Seven ama adım atmayan erkek?

Sözde beni seven adam bir hafta sonu sonra baska bir kizi koluna takip gelmisti. Yani kendi kendinize gelin olmayasiniz?. Adim atmayan erkekten hayir gelmez. Ilgisi olsa gelirdi bence, heleki siz yesil isik yaktiysaniz

Yaşlar kaç? Ben ergenken eski flörtüm wp durumuna bir şeyler yazardı ben de ona göre wp durumumu düzenlerdim😂 Lise flörtleri için bu tarz durumlar normal de 20 yaş üzeri için çok absürt kaçıyor. Seven insan mutlaka adım atardı. O 8 ayda neler oldu bilemezsin. Ek olarak istisnalar hariç exten next olmaz. Denenmişi boşuna hiç deneme.
biz de küsüşünce msn den birbirimize laf sokmalı şarkıları durumumuza koyuoduk oyle bişeyler vardı

Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Ya sebebi ne olursa olsun seven adam ilk adımı atar her türlü, atmıyorsa zaten alışkanlık yada ilgi görmeye ihtiyacım olduğunda sen aklına geliyorsundur

Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
beklentiye girmeyin bosuna bu zamana kadar adim atmamis sevmiyordur

Sen terk etmişsin niye adım atsın.
Erkeklerde gurursuz varlıklar değil valla .
Seven erkek kapında falan yatmaz yatan tipler varoşlar maalesef.
Kadınlarda bu varoslarla olunca gerçekten sevgiyi bu sanıyor .
Bence sen bir adım at .
Gerisine bakarsın .

Eski konularınıza baktım üçü de bu adamla ilgili. Üstelik hiç görmediğiniz, yüzyüze görüşmediğiniz, bir iki ay sosyal medya üzerinden iletişim kurduğunuz bir adam. Sevgili bile olmamışsınız.

Hiç normal değil. Takıntı haline getirmişsiniz. Adamı sosyal medya hesaplarınızdan silin, takip etmeyi bırakın ve yapabiliyorsanız psikolojik destek alın.
Bende sevgililerdi sandım...

Kesinlikle paylaşımlarındaki kişi siz değilsiniz...

O attığı şeyler size mi belli değil bu bir. Bu şekilde iletişim olmaz bu iki. Karşılıklı göndermeli şeyler yaplasacaginiza arayıp konusun. Kafada böyle bir yükle yaşanır mı siz şaşırdınız mi

Başlığa göre yazıyorum seven adam adım atar. Seven adamı hiç bir şey durduramaz.

bunun sonu iyi değil canım benim 8 ayda neler olur neler bir tek kız sen mı varsın dünyada belki başlasını yemliyor sen atladın kendını kandırma insanların elinde 7-24 telefonu var o vıdeoyu atana kadar sana yazardı

8 ay gecmis neden hala acili kebap tadinda yasiyosunuz bittiyse bitmistir. Bitmediyse de siz adim atin. Bana bu tarz muhabetler cok acilarin cocugu geliyo

Back
X