• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

anlattıkların bana sadece senı yedekte tutma ıstegı tasıdıgı ızlenımını verdı bence kendıne bunu reva gorme kendısını evlılıge yakın hıssetmesını bekleyeceksın o da bır ıhtımal yanı hıssetmeyebılırde valla cok uyanıkmıs benım anlamadıgım nasılda alenen nıyetını acık etmıs anlasılan kaybetme korkusu da tasımıyor pek ben yerınızde olsam bu ıs ya benım ıstedıgım yone gıtsın ya da bıtsın derdım neden bu cesaretı kendınızde bulamıyorsunuz aıle ıle tanısmak falan gunumuzde hıcbır seyın gostergesı degıl ınanın nıtekım facebook tarzı sıtelerde belırleyıcı degıl bence sız dırek rotasına bakın oyle karar verın yazık olur sıze allah yardımcınız olsun

çok canım sıkılıyor ya neden böyle birçok insan seviyor evleniyor diyorum sürekli beni istemeye gel modund gezer oldum kendimden tiksiniyorum artık...

yani bunu demekteki kastımm herşeyini benimle paylaşıyor herşeyi benim istdiğim gibi yapmaya çalışıyor daha evim bile demedi evimiz diyor arabamız diyor ilerde burada yaşarız diyor gelecek planları yapıyor sürekli ama bu gelecek kaç yıl sonrası için birtürlü bunu söyleyemiyor ben gel iste dediğimde gelmiyor ama bekle zamanı var diyor.
canım cok kendını kandırmaya meyıllı gordum senı yazgında ne varsa elbette o olur ama adam sana desekı bak maddı durumum yok borcum var harcım var beklersın ben tam 3 yıl bekledım canım ve daha fazla bekleyenlerıde bılıyorum ama ortada makul sebebler varken ıs bulamaz askerlık yapmamıstır parası yopktur vs vs beklersın neden beklemeyesın ama bu resmen senın ıcın elımın altında dursun daha ıyısını bulursam bunu yollarım bulamazsam son ıhtımal bu olur dıye dusunuyor yoksa uzmanlık falan hıkaye ha sana dese kı uzmanlık gerceklesmeden ben hıc adım atamam onu anlarım ama beraber yasayabılıyorsunuz nıkahlanamıyorsunuz bu etkılıyor uzmanlıgı sence de tuhaf degıl mı normal mı yanı

bizde 7 senedir birlikteyiz aralıkta nişanlandık kasımda evleniyoruz inş. ama bizimkisi parasızlıktan, sizinkisi sizle yaşamanıza ok ama imza atmaya hayır diyor yani para sorunuda yok belli oh ne ala valla imza atıp haklarınızın olmasını istemiyor demekki keyfine bakıcak istediği gibi sıkılıncada boş ol boş ol der biter :47::47:

canım cok kendını kandırmaya meyıllı gordum senı yazgında ne varsa elbette o olur ama adam sana desekı bak maddı durumum yok borcum var harcım var beklersın ben tam 3 yıl bekledım canım ve daha fazla bekleyenlerıde bılıyorum ama ortada makul sebebler varken ıs bulamaz askerlık yapmamıstır parası yopktur vs vs beklersın neden beklemeyesın ama bu resmen senın ıcın elımın altında dursun daha ıyısını bulursam bunu yollarım bulamazsam son ıhtımal bu olur dıye dusunuyor yoksa uzmanlık falan hıkaye ha sana dese kı uzmanlık gerceklesmeden ben hıc adım atamam onu anlarım ama beraber yasayabılıyorsunuz nıkahlanamıyorsunuz bu etkılıyor uzmanlıgı sence de tuhaf degıl mı normal mı yanı

aynen bence de tam bu ben üzülmesin diye söylememiştim ama adam &80 böyle düşünüyor başka birisini görünce aşık olunca şak diye evlenecek konu sahibi ağır depresyon yaşayacak...

canım maddiyatta dedi bana ama komik geliyor kendi maaşı iyi kredi ödüyor harcı var ama arabası evi var benimde öyle biz bile evlenemzssek ne diyim kimse evlenemez o zaman biraz birikim yapıyım bekle diyor.Ama bu süreçte gel yanıma diyor.Buradan ev alırız diyor.Askerlik yok sadece şu an çok sık nöbet tutuyor onu bahane ediyor sürekli büyüsü kacacak evlilik olursa diyor bilmem ne ben hala playstation oynayan bir adamımı diyor vb...

asla aranızda ciddi bişeyler yokken onun bulunduğu şehre tayin falan isteme, ne olacağı hiç belli olmaz...

ne yüzsüz bi adam sevgilin ya kusuruma bakma lütfen, nasıl böyle bişey isteyebilir...

Evlilik iki tarafında istemesiyle olacak bir şey,
bir tarafın zorlamasıyla olacak degil...

Bence bir erkek evliliğe zorlanırsa o evlilikten hayır gelmez.

O nedenle iyi düşünüp taşın.
Çünkü bu insan seninle evlenmek istemiyor.
İstese hiç beklemez.

Ayrıldıgında da tamam isteyecegim evlenelim derse de yine senin zorlamanla olmuş olacak.

Bence iyi düşün...

Çünkü ''evlendik oh hayat bize güzel, bize her yer İstanbul'' olmuyor malesef..

canım maddiyatta dedi bana ama komik geliyor kendi maaşı iyi kredi ödüyor harcı var ama arabası evi var benimde öyle biz bile evlenemzssek ne diyim kimse evlenemez o zaman biraz birikim yapıyım bekle diyor.Ama bu süreçte gel yanıma diyor.Buradan ev alırız diyor.Askerlik yok sadece şu an çok sık nöbet tutuyor onu bahane ediyor sürekli büyüsü kacacak evlilik olursa diyor bilmem ne ben hala playstation oynayan bir adamımı diyor vb...

bahanelere bak sen,doktor bey çok uyanık sanıyor kendini..

evlenirseniz büyüsü kaçacak,aynı evde yaşarsanız kaçmayacak öyle mi?

yok valla elektirik alamadım ben bu adamdan:ssz: bi garip ya da biz fesatız :27:

Evlilik olması durumunda kaçacak olan büyü beraber yaşarsanız kaçmayacak demekkî nikahda var dedikleri keramet buymuş büyüyü kaçırıyormuş hey yarabbim ya işin komiği o kadar açık oynuyor ki kartlarını yarın ayrılalım dese hiçbirşey diyemezsîniz çünkü ben sana umut vermedim diyebilir ki vermemiş zaten

aynen bence de tam bu ben üzülmesin diye söylememiştim ama adam &80 böyle düşünüyor başka birisini görünce aşık olunca şak diye evlenecek konu sahibi ağır depresyon yaşayacak...

Bu zamana kadA R evlenemediysen bu Insanla bundan sonra zor. Bir nisan bile yapmamis.facebook ta bile degistirmemis iliski durumunu.ya elinin altinda baska kizlar var yada seni oyalayip kafasina yatan biri oldumu pat diye evlenip gececek.adam kurnaz masalah

Evlilik iki tarafında istemesiyle olacak bir şey,
bir tarafın zorlamasıyla olacak degil...

Bence bir erkek evliliğe zorlanırsa o evlilikten hayır gelmez.

O nedenle iyi düşünüp taşın.
Çünkü bu insan seninle evlenmek istemiyor.
İstese hiç beklemez.

Ayrıldıgında da tamam isteyecegim evlenelim derse de yine senin zorlamanla olmuş olacak.

Bence iyi düşün...

Çünkü ''evlendik oh hayat bize güzel, bize her yer İstanbul'' olmuyor malesef..

resmen ağlıyorum yani şu an:( söylediklerinizde keşke haksız olsanız herkes mantıklı konusuyor

herkes ne yazmış okumadım ama bende bu konuda fikrimi söylemek istiyorum
benim eşimde aynı sizin sevgiliniz gibiydi
biz hiç konuşamazdık bile
o da bana hep önce derslerin sınavın der dururdu
vakti geldiğinde bile kendince mantıklı bence mantıksız bir sebep çıkardı
neyse ben küstüm kendimce 3 gün hiç açmadım teli
sonra dedimki bu iş böyle olmayacak herşeyi akışına bırak
su akar yolunu bulur dedim
çünkü ben eşimi çok seviyordum, inanıyordum o da beni çok seviyordu
ve şuna çok emindim beni "oyalamıyordu" kendince haklıydı ertelemekte
eğer sende buna eminsen bırak herşeyi zamana
ben zamana bıraktım, vaktin önce evlendik
herşeyde çok güzel oldu
sen sevgine güveniyorsan, bunları kafanda büyütme bence

herşeyde çok güzel oldu

yani özveri ise evlilik dışında tüm konularda çok fedakarlık yapıyor emek veriyor ama evlilikten korkuyorum diyor ama ben ona ne kadar inansamdaa ailem nasıl 3 sene bekle diyecek ben nasıl güveneceğim ilerde yıkılırsam nasıl ayakta dururrum bilemiyorum yanyana herşey mükmmel sevgimize inansamda artık elimde umut kalmadı.

resmen ağlıyorum yani şu an:( söylediklerinizde keşke haksız olsanız herkes mantıklı konusuyor

Ağlama tatlım Rabbim ağlatacak dert vermesin kendimi topla birsüre kendini geri Çek evlilikten falanda bahsetme bu ada ayrılık fikrine de kendini alıştır ama asla evlilik lafı etme o edecek çünkü seni böyle oyalayacağını biliyor o zamanda tepki verme oltaya gelme yani sonrasında gidişata göre karar ver ama evliliği unut olacaksa da onun kararıyla olsun senin değil o çabalasın ha çabalamıyor mu ver yolunu gitsin tatlım

herşeyde çok güzel oldu

eşiniz sizle nikahsız aynı evde yaşamanızı ıstedı mı o süreç içinde?

Son düzenleme:
bende arkadaşlara hak verdim aynı evde yaşamanın evlenmekten ne farkı var Allah'ını seversen yaa gel aynı evde yaşayalım diyen adamın evlenmeye karşı olmaması lazım he bide playstation oynamakta ne var benim nişanlım da oynar bu evlenmeye engelmiyiş çok komik geldi bana ben daha playstation oynuyorum diyormuş ya...
kendini ufak görüyor evlenmeyi erken buluyor demek ki ama evli hayatı yaşamak yaşına uygun diye düşünüyor sanırım tabiki evlenelim gel iste gel iste dememelisin evlenmeye karar vermek ortak bir karar olmalı bende 5 seneden sonra evlenicem Allah izin verirse ilk zamanlar benim sevgilimde evlenme fikrine soğuktu itiraf etmek gerekirse ama ev borcuydu araba borcuydu bitince ki hep borçlarım bitsin derdi kendi acele etti evlenmek için şuan benden hevesli maaşallah diyeyim :nazar:
insanların önünde bir hedef olabilir ev borcu araba borcu askerlik mezuniyet vs bunlar aşılınca evliliğe karar vermek daha mantıklı geliyor banada ama yaşlar kemale erdi erecek anladığım kadarıyla ufak yaşta insanlar değilsiniz ikinizde eğer niyet ciddiyse aile arasında sözün ne sakıncası olabilir ki?

biraz zamana bırakın. bnde sizin gbi bekledim yıllarca okul askerlik işgüç derken yıllar sürdü evlilik teklifi almam.

Aslında , nişan yapsın en azından diyenler var ama, nişan olunca atması zor mu ki ?

biraz zamana bırakın. bnde sizin gbi bekledim yıllarca okul askerlik işgüç derken yıllar sürdü evlilik teklifi almam.

Haklısınız ama siz beklemek durumunda kalmışsınız şartlar bunu gerektirmiş ama bu arkadaşın ilişkisinde bu saydığınız durumların hiçbiri kalmamış ki herşey kıvamına gelmiş

Back
X