• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
merhabalar

içim öyle dolu ki nereden başlasam bilmiyorum hatalı yazımım olursa şimdiden özür dilerim.İlişkim var yaklaşık dört senelik bir ilişki...çok şey yaşandı bağlandık sevdik.Ben öğretmenim o doktor ben 24 yaşında o 25yaşında hep uzakta yürütmeye çalıştık ilişkimizi ilk tanıştıımız andan itibaren evlilikle ilgili hayallerimiz heyecanlarımız oldu 3 sene boyunca beni hep mutlu etti çok ince düşünceli bana aileme saygı duyan biriydi hala da öyle ama biz evlilik tarihimizi hiç kesin net kelimelerle konusşmazdık neyse büyük gün geldi ve ailesiyle tanıştım annesi ne zaman evleneceksniz benim oğlum pek evlilik niyetinde değil dediğinde ilk kez bu düşüncesini duydum ve uzmanlığım bitene kadar evlilik istemiyorum dedi.Yani yaklaşık 3 sene beklemem gerekiyor.Annesinin yanında bu düşünceyi duyunca ilişkimi sorguladım çok üzüldük ayrıldık bireştik falan sevgisinden gerçekten süphem yok ama sürkli evlilikten kaçıyor ev alıyor eşyasına kadar bana döşettiriyor istemediğim birşey yapmıyor bana tek taş aldı ama işi aileler tanıssın ciddiye binsin dediğimde hep olacak bekle bekle diyor...genelde bu tarz ilişkilerinde hep bittiğine şahit oldum ben evlilik aşkıyla ynıp tutuşurken onun duyarsız kalması parmağıma bir yüzük takamaması maddi bir sıkıntımız yok sevgimiz güçlü sevdiğinede inanıyorum ama ayrılma noktasına geldiğmizde bile gelip beni istemiyorrr hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok birde yaşadığı yere tayin istememi istiyor.Çok zoruma gidiyor ben gözümü onda açtım :18:

Sıkıntı senle ilgili değiil.
Evlilik sorumluluğundan kaçıyor, yeterince olgunlaşmamış bir erkek.
Biraz zaman verin..

Beklemeyi göze alıyorsan 3 sene bu düşünceyi ertele ama bir nişan da mı yapamaz diye düşünüyor insan...

Kariyer peşinde bir erkek . 25 yaşında , çok normal geldi bana. 25 yaşındaki bir erkeğin evliliğin sorumluluğunu alabileceğine inanmıyorum zaten. Ya bekleyeceksiniz ya da bitireceksiniz. Hangisi size daha yatkın?
Ben olsam beklerdim sanırım. Nolacağını bilemeyiz.

waaaouvv ne kadar uyanık bakar mısınz evlılıge yanasmıyor ama eger sız onunla bır evde yasamayı kabul edersenız buna razı yanı burdan sunu cıkaramıyor musunuz evlı olup aynı evde yasamakla evlı olmadan aynı evde yasamanın tek farkı nıkah ve bu nıkahla sızın elde edecegınız kanunı haklarınız .....kaldıramadıgı sey bu mu sızı layık gormuıyormu acaba soyısmıne beyefendı uzmanlıgından evvel evlenemezsınız mazallah uzman olamaz ama uzmanlıgından evvel beraber yasayabılırsınız oyle mı bıraz acın gozunuzu canım kardesım ben olsam coktaaaan gemılerı yakmıstım

"ayrılma noktasına geldiğmizde bile gelip beni istemiyorrr hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok birde yaşadığı yere tayin istememi istiyor"

şu cümle çok dikkatimi çekti..evliliğe gelince uzmanlığı bekleniyor ama aynı evde yaşamaya gelince onay veriliyor..

yani erkek arkadaşını zorlayan tek şey bir imza mı,işi resmiyete bindirmek mi?

ben buna anlam veremedim.

Son düzenleme:
Kariyer peşinde bir erkek . 25 yaşında , çok normal geldi bana. 25 yaşındaki bir erkeğin evliliğin sorumluluğunu alabileceğine inanmıyorum zaten. Ya bekleyeceksiniz ya da bitireceksiniz. Hangisi size daha yatkın?
Ben olsam beklerdim sanırım. Nolacağını bilemeyiz.

25 yasında bır erkek evlılıgın sorumlulugunu alamazda beraber nıkahsız yasamanın sorumlulugunu alır mı yanı o zaman sorumluluk esıttır nıkah mı

hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok

gercekten genc kızlarımız boyle mı dusunuyor artık:53:

Doktor olduğu için daha okuldan mezun olalı çok olmasa gerek.
Yani dahan bunun kariyeri var e evlilik sorumluluğu var vs...
Olgunlaşamadıysa evli olmak yerine sevgili hayatı yaşamayı tercih edebilir.
Önemli olan sizin ne yapacağınız daha ortada ciddiyet yokken tayini sevgilinizin yanına mı isteyeceksiniz ?

evlilik demek sorumluluk demek çoğu erkeğin korkusu sevsinden şüpeniz yoksa bence bekleyin ... zaten sizinle geleck düşünmeseydi evi sizinle değilde kendi isteğine göre döşerdi diye düşünüyorum ....

Aaaa pardon ben bir yeri kaçırmışım.
Aynı evde yaşasanız sorun yok, evlilikte sorun var ...
Bence siz ayrılın bu kişiden.
Siz ayrılma noktasına gelince, gelmiyorsa peşinizden , siz bu kişinin popişini fazla kaldırmışsınız ve kaybetme korkusu yok demektir.
Ona , sizi kaybedeceğini hissettirin.

25 yasında bır erkek evlılıgın sorumlulugunu alamazda beraber nıkahsız yasamanın sorumlulugunu alır mı yanı o zaman sorumluluk esıttır nıkah mı

hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok

gercekten genc kızlarımız boyle mı dusunuyor artık:53:

Beraber yaşama noktasını görmemişim ben.
Bu kişinin yaptığı sorumluluktan kaçma değil.
Ama 25 yaşındaki bir erkeğin sorumluluktan kaçmasını anlıyorum, ama sorumluluktan kaçıyorsa aynı evde yaşamaya da tamam dememeli.

evlilik demek sorumluluk demek çoğu erkeğin korkusu sevsinden şüpeniz yoksa bence bekleyin ... zaten sizinle geleck düşünmeseydi evi sizinle değilde kendi isteğine göre döşerdi diye düşünüyorum ....
canım yanlıs yonlendırme yapmayalım bana kalırsa evı onunla dosemesı hıcbır sekılde onunla ılerıyı dusundugu anlamına gelmez ama 3 sene sonrası ıcın bıle bır yuzuk takmak ıstemesı belkı onunla gelecegı dusundugu anlamına gelebılır kaldı kı ınsanlar neler yasıyor kac yıllık cıftler ayrılıyor da bu adam ayrılalım dedıgınde kızcagız da olmaaaaaz evı benım ıstegıme gore dosedın ayrılamayız mı dıyecek

yani mesela söyle diyor tayin iste sana da ev alalım kendi apartmanında burada çalış bakarsın kendimi evliliğe yakın hissederim evleniriz diyor.Bende kendimi enayi gibi hissediyorum eş duruundan bile değil salak gibi birde oraya tayin istemek....
Annesi oğlum evliliğe hazır değil diyor.
Kendisi sürekli gitsem yanına sorun yok gel kal der yani...
Gözümü onda açtım derkende benim ilk erkek arkadaşım gibi birşey yani evliliği hayatı hp onunla konustum geleceğimi korkuyormcesaretim yok ne gitmeye ne dee gururumu hiçe saymaya yanındayken prenses gibi davranıyor.
Bir başka sorunumuzd ailede herkesle tanıştım biliyor ama facete ilişki durumunu bile değiştiremiyor utanırım diyor arkadaşlarıda biliyor birtürlü çözmeiyorum
Ben her ayrıldğımda hiç birşeyo lmamıs gibi arıyor devam etmeye çalışıyor ama yine de gelip istemeye yanaşmıyor ailemlede samimi çözemedim ben yaa

Beraber yaşama noktasını görmemişim ben.
Bu kişinin yaptığı sorumluluktan kaçma değil.
Ama 25 yaşındaki bir erkeğin sorumluluktan kaçmasını anlıyorum, ama sorumluluktan kaçıyorsa aynı evde yaşamaya da tamam dememeli.

evet sorumluluktan kaçıyor ama evlilik sorumluluğundan..

Sana bir nişan verse 5 sene de beklenir, bilirsin ki senin, bilirsinki yolumuzun sonu budur, yazım odur, ona göre plan program yaparsın, ama şu durumda 4 yılın üstüne birde3 yıl, sonra nişan bekleme süresi vs uzar gider.. Üstelik bu süre içinde olup olmayacağı belli bile değil, ya senin için soğursa, ya hayat başka bir yol açarsa hayatında? Yada onun keyfi kaçarsa bu ilişkiden? Sevgisinden eminde olsan bazen bu gibi durumlar hüsranla sonuçlanıyor.. Bana kızma ama uzmanlık bitene kadar nişanlı durabilir pek hala,şimdi düğün isteyen yok ondan, uzmanlık bitene kadar birşey düşünmemek bence bir kaçış kapısı gibi geldi bana..

Son düzenleme:
canım yanlıs yonlendırme yapmayalım bana kalırsa evı onunla dosemesı hıcbır sekılde onunla ılerıyı dusundugu anlamına gelmez ama 3 sene sonrası ıcın bıle bır yuzuk takmak ıstemesı belkı onunla gelecegı dusundugu anlamına gelebılır kaldı kı ınsanlar neler yasıyor kac yıllık cıftler ayrılıyor da bu adam ayrılalım dedıgınde kızcagız da olmaaaaaz evı benım ıstegıme gore dosedın ayrılamayız mı dıyecek

yani bunu demekteki kastımm herşeyini benimle paylaşıyor herşeyi benim istdiğim gibi yapmaya çalışıyor daha evim bile demedi evimiz diyor arabamız diyor ilerde burada yaşarız diyor gelecek planları yapıyor sürekli ama bu gelecek kaç yıl sonrası için birtürlü bunu söyleyemiyor ben gel iste dediğimde gelmiyor ama bekle zamanı var diyor.

yani mesela söyle diyor tayin iste sana da ev alalım kendi apartmanında burada çalış bakarsın kendimi evliliğe yakın hissederim evleniriz diyor.Bende kendimi enayi gibi hissediyorum eş duruundan bile değil salak gibi birde oraya tayin istemek....
Annesi oğlum evliliğe hazır değil diyor.
Kendisi sürekli gitsem yanına sorun yok gel kal der yani...
Gözümü onda açtım derkende benim ilk erkek arkadaşım gibi birşey yani evliliği hayatı hp onunla konustum geleceğimi korkuyormcesaretim yok ne gitmeye ne dee gururumu hiçe saymaya yanındayken prenses gibi davranıyor.
Bir başka sorunumuzd ailede herkesle tanıştım biliyor ama facete ilişki durumunu bile değiştiremiyor utanırım diyor arkadaşlarıda biliyor birtürlü çözmeiyorum
Ben her ayrıldğımda hiç birşeyo lmamıs gibi arıyor devam etmeye çalışıyor ama yine de gelip istemeye yanaşmıyor ailemlede samimi çözemedim ben yaa
anlattıkların bana sadece senı yedekte tutma ıstegı tasıdıgı ızlenımını verdı bence kendıne bunu reva gorme kendısını evlılıge yakın hıssetmesını bekleyeceksın o da bır ıhtımal yanı hıssetmeyebılırde valla cok uyanıkmıs benım anlamadıgım nasılda alenen nıyetını acık etmıs anlasılan kaybetme korkusu da tasımıyor pek ben yerınızde olsam bu ıs ya benım ıstedıgım yone gıtsın ya da bıtsın derdım neden bu cesaretı kendınızde bulamıyorsunuz aıle ıle tanısmak falan gunumuzde hıcbır seyın gostergesı degıl ınanın nıtekım facebook tarzı sıtelerde belırleyıcı degıl bence sız dırek rotasına bakın oyle karar verın yazık olur sıze allah yardımcınız olsun

bende gözümü onda açtım deyince yattınız da ona mecbursun ondan bu kadar bekliyorsun adamda zaten bana mecbur deyip evlenmiyor diye düşündüm
öyle olmasa bıle oyaladığı kesin..

ben olsam ayrılırdım bakalım ne olacak ya gelir ister bi nişan yapılır ya da herkes kendi yoluna daha fazla vakit kaybetme çünkü zaten artık ünide değilsin alternatifin azalıyor belkı senı bır yerde bekleyen doğru insan var ve sen bundan ayrıldığın vakit onu bulacaksın..

belli olmaz

bence rest çek çünkü gel beraber yaşayalım ama evlilik olmaz demesi senın zararına nikahsız olsun ama evlilik hayatı olsun oldu başka?

Back
X