Benim eski esim'de bana ilk tanistigimizda ben artik ciddi bir iliski istiyorum demisti ! biktim iki uc gunluk iliskilerden demisti .. megerse capkinligini asla birakmamis ! ve bosanma asamasindayken bin beterini yapti ! yapmaz dedigim hareketleri bile yapti ! beni aldatti diyemem ama sadakata aykiri hareketleri vardi buda aldatma degilmiki zaten ! bosanma sebeplerimden bir taneside buydu ! bosanma asamasidaykende artik gercekten onun subyanci ve sapik olduguna kanaat getirdim kendisi 30 yasinda , 17 yasindaki bir kizla iliski kurdu, artik nasil bir iliskiyse siz dusunun, kiz saglam papuc degildi, beni o donemlerde tahrik etmeye calistilar ! ondan sonrasi dahada vahim, benden resmi olarak bosanmadan, bu kizi birakip bir ay icerisinde baskasiyla sevgili oluyo ve kazaren cocugu oluyo ! adam resmen ic camasiri gibi kiz degistirmis hayata bak migde birakmadi bende ! zaten kizda akil olmus olsa boyle birisinden cocuk peydahlamazdi ! simdi gulup geciyorum hallerine eminim baslarina daha cok musibet gelecek onlarin ! birinci darbeyi mahkemeden yedi zaten, ikinci darbede yakinda kapisina dayanir icraymis suymus buymus ugrassin dursun artik ! Ilahi adalette var tabikide! kimsenin ahi kimsede kalmaz ! ama benim uzuldugum bir tek nokta var oda hayallerimin baskalarina satilmasiydi, ben cektim cefasini, baskalarini sursun sefasini tabiri caizse ! cocugum olmadan kurtuldum ya ona sukrediyorum vallahi !