyle midir ?..
Öyle insanlar var işi gücü her şeyi var ama evlilik, düzenli bir hayat istemezler.Ben de bunu anlamıyorum .

[QUOTE="aramakea, post: 42772710, member: 467378".]Gerçekten herkes öyle midir ?..
Öyle insanlar var işi gücü her şeyi var ama evlilik, düzenli bir hayat istemezler.Ben de bunu anlamıyorum .[/QUOTE]
Sizin dediginiz su playboy tipler oluyo bana gore.. ne bilim benim cevremdeki erkekler olsun kadinlar olsun mevkileride yerinde ama hepsi evlenip yuva kurmayi planlayanlardan.. oyleleride var yok degil tabi ama amac baska iste onlardada bana gore tabi benim dusuncem bu.. para bol olunca herseyi elde ederim havasi oluyo sanirim ama mutluluk huzur parayla alinamiyor malesef..

sevebilir, sevmeyebilir
ama bir kadın kendiniz bu belirsizliğe atmamalı
verilen emeğe değmez.

bu kurbağa adam gelip de "çok rahat yaşadım ama sana tutuldum kaldım" diyorsa ayrı
ama bir kadın "bu adamı düzelteceğim kendime aşık edeceğim" diyorsa hayal kuruyor

sevebilir, sevmeyebilir
ama bir kadın kendiniz bu belirsizliğe atmamalı
verilen emeğe değmez.

bu kurbağa adam gelip de "çok rahat yaşadım ama sana tutuldum kaldım" diyorsa ayrı
ama bir kadın "bu adamı düzelteceğim kendime aşık edeceğim" diyorsa hayal kuruyor
Cok haklısıniz , verilen emekle bisey olmuyor kimse düzelmiyor bun
u bildiğimden dolayı ondan uzaklaştim.Ama içimde bir ukde kaldı , beni sevemez miydi diye :-(

Ya da bir gün dönüp gelir mi :-(
canım konunu görünce yorum yapmadan geçemedim aynı şeyi yaşadım çok yakın zamanda konu açmıştım senin gibi hep bir ümit ve bir sene boyunca onun düzelmesini sevmesini bekledm tabi o zaman zarfında bi iki kere msjlştk okdar tabi ben onu acayip seviyorum hep içimde kaldı keşke mesaj atsada sevdiğimi söylesem artık dayanamıyorum o dereceyim bir yılın sonunda o konuşma oldu mesaj attı herşeyi söyledim sonuc hçbişe değişmedi halaa aynı lay lay lom evlilği düşünmeyen ciddiyetsiz bir adam bikaçgün güzel giden konuşmanın ardından tekrar aynı oldu uzaklaştı ve en son aptalca bişeyi bahane ederek küstü snra buraya konu açtım ki iyki açmısım aklım başıma geldi ben napıyorum dedim beni sevmeyen istemeyn biri için napıyorum ya ben acıtıyo evet ama sadece şunu düşündüm demekki aradığı kişi aşık olabileceği insan ben deilmişim acıtıyo evet ama günlerdir kendime tek verdiğim cevap bu umarım bundan sonrası için düzgün insanlar çıkar senin içinde

böyle biri tarafından sevildim hem de kendi inadı yüzünden.
her kızla çıkar eğlenir gezer, sıkılınca ayrılırdı, birkaç kızı birden idare ederdi.
arkadaş çevresini hiç beğenmediğim için güvenemedim ve karşılık vermedim.
iki sene ikna etmek için uğraştı, bir ara düzelir gibi oldu ama zengin bir kız buna aşık olunca, fırsatı tepmek istemedi, evlendi, iki çocuk yaptılar, boşandı. eski bekar günlerindeki gibi yaşıyor.
iyi ki de reddetmişim, şimdi iki çocuklu dul kadın ben olabilirdim.

Cok haklısıniz , verilen emekle bisey olmuyor kimse düzelmiyor bun
u bildiğimden dolayı ondan uzaklaştim.Ama içimde bir ukde kaldı , beni sevemez miydi diye :-(

Uzaklaşmazsanız olcakları düşünün.
Hayatınızı mahvedebilir bu adam

Zaten baya uzağımda o , istesem de mesafe kapanmaz
Düşüncelerini öğrenince uzak durdum ama canım da cok yandı
Galiba değişmez o sevmez kimseyi:-(

İnsanların değiştiğine ben de inanmak isterdim ama hiç mümkün gözükmüyor.
Kendinizden yola çıkın. Ne kadar değişebilirsiniz?

Benim eski esim'de bana ilk tanistigimizda ben artik ciddi bir iliski istiyorum demisti ! biktim iki uc gunluk iliskilerden demisti .. megerse capkinligini asla birakmamis ! ve bosanma asamasindayken bin beterini yapti ! yapmaz dedigim hareketleri bile yapti ! beni aldatti diyemem ama sadakata aykiri hareketleri vardi buda aldatma degilmiki zaten ! bosanma sebeplerimden bir taneside buydu ! bosanma asamasidaykende artik gercekten onun subyanci ve sapik olduguna kanaat getirdim kendisi 30 yasinda , 17 yasindaki bir kizla iliski kurdu, artik nasil bir iliskiyse siz dusunun, kiz saglam papuc degildi, beni o donemlerde tahrik etmeye calistilar ! ondan sonrasi dahada vahim, benden resmi olarak bosanmadan, bu kizi birakip bir ay icerisinde baskasiyla sevgili oluyo ve kazaren cocugu oluyo ! adam resmen ic camasiri gibi kiz degistirmis hayata bak migde birakmadi bende ! zaten kizda akil olmus olsa boyle birisinden cocuk peydahlamazdi ! simdi gulup geciyorum hallerine eminim baslarina daha cok musibet gelecek onlarin ! birinci darbeyi mahkemeden yedi zaten, ikinci darbede yakinda kapisina dayanir icraymis suymus buymus ugrassin dursun artik ! Ilahi adalette var tabikide! kimsenin ahi kimsede kalmaz ! ama benim uzuldugum bir tek nokta var oda hayallerimin baskalarina satilmasiydi, ben cektim cefasini, baskalarini sursun sefasini tabiri caizse ! cocugum olmadan kurtuldum ya ona sukrediyorum vallahi !

Back
X