- 3 Şubat 2018
- 25.774
- 110.892
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de küsüşünce msn den birbirimize laf sokmalı şarkıları durumumuza koyuoduk oyle bişeyler vardıYaşlar kaç? Ben ergenken eski flörtüm wp durumuna bir şeyler yazardı ben de ona göre wp durumumu düzenlerdimLise flörtleri için bu tarz durumlar normal de 20 yaş üzeri için çok absürt kaçıyor. Seven insan mutlaka adım atardı. O 8 ayda neler oldu bilemezsin. Ek olarak istisnalar hariç exten next olmaz. Denenmişi boşuna hiç deneme.
Ya sebebi ne olursa olsun seven adam ilk adımı atar her türlü, atmıyorsa zaten alışkanlık yada ilgi görmeye ihtiyacım olduğunda sen aklına geliyorsundurBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Eee yani ben zaten istisnalar hariç olmaz yazmışımAma benim ekstten next oldu üstüne birde kocam oldu![]()
O zamanlar öyle şeyler modaydı yabiz de küsüşünce msn den birbirimize laf sokmalı şarkıları durumumuza koyuoduk oyle bişeyler vardı
beklentiye girmeyin bosuna bu zamana kadar adim atmamis sevmiyordurBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Bende sevgililerdi sandım...Eski konularınıza baktım üçü de bu adamla ilgili. Üstelik hiç görmediğiniz, yüzyüze görüşmediğiniz, bir iki ay sosyal medya üzerinden iletişim kurduğunuz bir adam. Sevgili bile olmamışsınız.
Hiç normal değil. Takıntı haline getirmişsiniz. Adamı sosyal medya hesaplarınızdan silin, takip etmeyi bırakın ve yapabiliyorsanız psikolojik destek alın.
bunun sonu iyi değil canım benim 8 ayda neler olur neler bir tek kız sen mı varsın dünyada belki başlasını yemliyor sen atladın kendını kandırma insanların elinde 7-24 telefonu var o vıdeoyu atana kadar sana yazardıBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.