• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için öncelikle şunu soyleyim ben gözümü onda açtım sevmek sevilmek duygusunu onda tattım evimizi gelecegimizi cocugmumuzu onunla konustum gittiği her yerde bana sadık oldu aradı sordu ihmal etmedi çok naziktir ben çok karsiyim p hep alttan alır sürekli benim onu daha az sevdiğimi düşünür her fırsatta beni mutlu edecek birşeyler bulur.benim istemedim hiçbirşeyi yapmaz gözümün içine bakar beni görmek için uykusuz nobettrn çıkar yanıma gelir tüm ailesi olur tanıştım tüm ailemle tanıştı gel gör ki adam evlilik konusunda konuşurken resmen bunalima giriyor ben diyor hazır hissetmiyorum kendimi o sorumluluktan bir adam degilim şu an diyor 3 sene değil ama bekle biraz diyor eelenirken herşeyin tam olsun biraz birkim yapalım diyor ama ailem çevrem beni hiç rahat bırakmıyor evin evlenen ölen seven adam beklemez diyorlar...nisan konusunu söyledim ben nisan takip seni öyle bekletmek istemem biraz sabret diyor.Beni köşede tutuyor desem ortamını gördüm kaç tane kızın ona sarstığını biliyorum görüyorum hastanede bile ama o götürüp hastanede herkesle tanıştırıyor arkadaşları biliyor beni kullanıyor desem adam zaten çok qz görüyor faydalanabileceği şekilde bir iliskimiz yok aynı şehirde bile değiliz tayin ışte demesinin sebebi bulunduğu üniversitede yüksek lisans yapmami istiyor oradaki baskıdan kurtul diyor ev aliriz sana diyor evlilik süremiz kolay olur diyor ama ben hep neden evlilik ten ısrarla kaçıyor diyorum önceleri o yalvarirdi şimdi resmen ben ister konuma düştüm:-( yani siz hersekilde mükemmel bir iliskimiz varken çok güzel bir uyum varken arada bitirir miydiniz evlenemiyorum diye ya da benim isteğimle olsa mutlu olur muyum ki:-(

evlilik muhabbeti de sıkmış olabilir sen zaten yeterince konuşmuşsun biraz geri çek kendini bu konuları açma o anlamaya çalışsın sorunun ne olduğunu. 25 yaş yüzük takmak içinde bir erkek için erken bi yaş olarak görüyor olabilir. tıp okuduysa zaten tüm hayatı stresli ve yorucu geçmiş belki biraz kendi halinde yaşamak istiyor. ilişkinin ciddiyteini sosyal paylaşım sitesindeki durumlar belirlemez öyle arkadaşlarım var her ay başka haunla ilişki ilan ediyor bu mu doğru.

çevreyi bırakıp sen düşünmelisin gerçekten bu adamı istiyor musun evlilik istiyor musun? aynı yere tayin istemesinin nedeni seninle vakit geçirmek içinde olabilir.

ben şunu da anlamıyorum birlikte yaşanırsa cinsellik olursa adamlar evlenmez neden birlikte olmayan her kızın peşinde erkekler evlenmek için koşmuyor.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için öncelikle şunu soyleyim ben gözümü onda açtım sevmek sevilmek duygusunu onda tattım evimizi gelecegimizi cocugmumuzu onunla konustum gittiği her yerde bana sadık oldu aradı sordu ihmal etmedi çok naziktir ben çok karsiyim p hep alttan alır sürekli benim onu daha az sevdiğimi düşünür her fırsatta beni mutlu edecek birşeyler bulur.benim istemedim hiçbirşeyi yapmaz gözümün içine bakar beni görmek için uykusuz nobettrn çıkar yanıma gelir tüm ailesi olur tanıştım tüm ailemle tanıştı gel gör ki adam evlilik konusunda konuşurken resmen bunalima giriyor ben diyor hazır hissetmiyorum kendimi o sorumluluktan bir adam degilim şu an diyor 3 sene değil ama bekle biraz diyor eelenirken herşeyin tam olsun biraz birkim yapalım diyor ama ailem çevrem beni hiç rahat bırakmıyor evin evlenen ölen seven adam beklemez diyorlar...nisan konusunu söyledim ben nisan takip seni öyle bekletmek istemem biraz sabret diyor.Beni köşede tutuyor desem ortamını gördüm kaç tane kızın ona sarstığını biliyorum görüyorum hastanede bile ama o götürüp hastanede herkesle tanıştırıyor arkadaşları biliyor beni kullanıyor desem adam zaten çok qz görüyor faydalanabileceği şekilde bir iliskimiz yok aynı şehirde bile değiliz tayin ışte demesinin sebebi bulunduğu üniversitede yüksek lisans yapmami istiyor oradaki baskıdan kurtul diyor ev aliriz sana diyor evlilik süremiz kolay olur diyor ama ben hep neden evlilik ten ısrarla kaçıyor diyorum önceleri o yalvarirdi şimdi resmen ben ister konuma düştüm:-( yani siz hersekilde mükemmel bir iliskimiz varken çok güzel bir uyum varken arada bitirir miydiniz evlenemiyorum diye ya da benim isteğimle olsa mutlu olur muyum ki:-(

ben bu ilişkide olumsuz birşey göremiyorum
sevgiliniz aynı eşim gibi bakıyor olaya
bizde flört aşamamızda hep ayrı şehirlerdeydik
kullanma durumu diye birşey olmadığı için ben ona güvendim
fazla ısrarcı olmadım ama dediğim gibi vakti zamanı geldi ki onun bile istediği tarihten önce evlendik
o yüzden sen burdaki çatlak seslere kulağını tıka derim
sevgilini en iyi sen bilirsin, bu çocuk sensiz olamaz orası kesin
nişan olayını da takma kafana
benim eşimde nişanı yıllarca uzatma taraftarı değildi
senin arkadaşın da öyle düşünüyor belli
bence kapat bu konuyu, akışına bırak
ve tayin istemende haklı da yüksek lisansı kazansan fena mı olur işte o iki yıl böylelikle geçmiş olur
bende yüksek lisansı kazandım ama evlendim okuyamadım, kaydım duruyor orda
keşke oraya tayinimiz çıksa da masterımı da yapsam

benim erkek arkadaşımda 25 yaşında uzmnalıkta 2. yılı ve hiç bi zaman sesini yüklseltiğinii duymammştım. Ama bir türlü güvenemedim o noktada hep sıkıntı yaşadım İlişkimizin başından beri ailemle tanışmak ister evlililk planları yapardı iyiki kimseyle tanıştırmamşım. Bir kere ayrılıp barışma sürecinden sonra bana evlilikten sorumlulk almaktn korkutuğunu söyledi ben tabi şok çünkü 5 6 aylık bi ilişkiydi ve benm ağzımdan evliliğe dair tek kelime çıkmazdı kendiyle çelişen bi yapıdaydı bikaç aydır ayrıyız hala arar sevdiğini söyler hatta en son aramsnda yüzük takalım bile dedi bnde inanmam barışmak için söylnmiş şeyler gibi gelir.

Son düzenleme:
canım seçim senin hayat senin,öncelikle sen evlenmek mi istiyorsun yoksa onla evlenmek mi istiyorsun ona karar vermen lazım, eğer evlenmek benim için hayatımda mutlaka olması gereken bişey değil evlenmekte ayrılmakta olabilir diyorsan bekle derim, ancak o kadar seneden sonra ayrılmayı göze almıyorsan bence erkek arkadaşınla konuş ona ne hissediyorsan açık açık söyle, eğer erkek arkadaşın ben evlenmek istemiyorum hala diyorsa bence ayrılman senin için en hayırlısı, 25 yaşında bir erkeğin evlenmek istememesini anlarım ancak o erekğin aynı şehirde yaşayalım tayin iste benim bulunduğum şehirde kendine baştan düzen kur demesini anlamam, en azından facebook gibi bir sitede sizin istemenize rağmen neden ilişki durumunu bile değiştirmediğini anlamam, ya da size karşı cinsten evlilik maksadı ile yaklaşan kişileri bu kadar tepkisiz karşılamasını anlamam, ilişkiler iki kişiliktir ve iki tarafında istekleri önemlidir, bir insanın karşısıdaki insanın isteklerini önemsemesi bana göre onun tercih ettiği mobilyaları almaktan ziyade karşısındaki insanın aile yapısını öngörerek hareket etmektir anladığım kadarıyla sizin aileniz arada söz nişan gibi toplumca kabul gören bir resmiyet olmadan senelerce bir erkekle arkadaşlık etmenizi ve onun bulunduğu şehre taşınmanızı anlayışla karşılayacak bir durumda değil, sevgilinizinde bunu düşünmesi şuan hemen evlilik düşünmese bile en azından sizi kaybetmemek ve zor durumda bırakmamak adına ailenizi rahatlatacak adımlar atması lazım bence, hayat sizin yaşam sizin ve erkek arkadaşınız bile olsa kimse sizden kıymetli değil

canı ne güzel anlatmısın..çok sagol...evlilik anne olmak benim için öneml iama herşeyden önce ben huzurum önemli ben aramızda ciddi bir adım olmadan rahat edemiyorum.Herkes bilsin istiyorum beraber yaşamamız için onunla aile olmak için evlilik istiyorumben yoksa beraber yaşayamam bunu ben kaldıramam kendiside öyle talep etmiyor ama yine de artık bıkmış gibi hisssediyorum kendimi yani şu an evlilik teklifi alsam ciddi bir şekilde yani sürekli teklif eder jestler yapar ama adım atmaz arkadaşım belki inan ben sogudum bu ilişkiden ama ahh kalbim ahhh görmüyor kimseyii ben çok duygusalım atamıyorum kötü davransa bi de kaldırıp atacağım sadece evlilik konusunda tıkandım kaldımm beklesem mi beklemesem mi beklemezsemde acaba sırf evlenmek için birileri ile tanışşam mutlu olabilecek miyim.

Uzakmissiniz cok iyi tanimadigini dusunuyor olabilir, ayrica tip okuyan kisilerde sosyallikten uzak olduklari icin biraz o donemin acisini cikarma istegi oluyor. Dolayisi ile zaman vermelisiniz bence.

yaş farkınız çok az .. bence erkekle kadın arasında 5 yaş olmalı en az . erkekelr geç olgunlaşır . evlenseniz bile ilerde seni mutlu ediceğini sanmıyorum . gözü dışarıya kayabilir . lütfen alınma hayatın gerçekleri bunlar . ben mesela kendimden olgun birini istiyorum sırf bu nedenden dolayı . kadınlar erken çöküyor . olmaz demiyorum olur büyük ihtimalle 4 senede sana alışmıştır ama olsada mutlu edemez seni . şimdi seviyor olabilir yarın değişebilir .çevresinde senden daha genç kızlar olucaktır adam doktormuş sonuçta ... sen bilirsin tabi ama ben olsam beklemezdim ..

ilişkiniz 4 yıl olmak üzereymiş bak bu forumda 9-10 yıl işlerin yoluna konulmasını bekleyen çiftler var evlilik için
sen kendini biraz geri çek bakalım evlilik konusu açma, etraftan gelen tahriklere kapılma

erkekler sürekli evlilik muhabbetinden sıkılıyor

bir de tıp okumuş zor yıllar geçirmiştir biraz rahatlamak istiyordur hemen evlilik sorumluluğuna girmek istemiyordur

sen zorla ikna etsen daha kötü olur bu sefer evlendim pişman oldum diyebilir.. daha 4 yıl olmak üzere yaşın da 24 bir iki yıl daha sabret bakalım?

ama ben de erkeklerin nden evlenmek istemediğini anlamam bir türlü ihtiyaç hissetmezler mi anlamıyorum :50:

Arkadaşım da aynı durumda, o da üzülüyordu. 4 yıllık ilişkisi var okullar bitti, askerlik bitti, işe de girdi sevgilisi yaşı 27 bu arada işimi oturtayım vs. de demiyor, önümüzdeki 3 sene düşünmüyorum, korkuyorum diyor senin sevgilin gibi, saçma sapan bahaneler sunuyor yok kardeşime şunu yapacağım, bunu yapacağım. Maddi durumları iyi düzeyde, o sebeple saçma bahaneler diyorum. Hatta arkadaşıma aynen öyle demiş, tabiki düşünüyorum ama önümüzdeki bi 3 sene değil, eğer senin böyle bir isteğin, düşüncen varsa ayrılabiliriz demiş arkadaşım bu konu hakkında konuşmak isteyince.

Şaşıp kalıyorum böyle zihniyetlere, sürekli konuşurlar kıskanmak had safha da ama iş evliliğe gelince ayrılmak istiyorsan ayrılabiliriz. :53:

Biz de lise de başladık. Üni, iş derken 7 sene oldu. Şimdi 6 ay askere gidip gelecek inşallah, evlenene kadar 9' u göreceğiz herhalde, böyle beklemek birşey değil çünkü beklemeye mecburuz, ama hazır değilim zaman ver, bekle demek insanı düşündüren, hatta inciten.

düşünmen gereken şey ,onunla evlenmek mi?? yoksa evlenmek mi? yaşınız henüz genç...

herkes evlenebilir, evlensin... neden etrafına bakarak kendi ilişkini yargılıyorsun ki..

senin evliliği çok istemen gibi onun evliliğe sıcak bakmaması da bir görüş bir düşünce değil mi? aynı evde kalma fikride senin bu evlenme baskına erkek aklıyla bir çözüm olarak bakmış olabilir...

ve bence yanına tayın almamalısınız bu biraz olsun onu adım atmaya zorlayacaktr aynı sehıre gittiğinzde zaten yanyanayız diyerek bu evlilik sürecinden daha fazla kaçabilir...

sizinle kesinlikle ciddi düşünmeyen bir insan bahsettiğiniz davranışları sergilemez... sevginizin aşkınızın kıymetini bilin ve bugünden itibaren asla evlilik lafı acmayın beklentı ıcıne gırmeyın soranlarada ıstemıyorum dıyın gecıstırın...

beklentisiz güzel aşk dolu günler yaşayın... boşa kendinizi de sevgilinizi de üzmeyin..

sevgilinin sorumsuz ve evlilikten kaçtığını yazanların düşüncesi kesinlikle yanlış
erkekler bizim gibi duygusal değildir gerçekçidir
uzmanlığı kazanmak ve okumak ciddi çaba gerektiriyor
doktor olduğuna göre zeki ve çalışkan belli ki
evliyken bu işlere yoğunlaşmak zor
yüzük almış ailesi ile tanıştırmış ciddi demek ki
bence sabret ilişkine sahip çık tadını çıkar
adamı sıkboğaz edip kendinden soğutma
inşallah hayırlısı olur ikiniz için

Koskoca 4 yıl geçmiş hiç birşey olmamış .. Birde üstüne 3 yıl bu zamandan sonra olacağıda malum ..
Yani senin hayatından çalınmış tam 7 yıl ? Bence beklemeye değmez ..
En azından benim için çok büyük rakamlar bunlar, benim hayatım değerli .. Kimseyi 7 yıl beklemem. Karar mantıklı olma zamanı ..
Hiç öyle cesaretim falan yok deme canım,, ben burdaki en cesaretsiz insanımdır emin ol buna. Ben bile bu halimdeyken söz günü ilişkimi bitirebiliyorsam sende yapabilirsin .. Emin ol çok daha iyilerine layıksın..

Back
X