• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

maddi sıkıntı söyle evi ikimizin yaşayacağı uygunlukta değil onu değiştirmek istiyor birikim istiyor birazda zamana ihtiyacım var diyor bu yüzdende ama önceleri böyle davranmıyordu bana cok yakındı evliliğee daha çok bağlandıama evlilikte ona daha uzak kaldı

anlamadım vala ben bu durumu...maddı cok zor bır durumda degılse bırınsan sevgılısyle bır arada olmak evlenmek ıster yanı garıp geldı acaba sız cok evlılık olayından bahsettıgınız ıcın korktu mu yada aılenıze ısınamadı mı dicem ama beraber yasama olayına gelınce nedense hıc tereddutsuz kabul edıyor ...dıkkatlı olun derım ben yıllarca beraber olmanıza cok guvenmeyınnnn!!!

Sevgiliniz bu haldeyken siz "evlilik aşkıyla yanıp tutuşuyorsunuz"? Neden? Bence o soru üzerine düşünün. Evlilik iki kişilik bir danstır, karşı taraf istemiyorsa sizin bağımsız olarak yanıp tutuşmamanız gerek. Ah kadınlar diyeyim sadece...

Evlilik aşkıyla yanıp tutuşan kadınlar, erkekler için çok korkutucu kadınlardır; pek ürker, pek korkarlar. Geri çekilin, evlilik lafı açmayın, ama beyefendiyle de sadece sevgili olun. İstediğiniz bu değilse tayin de istemeyin, yanına da taşınmayın. Ama evlililikten de bahsedip durmayın. Sizin çok da umursamadığınızı düşünürse zaten kıymetlenirsiniz, kendi kendine düşünür.

Bu arada aslında sevgilinizin bir çok yorumuna katılıyorum, 25 yaş hayata yeni atıldığınız, mesleğinizi, ekonomik özgürlüğünüzü yeni elinize aldığınız bir yaştır. Ki onun durumunda bu tam olarak gerçekleşmemiş bile, hala gireceği sınavlar, alacağı ünvanlar var. Kendini evliliğe hazır hissetmiyorsa hissetmiyordur, buna da saygı duymak lazım, sorumluluğunu alamayacağı işlere girmesin de iyi bu durumu.

Ha neden beraber yaşamayı teklif ediyor, sorunsuz görüyor? Çünkü erkeklerin tuzu kuru arkadaşım, onlar yaşar elbet... Aynı aile içinde bile kız evladına evlen evlen derken, erkek evladının beraber yaşamasına hiç bir şey denmeyebiliyor... Bu çifte standart içinde onlar beraber yaşayabilirler, kabul edersen sakıncası olmaz onlar için, bakmayın yani.

Kızlarımıza ise bıraktığımız tek yol evlilik, tez zamanda, bir an önce evlilik, sonra böyle erkeklerden bağımsız olarak "evlilik için yanıp tutuşuyorlar." Başarısı, özgürlüğü, namusu evliliğe bağlı her birinin. Evlilik için tek başınıza yanıp tutuşmanızın sevgilinizle, aşkınızla o kadar da ilgisi yok yani sevgili konu sahibi...

çevremdekilerin o kadar yorumu oluyor ki seven erkek kızı düşünür evlenir sorumluluk alır yüzük takar....
bıktım yıldım yoruldumm...cocuktan defalarca ayrıldım o bırakmadı ısrarla aradı sordu yanıma geldi... ben önceleri hiç evliliği düşünmezken noluyor ya niye istemiyor bu çocuk triplerine girdim de girdim kendimi yiyip bitiriyorum...bugünyine annem bu cocuk ciddi değil dedi ben msj attım ayrılalım diye:S

Yorumlarımda ters bişey mi vardı ?
Herkesi alıntılayıp beni 2 kere es geçtin :31:
Neyse iyi geceler canım , allah yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarımda ters bişey mi vardı ?
Herkesi alıntılayıp beni 2 kere es geçtin :31:
Neyse iyi geceler canım , allah yardımcın olsun.

yok canım telefondan yazmaya çalışıyorum biraz zor oluyor arada bazı yorumları okuyamıyorum bi hepinizin yazdıkları inan benim için çok önemli buraya konuyu açma sebebim yorumlarınızı almaktı.Hepinizin bana katacağı vereceği bir msj olduğu için burdayım.

ama güzelim bazen senin çin kötü gelen şey aslında senin için en hayırlısıdır ne biliyorsun ki
belki nişanlanmamanda bir hayır vardır
bak uzuuunn bir ilişkiden çıkmış bulunmaktayım ve şuan düşünüyorum da iyi ki nişanlanmamışım ya yüzünü sonra görseydim aileme rezil olsaydım nolacaktı ya sen nasıl bir adam buldun bize böyle deselerdi nolacaktı
sorumluluk alamayan bir erkekten uzak dur ,facede ilişkisi var bile yapmıyormuş işte aynı benim eski sevgilim gözümü yumdum herşeye ama bir yerden patlak vereceğini biliyordum
nişan olunca özellikle aileler devreye giriyor çocukca hareketleriyle ailene karşı yüzünü eğmesin sonra
vardır hakkında hayırlısı ALLAH'A güven RABBİM gümüş kapıyı kapatır altını açarmış:34:

ben gözümü onda açtım ne demek?

neden bu sözü cımbızla çektiniz anlamadım konu bu mu şimdi
anlayamıyorum böyle insanları yahu
"gözümü sende açtım"ne demek bilmyor musun sen
kızın ilk sevgilisi ilk herşeyi tatdığı erkek işte bunun nesi garip:19:

bıktım yıldım yoruldumm...cocuktan defalarca ayrıldım o bırakmadı ısrarla aradı sordu yanıma geldi... ben önceleri hiç evliliği düşünmezken noluyor ya niye istemiyor bu çocuk triplerine girdim de girdim kendimi yiyip bitiriyorum...bugünyine annem bu cocuk ciddi değil dedi ben msj attım ayrılalım diye:S

evlilik sorumluluğunu alabilecek olgunlukta olduğuna emin misin??
Daha şimdiden başkalarının dolduruşuyla sevgilinden ayrılmayı göze alıyosun,ileride nasıl kulak kapatacaksın millete?
Bence bu çok büyük bi sorun,öyle her canın sıkıldığında alınmaz ayrılık lafı..
ayrıca çocuğu düşünüp söylüyorum,defalarca terkeden insanla da bi gelecek düşünülmez...
Yok yani nasıl göze alıyosun ben onu anlayamadım,sevgilim bana ayrılalım dese aşkımdan verem olsam,onsuzluktan düz duvara tırmanacak hale gelsem yine de ayağına gidip de ikna etmem:)... Bi gün sevgilinin senin nazından usanıp "sen bilirsin,ayrılalım" demeyeceği ne malum??
Evlenecek kadar sevdiğin,inandığın insanı kaybetmek annenin tripli cümlesinden sonra ayrılık mesaj atacak kadar kolay mı??

Şekerim farkındaysan çocuk (adam demiyorum dikkat) 25 yaşında, yani sorumluluk almaya ve evlenmeye hazır değil. Hazır değilse de zorlamanın bir alemi yok.

Herkesin hazır olma zamanı ve bu konuya bakışı farklıdır. Sen daha olgunsun ve hazırsın diye o da olacak diye bir şey yok.

Annem hemşire, bana erkek doktorlar genelde 30-35 gibi TUStu, uzmanlıktı bitip kafaları rahatlayınca evleniyor dedi.

Ben de 26 yaşındayım, benimle yaşıt , liseden beri arkadaşlık ettiğim şimdi doktor olan bir arkadaşım var. O da üniversitede bir kızla çıkmaya başladı. TUSu kazanıp başka bir şehre gitti, kızı da resmen peşine çağırdı, kız da o şehre taşındı. Daha sonra başka birinden hoşlanmaya başladı ama bu kız peşine geldiği için tabi ki onu da bırakamadı. Üniversite flörtü ayrı, yetişkin ilişkisi tabi ki farklı oluyor. Kız da onca fedakarlık yaptı, tabi ki ona da yazık ama bence yapmamalıydı. Sonuç olarak ayrılmadılar ama her gün sevgilisinden yakınıyor. Ayıp olmasın diye evlenecekmiş bana öyle dedi. Hayatımda böyle bir şeyi ilk kez duydum, ayıp olmasın diye evlenmek !!!

Bence durum şöyle : Seviyorsan 3-5 yıl daha sevgili olarak kalıp evlenmeye hazır olmasını bekleyeceksin. 5 yıl uzun bir süre, bu zamanda sen de o da farklılaşacaksınız, o zaman bu ilişki yürümez ve ayrılırsınız. Yani boşa beklediğinle kalabilirsin. Ya da şartlar süper gider ve evlenirsin.

İkinci seçenek zaten ayrılmak , ama bilmiyorum severken ayrılabilecek misin ?

Önceki yorumlara baktım, çocukla ilgili çok kötü yorumlar gördüm ama çoğunluğuna katılmıyorum. Herkes çocuktan 35 yaşındaki bir erkek gibi davranmasını bekliyor, sonra da tu kaka diyor. Olgunlaşmamış olabilir, sen de bunun farkındasındır kuzum, ona göre davranırsın.

Senin yerinde olsam ben ne yapardım onu da bilmiyorum, sadece bu konudaki etrafımdaki gözlemlerimi aktarayım dedim. Umarım her şey gönlünce olur.

hep bu çevrenin dolduruşu yüzünden oluyor bunlar ne demek seven erkek yüzük takar önce bir işi gücü oturtacak ki gururla taksın yüzüğü sonra aceleye gelen evlilikler yüzünden neler okuyoruz burada gelmeyin böyle şeylere.

bir kere sen seviyormusun bu çocuğu hep o yapsın o etsin diyorsun eee sen ne yapıyorsun onun için seven erkek yüzük takarsa seven kadın da fedakarlık gösterir oluyor bunun karşılığı. zamanı gelince hepsi olur daha 25miş 25indeki erkeğe erkek bile demem ben. çocuktur o. bir kaç sene geçsin öyle kararlaştırın.

çevremdekilerin o kadar yorumu oluyor ki seven erkek kızı düşünür evlenir sorumluluk alır yüzük takar....

Evet, Türkiye'de kızlar evliliğe teşvik edilirken, erkekler pekala aynı toplum tarafından özgürlüğe teşvik edilebiliyor. Gelmeyin bu olur olmaz gazlara diyeyim, evlenmek istediğinizi zaten belli etmişsiniz, bunun haricinde konuşmak sizi ısrarcı ve evlenme peşinde yapar, karşınızdaki kendini bulunmaz hint kumaşı sanar... Özgürlüğü vs. kıymete biner...

Bir çok ömür törpüsü evlilik bu ite kaka evlendirilme halinden ortaya çıkıyor. Bekarlığınızın tadını çıkarın, paranızı yiyin, gezin, kendinize bakın... Vakti gelince onunla veya başkasıyla isterseniz elbet evlenirsiniz, evlenmek aslında çok kolay bir iş ama bunu doğru insanla doğru zamanda doğru şekilde yapmak ve sürdürmek zor...

Annenize bunun iki taraflı bir süreç olduğunu, erkek arkadaşınıza süre vereceğinizi ve sizin de evliliğe hazır hissetmediğinizi, daha erken bulduğunuzu söyleyin. Ama madem ki evlenmek istiyorsunuz, yanına taşınmayın, şehrine de atanmayın sevgilinizin, özlesin dursun sevgilisini. Gide gele yollarda belki aklı başına gelir, sizinle hemfikir olur.

neden bu sözü cımbızla çektiniz anlamadım konu bu mu şimdi
anlayamıyorum böyle insanları yahu
"gözümü sende açtım"ne demek bilmyor musun sen
kızın ilk sevgilisi ilk herşeyi tatdığı erkek işte bunun nesi garip:19:

Aynen bu yorumu gördüğümde senin verdiğin tepkiyi verdim alıntılayıp yazıcaktım diğer sayfalara bi göz atıp.

Bazı kişiler öyle yorumlar yapmış ki konu sahibine yardımcı olmayı geçtim,konu sahibinin özeline hadlerini bilmeyerek girmeye çalışmışlar.

Konu sahibi arkadaşım bu kadar beklemişsin bence biraz daha beklemelisin.Sevgilin bence kariyerini düşünüyor,önce kariyerini oturtmak istiyor.Sevgisine güvenin tamsa bekle bence.Hem senin hakkında ciddi düşünceleri olmasa ailesiyle tanıştırmazdı.

taktikse taktik,
Ters köşe yap!

Sen isteme evliliği!

"düşündüm de sana hak verdim, Daha gencim ailemle çok mutluyum onlarla bir kaç sene daha yaşamak istiyorum evlilik için çok erken hem daha dünyayı gezicem ben gibilerinden biraz hayallerinden kendi hayatından ama sadece kendi isteklerinden bahset.
İçinde kesinlikle sevgilin olmasın!"

Erkekler nedense evliliği çok sık dile getiren kızlardan çabuk sıkılıyorlar. Ama istemeyene de kul köle oluyorlar.

20 yaşına geldiğimde artık olgunlaşacağım kadar olgunlaştım daha ne olacak derdim. Şimdi o günleri düşündükçe kahkahayla gülesim geliyor.

25 yaş bir erkek için (bence) oldukça küçük bir yaştır. Uzmanlığını beklemeyi istemesi gayet mantıklı. TUS'a hazırlanmak bile ciddi ızdıraptır. Bu süreçte evli olmak, ev geçindirmek, iki tarafının aileleri ile uğraşmak hep süreci baltalayan şeyler olacak.

Dikkat ederseniz burada okuduğumuz problemli evliliklerde erkekler ya küçük ya küçük yaşta evlenmiş. Zaten sevgilinizin annesi mesajı vermiş ki muhtemel oda bu evliliğe karşı.

Eğer evlenmek istemiyorsa ya risk alıp bekleyeceksiniz ya risk almayıp ayrılacaksınız. Zorlarsanız ve evlenirseniz asla mutlu olamazsınız hele de TUS'u kazanamazsa.

Bazı arkadaşlar sorun bir imza atmak mı demiş. Evliliklerde kayınvalide, görümce, baldız, kayınpeder kısaca aileler var. Gelip gitmeler , aile olmak var. Eşya almak ev düzmek, takside borca girmek var. Birlikte yaşarken ise sadece iki sevgilisiniz, ne ailelere hesap vermek var, ne sizi yemeğe çağıran, ne yemeğe gelen, ne gelin kaynana kavgası, ne kayınpeder damat çekişmesi. Sadece ve sadece 2 kişilik bir ilişki. Birlikte yaşamak son derece kolaydır ve asla evlilik gibi değildir. Yani çocuğun bu istemesi hiçte garip değil, sonuçta iş bir imzadan çok farklı.

Burada iş kızımızın kabul edip yada etmemesi.

Son düzenleme:
arkadaşım yapacağın şey çok açık aslında. siz evlilik istiyorsunuz ama sevgiliniz daha kendini hazır hissetmiyor. geçmişte de yeterince beraberliğiniz olmuş. oturup ciddi bir şekilde konuşursunuz. bu şekilde devam etmek istemediğinizi, aileler, çevre baskısı vs den dolayı psikolojik baskıya maruza kaldığınızı ve evlilik istediğinizi, onu da anladığınızı hak verdiğinizi ama artık çok arada kaldığınız için bir karar vermeniz gerektiğini bu yüzden kendisinin bir karar vermesini istediğinizi söylersiniz. erkekler geç olgunlaşır bu doğru, ama siz onun gönlünün keyfine göre hareket ederseniz çok yıpranırsınız. bırakın gitsin düşünsün bir süre hatta birkaç ay. zaten sizin doğru insan olduğunuzu düşünüyorsa muhakkak geri dönecektir ve ciddi adımlar atacaktır.

eşimle ilk tanıştığımda ben 24 kendisi 28 yaşındaydı. bir süre konuştuk ettik. sonra bu evlilik konusunda fikrini sorduğumda, kendisi bana benim açımdan hiç bir sıkıntı olmadığını ama askerliğini yapmadığını, yüksek lisans yaptığını, ödemelerinin olduğunu vs söyledi. ben de dedim ki, evliliğe hazır değilsen devam etmemizin bir anlamı olmaz, güle güle... neden kafası karışık bir erkeği evliliğe zorlamakla uğraşayım ki? kendi gelmeli istekli olmalı. tamam doğrudur, hazır değildir mazeretleri vardır. o zaman gidip o sorunlarını çözsün gelsin, ben neden hayatındaki o gelişmeleri bekleyeyim ki? ya yarın öbür gün tüm bunlara rağmen benden sonra vazgeçerse? değer mi beklediğime?

velhasıl böyle söyledim bitirdik. çok değil 3 ay sonra eşim geri geldi =) bu defa ben istemedim. bir defa konuşmuştuk ve bitirmiştik. tekrar açmanın alemi var mıydı? yine de ailesi benim aileme çok baskı yaptı. kendisi çok ısrar etti. uzun uğraşlar sonucu bende tekrar görüşmeyi kabul ettim ve evlendik. kısmet böyleymiş.

demek istediğim ana nokta, hayatta yapmak istediğimiz şeyler asla bitmez. özellikle erkekler açısından. madem öyle siz kararlı olun ve duruşunuzu belli edin. buna göre o da sizin ciddiyetinizi görüp ya adım atar yada tamamen vazgeçer. her iki durumda net olacağından sizin önünüzü görmenizi sağlar ve sıkıntılarınızddan bu anlamda kurtulursunuz...

Allah hayırlı evlilik nasip etsin.

Son düzenleme:
merhabalar

içim öyle dolu ki nereden başlasam bilmiyorum hatalı yazımım olursa şimdiden özür dilerim.İlişkim var yaklaşık dört senelik bir ilişki...çok şey yaşandı bağlandık sevdik.Ben öğretmenim o doktor ben 24 yaşında o 25yaşında hep uzakta yürütmeye çalıştık ilişkimizi ilk tanıştıımız andan itibaren evlilikle ilgili hayallerimiz heyecanlarımız oldu 3 sene boyunca beni hep mutlu etti çok ince düşünceli bana aileme saygı duyan biriydi hala da öyle ama biz evlilik tarihimizi hiç kesin net kelimelerle konusşmazdık neyse büyük gün geldi ve ailesiyle tanıştım annesi ne zaman evleneceksniz benim oğlum pek evlilik niyetinde değil dediğinde ilk kez bu düşüncesini duydum ve uzmanlığım bitene kadar evlilik istemiyorum dedi.Yani yaklaşık 3 sene beklemem gerekiyor.Annesinin yanında bu düşünceyi duyunca ilişkimi sorguladım çok üzüldük ayrıldık bireştik falan sevgisinden gerçekten süphem yok ama sürkli evlilikten kaçıyor ev alıyor eşyasına kadar bana döşettiriyor istemediğim birşey yapmıyor bana tek taş aldı ama işi aileler tanıssın ciddiye binsin dediğimde hep olacak bekle bekle diyor...genelde bu tarz ilişkilerinde hep bittiğine şahit oldum ben evlilik aşkıyla ynıp tutuşurken onun duyarsız kalması parmağıma bir yüzük takamaması maddi bir sıkıntımız yok sevgimiz güçlü sevdiğinede inanıyorum ama ayrılma noktasına geldiğmizde bile gelip beni istemiyorrr hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok birde yaşadığı yere tayin istememi istiyor.Çok zoruma gidiyor ben gözümü onda açtım :18:

canım çocuk evlenmicem demiyor ki uzmanlığını bekliyor daha iyi şartlarda olmak için ayrıca 3 sene sonra evlilik en güseli yaşlar dahada olgunlaşır daha sağlam olur.. ama bu süre zarfında kesinlikle yakınlaşma kendine dokundurma madem sen onun evlilik planlamasını bekliceksin 3 sene oda seni beklesin. nolur noLmaz 3sene az bi zaman değil

canım çocuk evlenmicem demiyor ki uzmanlığını bekliyor daha iyi şartlarda olmak için ayrıca 3 sene sonra evlilik en güseli yaşlar dahada olgunlaşır daha sağlam olur.. ama bu süre zarfında kesinlikle yakınlaşma kendine dokundurma madem sen onun evlilik planlamasını bekliceksin 3 sene oda seni beklesin. nolur noLmaz 3sene az bi zaman değil

arkadaşım yapacağın şey çok açık aslında. siz evlilik istiyorsunuz ama sevgiliniz daha kendini hazır hissetmiyor. geçmişte de yeterince beraberliğiniz olmuş. oturup ciddi bir şekilde konuşursunuz. bu şekilde devam etmek istemediğinizi, aileler, çevre baskısı vs den dolayı psikolojik baskıya maruza kaldığınızı ve evlilik istediğinizi, onu da anladığınızı hak verdiğinizi ama artık çok arada kaldığınız için bir karar vermeniz gerektiğini bu yüzden kendisinin bir karar vermesini istediğinizi söylersiniz. erkekler geç olgunlaşır bu doğru, ama siz onun gönlünün keyfine göre hareket ederseniz çok yıpranırsınız. bırakın gitsin düşünsün bir süre hatta birkaç ay. zaten sizin doğru insan olduğunuzu düşünüyorsa muhakkak geri dönecektir ve ciddi adımlar atacaktır.

eşimle ilk tanıştığımda ben 24 kendisi 28 yaşındaydı. bir süre konuştuk ettik. sonra bu evlilik konusunda fikrini sorduğumda, kendisi bana benim açımdan hiç bir sıkıntı olmadığını ama askerliğini yapmadığını, yüksek lisans yaptığını, ödemelerinin olduğunu vs söyledi. ben de dedim ki, evliliğe hazır değilsen devam etmemizin bir anlamı olmaz, güle güle... neden kafası karışık bir erkeği evliliğe zorlamakla uğraşayım ki? kendi gelmeli istekli olmalı. tamam doğrudur, hazır değildir mazeretleri vardır. o zaman gidip o sorunlarını çözsün gelsin, ben neden hayatındaki o gelişmeleri bekleyeyim ki? ya yarın öbür gün tüm bunlara rağmen benden sonra vazgeçerse? değer mi beklediğime?

velhasıl böyle söyledim bitirdik. çok değil 3 ay sonra eşim geri geldi =) bu defa ben istemedim. bir defa konuşmuştuk ve bitirmiştik. tekrar açmanın alemi var mıydı? yine de ailesi benim aileme çok baskı yaptı. kendisi çok ısrar etti. uzun uğraşlar sonucu bende tekrar görüşmeyi kabul ettim ve evlendik. kısmet böyleymiş.

demek istediğim ana nokta, hayatta yapmak istediğimiz şeyler asla bitmez. özellikle erkekler açısından. madem öyle siz kararlı olun ve duruşunuzu belli edin. buna göre o da sizin ciddiyetinizi görüp ya adım atar yada tamamen vazgeçer. her iki durumda net olacağından sizin önünüzü görmenizi sağlar ve sıkıntılarınızddan bu anlamda kurtulursunuz...

Allah hayırlı evlilik nasip etsin.
Ben onu da sener gibi yaptım hep ben dayanamadım yine kendisi beni kıracak incitecek hicbirsey yapmamaya çalışır ama evlilik konusunda artık ben gelinlik düşünmek bile istemiyorm bunu kendisine söylediğimde aşkım benzersiz yapamama seni bir saniye bile dusunmeden edemiyor karım sensin benbenim der
ama ben soğumaya başladım çevremde artık içimden ona birşeyler söylemek gelmiyor çünkü evlilik delisi bir kız oldum annem dolduruyor beni salıyor üstüne bende diyorum yüzük baksak nrne olur ki bizi bilmeyen yok sadece yüzük ya

ama güzelim bazen senin çin kötü gelen şey aslında senin için en hayırlısıdır ne biliyorsun ki
belki nişanlanmamanda bir hayır vardır
bak uzuuunn bir ilişkiden çıkmış bulunmaktayım ve şuan düşünüyorum da iyi ki nişanlanmamışım ya yüzünü sonra görseydim aileme rezil olsaydım nolacaktı ya sen nasıl bir adam buldun bize böyle deselerdi nolacaktı
sorumluluk alamayan bir erkekten uzak dur ,facede ilişkisi var bile yapmıyormuş işte aynı benim eski sevgilim gözümü yumdum herşeye ama bir yerden patlak vereceğini biliyordum
nişan olunca özellikle aileler devreye giriyor çocukca hareketleriyle ailene karşı yüzünü eğmesin sonra
vardır hakkında hayırlısı ALLAH'A güven RABBİM gümüş kapıyı kapatır altını açarmış:34:

Ahh canım kararlivdurus sergileyip keşke bitirsem o kadar acı çektim ki gözümü onda açtım demek iyi kötü herşeyi onda gordum bir bayan için çok zor bu aşamada herşeyin bitmesi onun benden vazgeçilmesi herşey iyi hoş ama hayatın acı gerçeği herşey evlilik beklentisi içinde artık herseyden soğudum çevreme bakiyorum ya sürekli kendimi sorgular oldum artık

senın ıcın cok uzuldum cnm..
o kadar emek verıyorsun karsılıgını beklıyorsun..
öğretmen olmssun evlencek cagındasın ama adamda tık yok..

nedense bnm hıssettıgım evlılık gec olsun boylede ıyıyız mantıgında bırı...
senı sevmedıgını dusunmedım sevıyor ama evlılıgın mantıgıyla uygunlasamıyor..

asıl bu dort senenın sonunda ılıskıyı bıtırıp cekıp gıderse olanlar olur..
uzmanlıgını senınle evlenırkende alabılır..
pratisyen ama evlı cok ınsan var...
uzmanlıgı alma dıye tutturacak degılsın..
senınle evlılıgı ndn engel goruyor anlamaıdm..

bence alıp karsına bu bıze yazdıklarını soylemelısın..
dusuncelerını ıyıce ogrenmelısın..
4 yılın hatrına gururunu bır kenara bırakta evlenmek ıstedıgını anlatmalısın

senın ıcın cok uzuldum cnm..
o kadar emek verıyorsun karsılıgını beklıyorsun..
öğretmen olmssun evlencek cagındasın ama adamda tık yok..

nedense bnm hıssettıgım evlılık gec olsun boylede ıyıyız mantıgında bırı...
senı sevmedıgını dusunmedım sevıyor ama evlılıgın mantıgıyla uygunlasamıyor..

asıl bu dort senenın sonunda ılıskıyı bıtırıp cekıp gıderse olanlar olur..
uzmanlıgını senınle evlenırkende alabılır..
pratisyen ama evlı cok ınsan var...
uzmanlıgı alma dıye tutturacak degılsın..
senınle evlılıgı ndn engel goruyor anlamaıdm..

bence alıp karsına bu bıze yazdıklarını soylemelısın..
dusuncelerını ıyıce ogrenmelısın..
4 yılın hatrına gururunu bır kenara bırakta evlenmek ıstedıgını anlatmalısın

canım geçen hafta yanındaydımm bu arada zaten uzmanlığını yapıyor ilk senesi bitti 2.senesini çalışıyor su an nöbetlerim fazla diyor işte evlenmeyi istediğimi herşeyi anlattım ama o evleneceğiz aşkım yaşımız kaç ben sensiz olamam senden başkası zatn olmaz saniye düşünmedim karım olmadığını kendimden eminim sen mükemmelsindiyor hep birde çok tatlı bir dili vardır üzmez kolay kolay hiç bağırdığını bana sert konustuğunu görmedimm ama canıma tak etti blunduğum çevre kücük bir çevre sürekli evlilik konusu geçiyor belki bende istemeyeceğim yoğun olsam büyük biryerde kafam meşgul olur.

Back
X