• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan dover mi ?

Bir de soruyorsun...

Tabii ki seven insan döver. Mesela eşin yolda yürüyen herhangi birini dövmez çünkü sevmiyor yabancı o. Ama sizi dövüyor çünkü biricik eşi yani yoksa kimi dövsün? Asıl sıkıntı başkasını dövmesi.

1senelik evliyim 2aylik bebegim var
biraz kiskancim.bugun yne bunun
yuzunden kavga ettik esimle beni oyle
bir dovdu ki sacimdan tutup yere
vurdu belime ayagiyla basti resmen
belim citladi yumrukladi bide ickili
ustelik ailesiyle
oturuyoruz.kaldiramicagim laflar
soyluyo sirf bebegim icn katlaniyorum
ayrilirsak alacagini soyluyo ama
biliyorm ki bana verir mahkeme ama
tek korkum siddetle rezillik cikarmasi
ne yapacahim ben ???? (( seven
insan boyle olur mu cok zoruma gidiyo
ben kndine kiyamazken ( nasil
sogurum
Sevmekle dovmek arasindaki iliskiyi cozemiyorum ben yaa.oyle olsaydi annemizden babamizdan ne dayaklar yedik.sevmiyolar mi?bizim icin canlarini verirler. Ama cnm sen bence bu adami birak.şiddet bosanma sebebidir.canini acitmasina seni asagilamasina izin verme.

Oo dövmezmi benim kocam işe gitmeden dövüyor gelince dövüyor ne kadar seviyor beni düşün :KK49: dövmeyen kocada neymiş :63: koca dediğin karısının ağzını burnunu kırıcak :110:
Sana böyle msj yazılır hala soğumak diyorsun :KK14:

Oo dövmezmi benim kocam işe gitmeden dövüyor gelince dövüyor ne kadar seviyor beni düşün :KK49: dövmeyen kocada neymiş :63: koca dediğin karısının ağzını burnunu kırıcak :110:
Sana böyle msj yazılır hala soğumak diyorsun :KK14:

Beni de kocam son zamanlarda daha az dövüyordu, moralim bozuldu. Acaba başka biri mi var dedim. Ama sonra düzeldi. Yuvamız eskisi kadar mutlu. Meğer yorgunluktanmış. Kıyamam... :KK49:

Yuh 2 ay önce doğum yapıp böyle dayakmı yedin. Bide alkol alan bir koca. Bide seven dövermi demişsin:KK57:hımmm döver hatta öyle bir döverki tekme tokat. Yani kocan sana sırılsıklam aşıl canım. Sen devam et:KK14:

1senelik evliyim 2aylik bebegim var
biraz kiskancim.bugun yne bunun
yuzunden kavga ettik esimle beni oyle
belim citladi yumrukladi bide ickili
ustelik ailesiyle
oturuyoruz.kaldiramicagim laflar
soyluyo sirf bebegim icn katlaniyorum
ayrilirsak alacagini soyluyo ama
biliyorm ki bana verir mahkeme ama
tek korkum siddetle rezillik cikarmasi
ne yapacahim ben ???? (( seven
insan boyle olur mu cok zoruma gidiyo
ben kndine kiyamazken ( nasil
sogurum

bir de bu herifi kıskanıyormusun bırak gitsin allah aşkına
birdaha çocuk yapma bari dikkat et

sen hiç kocanı dövmeyi denedin mi mesela eline geçeni kafasına atıp kafasını yardınmı vurmaya gucun yetmez ama en azından kafasına tencere kapak ne bulursan at bak bakalım bir daha seni dövebiliyormu

beni oyle
belim citladi yumrukladi

Allah inandırsın şu cümleleri okurken benim saçım çekildi, benim belim çıtladı sanki :(
Soğumak ne kelime bana biri bunları yapsa kuzey kutbu kesilirim anında..

Belin kırılıp, bir organından olunca soğursun belki.
Allah akıl fikir versin.

Afedersinde çok afedersin hemde safmisin salakmisin sanane elalemden, kurtul çabuk bu şerefsizden. Ne çocuğu bu it cocuguna babalik yapmaktan ne anlar

Yıl 2016 ya pes diyorum size.
Kendinizi yakıyorsunuz yakın ne haliniz varsa göründe, şu zavallı çocukları alet etmeyin artık şu hayatlarınıza.

seven adam Birak dövmeyi sesini yükseltmeye bile kiyamaz!! Ben öyle gördüm babamdan, allaha sükürler olsun eşim sayesinde öyle bilmeye devam ediyorum..

Böyle akıllara zarar bir konuya kinayeli bir cevap vermek farz oldu.
Şiddet sonucunda musallaya yattığında ister istemez soğursun...(hem gerçek hem mecaz manada..)

Back
X