Seven erkek ne olursa olsun gitmez mi?

O kadaaaar cok seviyorlardıysa niye ayrılmışlar zamanında? Bi de cok sevgiden olsa gerek başkasıyla flört etmiş :)
Sevgi & saygı ikisi siyam ikizidir, biri ölse diğeri fazla yaşayamaz.
Saygı duymayı bilmeyen erkek sevmeyi de beceremez zaten.
Ben bu hakaretleri hazmedebilen biriyle arkadaşlık etmezdim şahsen...

Kızın özgüvenini yerle bir etmiş
Kız başkasını bulamam sanıyor
Adam da kendisini başkasının çekmeyeceğini biliyor
Olay bu

Çok seven insan bencede gidemez gibi gidiyorsada olmayan bir şeyler vardır..

Arkadaşının sevgiliside arkadaşında gitsin öyle sevgi olmaz.

İnsan az da olsa aklını kullanır yazık

Kızın kendine saygısı yok ve çok gurursuz. Adam onu sevmiyor faydalanıp terkeder bile !!!! O kız aklını başına alsın

Kusura bakmasın ama madem kızın ayrılık doneminde başkasıyla çıktığını biliyor ya hiç başlamayacaktı yeniden başladıysa da kabul edecekti artık. Kufurun sevgiyle hiç alakası yok ben de yaşadım ben de her gun kufur isittim ben de terk edemedim ama en son olayda canıma tak etti insan yasamadan anlayamiyor maalesef.

Öyle sevme mi olur Allah aşkına? Bu tamamen gurursuzluk. Böyleleri sevmesin lütfen kimseyi

Seven memnun sevilen memnun .

Herkes için sevgi aşk aynı şey ifade etmiyor ki..bunlar da böyle bir çift demek ki..

He canım heee seviyor seni. Çok seviyor diyip geçmeli.

Allah hidayet versin.

Ayı da yavrusunu severken bogarmis zaten. Neyse. Şimdi sevmek elbet çok güzel bir şey. Ama flört dönemi potansiyel psikopat mi değil mi anlamak için var. Severken rica ediyorum beyinleri de kullanalım. Aşk düşünmeye engel değil. Küfreden, hakaret eden böyle birini fark edersek koşarak kaçalım. Ha bu ikisinin arasinda bir fantezidir ikisi de bundan çok hoşlanıyordur onu bilemem.

Hayatım boyunca anlamadım bu tür ilişkileri
Arkadaşın gurursuzun teki, ne sevgisi ya
Sevgi güzel şeydir ama insan onuru için yaşar, bu kadar haysiyetini çiğneten insanı arkadaş olarakta yanımda istemem

Erkeğin ettiği küfürler açık yazılmış ama kızın telefonda yazdığı küfürler sadece küfür olarak yazılmış. Daha ayrılık aşamasında başka erkekle flörtleşmeye başlayan kızında sevgisinden şüphe ederim. Bi ayrıl bi azda olsa yas olsun. Tam bir birlerini bulmuşlar bence erkek seviyor ama yaşadığını kendine yediremiyor. Uzun süreceğini sanmam bir yerde patlar.

Ne önemi var? Küfredilen razı, küfreden razı üçüncü kişilere ne düşer malum

Arkadaşının kendine saygısı yok. Karsi tarafın da bir çıkarı var ki öyle pis lafları edip yine de yanına yakıştırıyor. Aşka dair birşey göremedim ben
Ek olarak, arkadaş konusunda seçici olmanı tavsiye ederim

Seven insan gidebilir,sevmeyen insan da kalabilir. Arkadaşın ilişkiden böyle şeyler anlıyomuş. Ne kadar anlatsan da anlamaz. O yüzden bekle,kendi dersini kendisi alsın.

Biz ot gibi ilişki yaşayanlar, böyle tutku dolu aşkları anlayamayız. O yüzden çok kafa yormayın bence.
Umarım ayrılmazlar da başkalarının başını yakmazlar. Temennim ürememeleri.

Bende bu karısı ayrılmak istiyor diye öldürenler kim diyordum
Meğerse çok sevenlermiş

Direk böyle bir ilişki yaşamış bir insan olarak ilk ağızdan söyleyebilirim çekip gitmek gerek
Gururum aşkımdan daha değersiz değil.
Hatta en büyük pişmanlığım neden bunu daha erkenden yapmayıp o ilişkiyi surdurdum dusuncesiydi.

Çok saçma ya kiz nasıl dayanıyor o küfürlere basit kufurlerde değil ben canımdan bile çok sevsem beni böyle ezen biriyle asla birlikte olmam 2 3 gün ağlarım hatta 1 ay ağlarım sonra geçer 1 ömür ağlamaktansa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…