- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için öncelikle şunu soyleyim ben gözümü onda açtım sevmek sevilmek duygusunu onda tattım evimizi gelecegimizi cocugmumuzu onunla konustum gittiği her yerde bana sadık oldu aradı sordu ihmal etmedi çok naziktir ben çok karsiyim p hep alttan alır sürekli benim onu daha az sevdiğimi düşünür her fırsatta beni mutlu edecek birşeyler bulur.benim istemedim hiçbirşeyi yapmaz gözümün içine bakar beni görmek için uykusuz nobettrn çıkar yanıma gelir tüm ailesi olur tanıştım tüm ailemle tanıştı gel gör ki adam evlilik konusunda konuşurken resmen bunalima giriyor ben diyor hazır hissetmiyorum kendimi o sorumluluktan bir adam degilim şu an diyor 3 sene değil ama bekle biraz diyor eelenirken herşeyin tam olsun biraz birkim yapalım diyor ama ailem çevrem beni hiç rahat bırakmıyor evin evlenen ölen seven adam beklemez diyorlar...nisan konusunu söyledim ben nisan takip seni öyle bekletmek istemem biraz sabret diyor.Beni köşede tutuyor desem ortamını gördüm kaç tane kızın ona sarstığını biliyorum görüyorum hastanede bile ama o götürüp hastanede herkesle tanıştırıyor arkadaşları biliyor beni kullanıyor desem adam zaten çok qz görüyor faydalanabileceği şekilde bir iliskimiz yok aynı şehirde bile değiliz tayin ışte demesinin sebebi bulunduğu üniversitede yüksek lisans yapmami istiyor oradaki baskıdan kurtul diyor ev aliriz sana diyor evlilik süremiz kolay olur diyor ama ben hep neden evlilik ten ısrarla kaçıyor diyorum önceleri o yalvarirdi şimdi resmen ben ister konuma düştüm:-( yani siz hersekilde mükemmel bir iliskimiz varken çok güzel bir uyum varken arada bitirir miydiniz evlenemiyorum diye ya da benim isteğimle olsa mutlu olur muyum ki:-(