seven aramazmı

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
ayrılıktan sonra eger o senı hala sevıyosa araması gerekır dımı kızlar.bız ayrıldık bı hafta oldu ve hıc aramadı bu benı hıc sevmedıgı ve bensız yaptıgı anlamına gelıyo degılmı eger acı cekse aramazmıydı

ah canım 2 hafta mı dedin ben aylardır aranmıyorum evet sevmediğini gösteriyor aramaması sende onu benim yaptığım gibi unutmaya çalış zor olsada zamanla olur umut ediyorum ben:87:

Ben olsam 1 gece bile bekleyemem ama erkeklerin beyni ile kadınlarınki farklı maalesef.
Belki düşünmeye ihtiyacı vardır belki de kafasını dağıtmak istiyordur.
Ayrılık sebeplerinizi bilmiyorum ama eğer ki kişilik olarak umursamaz,sorumsuz bir adamsa kendi yolunuzu çizin derim.

Ben olsam 1 gece bile bekleyemem ama erkeklerin beyni ile kadınlarınki farklı maalesef.
Belki düşünmeye ihtiyacı vardır belki de kafasını dağıtmak istiyordur.
Ayrılık sebeplerinizi bilmiyorum ama eğer ki kişilik olarak umursamaz,sorumsuz bir adamsa kendi yolunuzu çizin derim.

hep kavga ederdık 3 gun arayla ama ayrılamazdık.ama bu sefer ayrıldık bn 5 gun sonra msj attım o da cvp verdı sonra msjlasmaya basladık o sırada bı kavga cıktı hattımı degstrıorum yarın yazdı bnde bana ya gıt ya gotme de dedım tlı kapattı ertesı gunu acmıs ıletıldı..hepsı bu kadar bu olayın ustuden 1 hafta gectı

Erkeklerı bilemem ama ben gururumdan aramadım mesela.Belkı bır sure kafasını dınlemek ıstıyordur,yada unutmaya cabalıyordur.Mesela benım su an aramamam sevmedıgım anlamına gelmıyor,ama erkekler ne dusunur bılemeyız tabı.

hep kavga ederdık 3 gun arayla ama ayrılamazdık.ama bu sefer ayrıldık bn 5 gun sonra msj attım o da cvp verdı sonra msjlasmaya basladık o sırada bı kavga cıktı hattımı degstrıorum yarın yazdı bnde bana ya gıt ya gotme de dedım tlı kapattı ertesı gunu acmıs ıletıldı..hepsı bu kadar bu olayın ustuden 1 hafta gectı

Madem o kadar kavgalıydınız demek ki o kadar da mutlu değildiniz bence.
İkinizden biri pes etmiş işte.
Bence daha huzurlu ilişkiler yaşayın.
Boşverin bu adamı!

Erkeklerı bilemem ama ben gururumdan aramadım mesela.Belkı bır sure kafasını dınlemek ıstıyordur,yada unutmaya cabalıyordur.Mesela benım su an aramamam sevmedıgım anlamına gelmıyor,ama erkekler ne dusunur bılemeyız tabı.

bn unutmasını ıstemıyorum ıste.aramadıkca unutyo benı:S

sevgilimden 8 gün önce ayrıldım hergün arıyor.
bu beni sevdiğini mi gösterir şimdi ?
bende bir kere bile aramadım, ama köpek gibi seviyorum.
bende sevmiyor muyum o zaman ?
bazı insanlar çok gururludur ve inatçıdır benim gibi, ne kadar severse sevsin aramaz.
sevgi arayıp aramamakla ölçülecek birşey değil.

Sevgilim ben babamın yanına gittim diye beni terketti ve ben 13 gün önce mesaj attım bana beni arama yazmada demiş ve şunu yollamis40 yaşında kadınsin 16 yasida degilsin kime nasi davranacani bileceksin gec bu yalanlari seni ben hiç alakadar etmem beni takip etme arama yazmada diye mesaj atmis ss çok Üzgünüm arar mi sizce

Back
X