• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek...?????

zzz672

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
68
11
3
39
Benim kafama takilan yani merak ettigim birsey var seven erkek sevdigi kizdan vazgecebilir mi yani gercekten seviyorsa eninde sonunda doner mi donmuyorsa sevmiyor mudur....yada soyle soriym birinin sizi sevdiginden eminsiniz ama onun asiri g....kaldirdiniz ve sizi basit bi sebepten terk etti simardi iyce ve siz bu iliskiye yazik da etmek istemiyorsunuz napardiniz deneyimi olanlar var mi???

Sevgi böyle bi şey değil insan sevdigi tarafından sevilince bi tarafı kalkmaz.

Onun haricinde sevse de dönmeyebilir elbette sevgi her şeyi çözmüyor.

Basit sebeplerden terk ediyorsa yollar onun olsun donmesin daha :63: bide cok fazla sevdiğini belli etmiceksin iliskilerde sanirim :kusmuk:

Benim kafama takilan yani merak ettigim birsey var seven erkek sevdigi kizdan vazgecebilir mi yani gercekten seviyorsa eninde sonunda doner mi donmuyorsa sevmiyor mudur....yada soyle soriym birinin sizi sevdiginden eminsiniz ama onun asiri g....kaldirdiniz ve sizi basit bi sebepten terk etti simardi iyce ve siz bu iliskiye yazik da etmek istemiyorsunuz napardiniz deneyimi olanlar var mi???
İlişkiye yazık etmek nedir yaa, e o çekip giderken yazık ediyor ya? Gittiyse dönmesin geri.

Basit sebeplerden terk ediyorsa yollar onun olsun donmesin daha :63: bide cok fazla sevdiğini belli etmiceksin iliskilerde sanirim :kusmuk:
Aslinda dogru soyluyorsun ama ben niye kaldirip atamiyorum onu icimden neden hala deymiycegini bildigim halde aci cekiyorum hep iyi anilarimiz geliyor aklima

Noktan sebeplerle terkeden ve kendini birşey sanan tip dönmesin zaten belanı mı arıon.

Kesinlikle kilimi kipirdatmazdim.cunku harekete geçmek totoyu daha da kaldırmak demek.peki sen nasıl istersen deyip bi anda silmek geri döndürecek emin ol

Seven insan ilgi gösterir ufak şeyler için terk etmez. Giden de dönmesin zaten

Back
X